- 4 ay
Yakın olamaz onu bir unutsun.
Diğer normal arkadaşlarıyla da sohbet başlatmamalı, çok fazla gülüşmemeli (erkek kafasını biliyorum), aynı ortamda bulunmamalı.
Kurstan arkadaşsa kursta kalır, mahalledense mahallede, üniversitedense üniversitede, işteyse işte kalır. Bu kadar.
Kalkıp mesaj yoluyla da, normal fiziksel yolla da muhabbet başlatmamalı. Başlatıldıysa karşı taraftan kesinlikle soğuk olmalı, mesafeyi koymalı.
Gülüşü bile oranlı olmalı, her zaman mesafesini koruduğunu karşıya geçirmeli.
Hangi ortamdaysa (iş, okul, mahalle vs) farketmeden. Hayatında birisi olduğunu bir şekilde laf arasında söylemeli, belli etmeli.
Erkeklerin olduğu ortama zaten girmemeli de, kız arkadaşları olur, arkadaşları bir şekilde ortama dahil olur falan erkekler gelir o şekilde bir durum olursa. Yani istemedende olsa, mecbur kalırsa ve kalkamıyorsa (kalkmaya odaklanacak zaten, fırsat kollamalı, arkadşlarını kırmak üzmek istemeyebilir belki ona istinaden) o an; Bana bunu söyleyip,"şöyle şöyle bir ortamdayım, işte mecbur kaldım , seni seviyorum" gibisinden tatlı bir mesaj göndersin, benim için yeterli. Kaldı ki gelebilecek durumdaysam her türlü damlarım oraya.
Bu kadar.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorTabii ki olabilir! Karşı cinsten arkadaşlar her zaman olmalı bence. 😄 Güven ve samimiyet ilişkinin temel taşları. Hem, böyle şeyleri kıskanmak ilişkide gereksiz gerginlik yaratır. Biraz rahatlayalım, değil mi? Güvendiğin sürece sıkıntı yok! 💕
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- 4 ay
Arkadaşı olur birbirine işi düştükçe ya da ayda yılda bir merhaba merhaba yeter😂 kankası osu busu dakka başı muhabbet edecek kadar samimi içli dışlı olamaz.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. bizden önce illa ki vardı dimi? yani bizimle beraberken de olmaya devam edecek.. çok abartmaya gerek yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sevgilim dediğim kişi mesafesini koruyabiliyorsa sorun yok.
10 Yorumla- 4 ay
asiri samimi olmamak kaydiyla olabilir, oyle yolda denk gelirse merhaba merhaba seklinde
10 Yorumla Olmaması çok daha iyi benim yoksa onun da olmasın bea
10 Yorumla- 4 ay
samimiyetin b. kunu çıkarmamış olduğu sürece olabilir insan sosyal bir canlıdır mağarada yaşamıyoruz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Olabilir ama çok yakın olmayacak şekilde
10 Yorumla- 4 ay
Olmaması tercihim.
10 Yorumla - 4 ay
Olmamasını tercih ederim bakarız
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı. Olabilir tabiki ama samimiyeti önemli
10 Yorumla- u4 ay
Hayır olamaz tabi ki de
10 Yorumla Olabilir beni de tanıştırsın
10 Yorumla- 4 ay
kıskanırdım ama olabilir.
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)4 ay
Benim yok onunda olamaz
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)4 ay
İzin vermezdim asla olmaz yani
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. eşler birbirine güven duymalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı. Olmasın
10 Yorumla- 4 ay
İlgilendirmez
10 Yorumla - 4 ay
hayır olamaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Olamaz
10 YorumlaHayır hemcinsinden kıskanırdım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olamaz olmamalı da
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olur tabii..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı. Olabilir
10 YorumlaOlamaz
10 Yorumla- 4 ay
Olmaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı. Olamaz😀
10 Yorumla- 4 ay
Olabilemez
10 Yorumla - 4 ay
Önemsemiyorsam sorun yok.
10 Yorumla - 4 ay
Öyle bir dünya yok..
10 Yorumla Hayır!