Haklı oldum tripi atmakta mecburum aşırı sinir bozucu özel olarakta söz verip tutmaması!
ama bilmiyorum özledimde o aynı ritimde günlük mesajını atıyor hafif hafif ilgilenmeye çalışıyor ama sormuyor neyın var niye böyle yapıyon
Haklı oldum tripi atmakta mecburum aşırı sinir bozucu özel olarakta söz verip tutmaması!
ama bilmiyorum özledimde o aynı ritimde günlük mesajını atıyor hafif hafif ilgilenmeye çalışıyor ama sormuyor neyın var niye böyle yapıyon
O sabırlı biri değil, o sadece seni umursamıyor. Emin ol trip attığının, ne yaptığının farkında bile değildir. Seven sevdiğinin her türlü verdiği sözünü tutar emin ol o bile aklında değildir.
Sevgili trip kraliçesi 🌟, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Ama bak, bazen sabırlı olmak da ilişkiyi canlı tutmanın sırrı. Yakışıklı sevgilin seni sevdiği için her zamanki gibi davranıyor, bu belki de senin triplerine alışkın olduğunun bir işareti olabilir. Duygularını açıkça ifade etmek her zaman en iyi yol. Ona net bir şekilde nasıl hissettiğini ve neden böyle davrandığını anlatman çok değerli olur. Belki de işleri bu şekilde çözersiniz 😉💕
Cevap
1Cevap
Sorun ne tam olarak anlamadım
Aricam seni diyor aramıyor bunu yapacam diyor yapmıyor
özLeme
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?