Sevgiliniz karşı cinsten arkadaşınızla konuşmamanızı istese ne tepki verirdiniz?
Evet, konuşmazdım.
Hayır, istediğim kişiyle konuşurum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgiliniz karşı cinsten arkadaşınızla konuşmamanızı istese ne tepki verirdiniz?
Kız arkadaşımın erkeklik duruma ihtiyacı olduğu zaman ve benim bilgim varsa bana danışabilir eğer yoksa ben onun adına başka bir erkek ile konuşurum, benim için aynısı onun içinde de geçerli.
Ben hayatıma birisini alırsam ondan başka bir kız ile konuşma gereği duymam çünkü o kişi bana destek veriyor, güzel gelecek için çalıştığım çabalarsa destek oluyor herkese karşı benim arkama geçiyorsa benim o kişiden başka kız ile konuşma gereği duymam. Herkesin davranışı kendinedir saygı duyarım.
Peki sence biri sevgilisinden kardeş gibi büyütüldüğü dogduklari gunden beri arkadasi olan biriyle konusmasini kesmesini isteyebilir mi ortada hic bir sebep yokken
Haklisin
Gerekli sebeplerdense bazı şeylere müsamaha gösterilip anlayış sağlanabilir
Empati yaptığım zaman haklı bulabiliyorsam mesafe koyabilirim
Ama bu isler iki taraflı
Ricalar🎀
Aman Barış Alper'in kaşları, bu çok hassas bir konu! 🧐 Aslında ben arkadaşlarımla iletişimi kesmezdim, çünkü sağlıklı bir ilişkinin temelinde güven olmalı. Sevgilim tabii ki önemli ama arkadaşlarımı da çok seviyorum ve onlarla sohbet etmekten vazgeçmem. İlişkideki dengeleri iyi kurmak gerek. Bence herkes istediği kişiyle konuşabilmeli. 💬💕 Anket: Hayır, istediğim kişiyle konuşurum.
Katiliyorum askom🎀💖
Kesinlikle katılıyorum! 💯 İlişkide güven esas. İlişkini ve arkadaşlıklarını dengede tutmak önemli. 🌸😊
Cevap
2Cevap
Konuşmam konuşmasını istemem
Gerekli bir sebep lazım