Evli biriyle basim belada mi? Kopmak istedim ama o birakmiyor? Bosanmiyor?

Bosansin istemiyorum. Oda bosanmam dedi. Simdi de maalesef o çocuklarımın annesi diyor seninle ileriye dönük biseyler yapalim derdim ama esimle anlaşıyoruz o dürüst bana diyor. Ama beni de birakmiyor.4 aydir birliktelik var. İlişki de var. Bugun yanima geldi sırf benim için bu saatte eve döndü. Karisi aramis nerdesin diye. Bana dediki sırf senin için geldim. Kiskaniyor beni başkası olmayacak seni silerim diyor. Aramizda çekim var. Bana seni seviyorum da diyor. Disarida başkasına bakmami Bile istemiyor. Yani sadece ilişki üzerine kurulu değil. Arkadasligimiz da var. Hergun yazıyor ariyor. Sevgili olamayiz biz evliym diyor ama seviyorum diyor. Bugun bana ilk defa karım bana dürüst ve ona karşı nefretim yok. Oyle olsaydı sana derdim bisey ler olur aramizda yaparız diye dedi. Bana en başta Ben bosanmam demisti kabul etmiştim bu şekilde görüşmeyi. Ama şimdi bana maalesef çocukların annesi diyor. Bu adam bana kapılıyor mu? Geçen gün bana ilk defa istemiyorum bitti dedi.1 dk içinde bana geri dondu bitmesin diye.. alistimi? Birde konusu açıldı seni beni bunaltirsan engelledim diyelim naparsin gbi soru sordu. Engellicen mi dedim durduk yere engellemem beni bunaltirsan dedi. Ama her gün ariyor mesaj atiyor kıskançlık yapıyor başkası olmayacak dedi. Yani sadece ilişki için baksa aramaz bu kadar kıskançlık yapmaz diye dusundum. Aslinda ayrılmak ta istiyorum bir yandan ama ne o ne ben ayrılamıyoruz. Sizce durum ne?

Evli biriyle basim belada mi? Kopmak istedim ama o birakmiyor? Bosanmiyor?