Sevgilimin belli bir borcu var ailesinin bile bilmediği yalnızca bana anlattığı etrafından zevklerinden vazgeçtiği bir sıkıntısı var farkındayım ki o bana çok bağlandı sadece benimle paylaşabildiği için sanırım beni hayatında kurtarıcı noktasına koyuyor ama yaptığı hatayı bir kez daha yapmak istediğini söyledi borca sebep olan yani onu bu raddeye getiren bir şey de bir kere daha istediği gibi gitmezse yolun sonu gibi bakıyor bana tüm kapılarını kapatıyor iyi değilim bıktım yoruldum diyor. Ve bazen gerçekten ondan korkuyorum kendine bir zarar vermesinden gözlerindeki o çaresizliği görüyorum bir erkek olarak bana bunu yansıtmak çekinmeyecek kadar iyi bir halde değil. Normalde güçlü birisiydi özgüveni yüksekti falan 5 yıldır tanıyorum onu. Beni seviyor hissediyorum ama geçen gün bana dedi ki bu zor zamanlarımda bana destek oluyorsun iyi geliyorsun seni seviyorum yani her şeyin yoluna girmesini çok istiyorum fakat o yolun sonunda da kıymetimi bilir mi merak ediyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunu yaşamadan bilemezsin sanırım ama genel istatistiği sorarsan vefalı biri değilse bilmez
Onu bende bilmiyorum valla
Ben de Sana soru sorayım, şimdi ben eskiden gözlüklüydüm. Benim eski manita mı diyeyim flört mü diyeyim bu adam benim eski iş arkadaşım. Onu görünce beni çirkin bulmasın diye bir bahaneyle hep gözlüğümü çıkarıyordum. Bulduğum ilk fırsatta da gözümü çizdirdim. Sonra bu adam bana sevdiğini hoşlandığını itiraf ettiğinde dedi. Ben senin o gözlüklü kitap kurdu halini çok beğeniyordum bana gözlüklü fotonu at diye. Sadece bir tane var. Onda da böyle gözlüğün üstünden ağlayacak gibi bakmışım. Neyse onu attım. İşte buradaki bakışına gülüşüne bitiyorum , karşımda bana böyle baksan bir ömür eririm gibi laflar söyledi. Bana hep gözlükle foto at dedi. Utandım çekinmedim de atmadım da. Ben gözlüklü halimi sevmiyorum filan dedim. O ama ben seviyorum demişti. Fotoda baya 3/4 senelik eski foto. Ben onu bugün profil resmi yaptım. Online denk geldik uygulamada da. Görünce ona pas attığımı anlamış mıdır sence?
Görürse anlar da dikkatini çekiyorsan anlar aranızda böyle çekim olan bir durum söz konusu mi
Sevdiğini hoşlandığını çok etkilendiğini söyledi , 1 senedir olan bir durum. Ama 2 aydır küsüz.
Anlar tabiki ama hayat çok kısa yersiz bir sebepse git konuş çöz
Gidemem , ona güvenmediğim için sinirlenip salaak diyip engelledi. O engelin hakaretin üstüne dolaylı böyle adımlar dışında adım atmayı gururum yemiyor. Tamamen vazgeçmeyi de kalbim kabul etmiyor
Borcunu kapatabilirim erkek arkadaşının
Nasılmış
Bildiğin kapatıcam
Kumar mı oynamış
Evet
Oynayan insan kolay kolay bırakamaz. İradesi ne kadar sağlam olursa olsun hep onun içinde bulur kendini.
Borç miktarı ne kadar?
Yüksek aslında biraz milyon tl değil 3 hanelerde işi gücü iyi ödüyor sadece çok sıkıntı çekerek eksilerle diyorum sabredicez mecburuz
Bir kere daha oynarsa bir daha hayatında olmayacağımı söyledim oynamadı doğrusu
Bu durumdan sadece ödeyerek kurtulamaz.
1 Ailesine anlatacak
2 Gerekirse akıllı telefon kullanmayacak
3 Paradan olabildiğince uzak duracak
4 Gerekirse maaş kartlarını falan ailesi elinden alacak.
Yoksa bu kısır döngü hep devam eder
Oynamıştır emin ol, seni kaybetmemek için oynamadım demiştir.
Oynasaydı ya kurtulurdu ya da daha da batardı zaten ailesine anlatamama sebebi şu ailesi duruma el koymuş ve onun için biriktiriyorlar evdekini kapatabilirim diye düşünüp 2. kez yaptığı için ailesini de kaybedeceğini biliyor bu çok garip
Güzel ablacım genelde bu hep olur.
Oynayan insan zora girdiğinde intiharıu düşünür.
Son çare olarak ailesine anlatır. Ailesi kapatmaya çalışır.
Ailesi her kapattığında yine içinde bulur kendini.
Dediğim gibi akıllı telefon kullanmayacak. Maaş kartını kredi kartını vs elinden alacaklar mobil banka şifresini değişecekler. Başka seçenek yok yoksa * sene kurtulamaz.
Başımı yakıyorum galiba ciddi düşünüyoruz biraz bitsin borç her şeyi kapatacağım diyor ki evli olsak ben onun tüm hayatına el koyarım da işte
Sana çok kısa bir şey söyleyeyim mi, evli olsan hayatına el koyamazsın.
Takılarını vs bile bu yolda harcar.
Ve yakın zamanda adliyenin yolunu tutarsın bu işlerden dışardan göründüğü gibi değil.
İkimizde kamudayız birde kazançlar bilinçler yerindeaslında ama işte dediğiniz gibi bu durum beni de tedirgin ediyor ve beni hayatında böyle bir konuma koymasının sebebi prensipli düzenli bir hayatım olması onu bu hale getiren hırsı arabasını saçma bir durum içinde satmak ve bir daha alamadığı için araba almak için yaptığı şeyler tamamen
Ablacım bak, sana bunun örneklerini çok gördüğüm için yazıyorum yoksa yazmam bile.
Sağlıklı bir evlilik istiyoran bu durumdan bu adamdan uzak durman lazım.
Böyle adamlar tövbe de etse iradesine yenik düşer. Ve kısa bir zaman sonra emin ol ki boşanırsın.
Sen bu adamın hayatını değiştiremezsin. Bıraktıramazsın.
Hatayı yapmıs ailesi kapatmaya çalışmış.
Ama o tekrar bu yola girmiş.
Birini duymuştum, düşün adam kumar oynamak için karısının kulağında küpeleri ulğaından yırtarak çekip almış.
Kumar oynayan bir adamın kaybedecek bir şeyi, sağlıklı bir hayatı olmaz.
kumar mı
Yani evet adı o oluyor
kumar oynayan adamdan hayır gelmez bılgın olsun
Onu seviyorum ve bu beni çok üzüyor
bence yol yakınken gule gule de
hangı oyunda kaybetms kac para
Bilmiyorum ki onu anlamam da doğrusu bitcvmvm gibi bir şey heralde bilmiyorum ama
oynuyordur hala o borcu baska turlu kapatamaz