İlk seviyorum dedi ama sonra benden duygusallık bekleme sadece zevk dedi. Beraber olmayı çok istiyorum resimlerine bakıp seni hayal ediyorum dedi. Bana gelmezsen en azından telde yapıyor gibi konuşsak dedi. Kabul etmedim. Sinirlendi hakaret etti engelledi whatsaptan instagramdan filan. Başka bir arkadaşın hesabından aktif mi diye baktığımda günde 1-2 kere ya giriyor ya girmiyor. Kendi hesabımdan baktığımda online denk gelirsek bütün gün 2-3 dakikada bir online oluyor. Sizce bu bir tesadüf mü? Yoksa onu online göreyim de aklıma düşsün diye mi yapıyor? Aramız iyiyken orada aktif görüp iletişim başlattığımız çok olmuştu.
Tesadüf , o başkası ile konuşuyor , senle zerre ilgisi yok, online olduğunu farketmemiştir bile.
Seni görünce o da ne kadar aktif olacaksın diye seni kontrol ediyor olabilir
Kendini sana hatırlatmak için yapıyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aşkım sen deli misin şu an seni kollarından tutup kendine getirmek istiyorum
Niye ki
Adam sapık şeyinin derdinde seni sevmiyor umurunda bile değilsin
Kalbime söz geçiremiyorum. 5 senedir tanıdığım aynı yerde iki sene çalıştığım eski iş arkadaşım: ilk karşılaştığımız günden beri hisleri olduğunu söyledi. Yıllardır itiraf etmem gereken şeyler var diyip durdu. Geçen yaz ilk kez seviyorum artık içimde tutamam diye mesajlar ses kayıtları atmaya başladı. 1 senedir de küs barış toksik bir ilişkimiz vardı. Çok özledim dayanamıyorum diye ağlamaklı ses kayıtları atmıştı küs olduğumuzda. Duygusu olmadığına inanamıyorum
Yok ama kaç yaşındasın sen
35
Bakire değilim evlilik yaşadım onu soruyorsan. O da yaşadı
Soruyu niye üniversite tercihlerine atmış site anlamadım
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!