Aşk İlişkileri Erkekler, Uzun yıllardır tanıdığım çocukluktan arkadaşım kankam olan biri senden hoşlanıyorum evlenmek istiyorum dedi ne demeliyim? Başak0625 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl şu an sevgilim olduğunu özel hayatımızı da biliyor ama niye şimdi söyledi niye ben anlamadım 🤷🏻♀️ Erkekler, Uzun yıllardır tanıdığım çocukluktan arkadaşım kankam olan biri senden hoşlanıyorum evlenmek istiyorum dedi ne demeliyim? Cevapla Çocuk Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
barraküda Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Karşı cinsten arkadaş olmaz zaten. İyi bir adamsa daha iyi tanı neden olmasın kanka gibiymiş zaten 0 4 Yorumla Başak0625 1 yıl 17 yıldır arkadaştık ama Yorumla barraküda 1 yıl Karşı cinsten arkadaş olmaz. O kadardır tanıyorsjn huyunu suyunu biliyorsun. Adam seni seviyor daha ne istiyorsun? El üstünde tutar seni Yorumla Başak0625 1 yıl Aman istemez erkekler duygusuz güvenmem artık kimseye Yorumla barraküda 1 yıl Sen bilirsin ama erkekler duygusuz değildir şiirlerin neredeyse hepsini erkekler yazmıştır Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. bence uzak durman lazım 0 0 Yorumla
RODUS Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Evlenmiş ayrılmışsın zaten yani deneyimli olmalısın, ayrıca akrepler 3-5 defa evlenmeden rahat edemiyorlar sanırım 0 1 Yorumla Başak0625 1 yıl Ne alaka istemiyorum ki ne evliliği Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. duyguları yeni değildir bir süredir böyle hissediyor olmalı ki sana açıldı 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl senin duygun yoksa evlenecek değilsin herhal 0 6 Yorumla Başak0625 1 yıl Olsa da evlenmem Yorumla ax2akrep 1 yıl nedne? tecrübende var sanırım evlilikte Yorumla Başak0625 1 yıl İstemez bidaha asla düşünmem Yorumla ax2akrep 1 yıl belki onunda istediği şey başkadır Yorumla Başak0625 1 yıl Ne gibi Yorumla ax2akrep 1 yıl onu da sen düşün Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Istiyorsan evet de bizmi karar verelim 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Karşı cinsten arkadaş olmaz zaten. İyi bir adamsa daha iyi tanı neden olmasın kanka gibiymiş zaten
17 yıldır arkadaştık ama
Karşı cinsten arkadaş olmaz. O kadardır tanıyorsjn huyunu suyunu biliyorsun. Adam seni seviyor daha ne istiyorsun? El üstünde tutar seni
Aman istemez erkekler duygusuz güvenmem artık kimseye
Sen bilirsin ama erkekler duygusuz değildir şiirlerin neredeyse hepsini erkekler yazmıştır
bence uzak durman lazım
Evlenmiş ayrılmışsın zaten yani deneyimli olmalısın, ayrıca akrepler 3-5 defa evlenmeden rahat edemiyorlar sanırım
Ne alaka istemiyorum ki ne evliliği
duyguları yeni değildir bir süredir böyle hissediyor olmalı ki sana açıldı
senin duygun yoksa evlenecek değilsin herhal
Olsa da evlenmem
nedne? tecrübende var sanırım evlilikte
İstemez bidaha asla düşünmem
belki onunda istediği şey başkadır
Ne gibi
onu da sen düşün
Istiyorsan evet de bizmi karar verelim
Hemen reddet