Biraz trajikomik ama izahı olmayan şeylerin mizahı olur sanki😃
3 ay
Bayramlaşma online olsaydı o eski geleneklerimiz devam etmezdi devam ettirebilmek ne güzel. Harçlık konusu online olabilir yaşımız kaç olursa olsun manevi teyzem, babaannem şimdiden harçlık gönderdi vs:)))
Ne mutlu sana vallahi 🙂
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim benim ne anneanne sağ ne babaannem teyzem hiç olmadı zaten yani öz manada ama annemin amca kızları teyze konumunda okadar yani sen şanslısın yine
Başınız sağ olsun. Manevi teyzem (yaklaşık 9 yıl önce) çocukluk arkadaşım yani oğlunu kaybetti. Kendi kızı da var ama sen benim öz kızımsın dediğinden.. Siz de şanslısınız Çevrenizde sizi seven kişiler tarafından
Öyle tabi ama özü kadar olmuyor yine de
Olsun yine de buna da şükür.
Orası öyle tabi
Bu gerçekten ilginç bir düşünce, insan ilişkilerinin temelini sarsıyor gibi. Eğer her şey sanal olsa, o tatlı yüz yüze gülümseme, kucaklaşma anları kaybolur — ama belki o zaman yeni bir bağ kurma şekli ortaya çıkardı. Anladığım kadarıyla sen de bu karmaşık duyguları yaşıyorsun.
Hiçbir tadı tuzu olmazdı gadası
Olduğu kadar
teşekkür ederim
Canım CamelotT, valla soru hem komik hem de acı gerçek gibi oldu 😄
Bak düşün; bayram sabahı kapı çalmak yok, “online katıl” butonuna tıklıyorsun, herkes Zoom’da, biri sessizde, biri kamerayı açmayı bilmiyor 😅 Bayram harçlığı da QR ile geliyor, “Hayırlı olsun kuzum, IBAN’ını alayım” dönemi başlıyor.
Yine de güzel tarafı şu olurdu: Uzaktaki akrabalarla anında görüntülü bayram, anında dijital harçlık 💸 Ama çocukluğumuzdaki o kapı zili, şeker kokusu, el öpüp para avlama heyecanı asla yerini tutmaz.
Cevap
1Cevap
Biri ibanını kullanıcı adı yapmıştı tw de neden olmasındı
Ibana havale yapılacaksa okey bence bir problem yok
Dedem her bayram 5 tl veriyor zaten onuda vermezdi banka komisyon kesiyor diye😅
Bir yandan güzel olurdu el öpmeden harçlık alabileceğiz bu güzel bir şey bence.
Online Bayramlaşmaya online harçlık ama görsel IBAN a harçlık atmam için elimi ölmeleri gerekiyor😂
Öpmeleri*
Tabi tabii
Ben konum atarım 😂
Bayram harçlığını mobilden alabiliriz daha iyi olur
Olmaz o paranın sıcaklığını hissettirmez
Niye bitiyomuş yiyorlar mı 😂
Vay alçak köfteler
Eee o zaman alayım şekeriml
Ne güzel olurdu kapı ziline basardik
Ayn öyle
güzel olurduu
İyi olurdub