Bazen aşk derler ya!
peki bu aşk , içinde hangi hissi barındırır?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen aşk derler ya!
peki bu aşk , içinde hangi hissi barındırır?

Merhaba,
Hoşlanmakta aşkın bir parçasıdır. Hoşlandığımı severim, sevdiğime aşık olurum, aşık olduğumdan hoşlanırım!
Aşama aşama genelde tanıdıkça soğuma oluyor...
İlk görüşteki çekim, genellikle fiziksel görünümün ve ilk izlenimlerin güçlü bir etkileşimi olarak tanımlanır. Ancak bana göre, bu sadece yüzeyde olan bir şeyin başlangıcıdır. İnsanlar genellikle bir bakışta bir bağlantı hisseder, çünkü fiziksel özelliklerin ötesinde bir enerji veya duygusal uyum algılarlar. Bu çekim, kişinin özgüveni, vücut dili, gülüşü veya konuşma tarzı gibi özelliklerden kaynaklanabilir. Ama asıl önemli olan, o ilk kıvılcımı besleyecek derinlikte bir bağın olup olmayacağını zaman gösterir.
Teşekkür ederim
Aldanmadir. Kişi kriterlerine uygun veya kriterlerine yakın birini bulunca hayatının aşkını bulmuş gibi ona çekilir hep. Ama mesele duygularının kölesi olmadan önce gerçeği görmekte yatıyor.
Bunu başaran kişi sayısı çok azdır ya da hiç yoktur 🤷♀️
O azınlıktan olabilmek dileğiyle.
Umarım 😊
❤️✌️
İlk görüşte çekim bence ikiz alevi bağlantısından kaynaklı. Öyle çekimde dünyanın neresine giderse gitsin hayat o insanları bir araya mutlaka getiriyor.
Bende ikiz alevine inanırım. 💐
🥰🥰🌹
Teşekkürler🌷🙏🏻💜
Cevap
13Cevap
Hoşlantı veya beğenidir peşine düşmeye değmez çoğu zaman dışını beğendiğinin içi hayal kırıklığı yaratır
Çekim belli eder o ilk çekimler önemli tabikide
Öyle bişi yok sonradan oluyor o kimseye ilk görüşte çekilmedim
Hoşlantı ve beğenidir...
benim için ilk görüşte çekim yoktur
İlk görüş aşkı değil bana göre beğeniyi getirir bana göre. Ben şahsen dış görünüş kadar aradaki çekime de önem veririm
Enerci önemli 😊
Aşktır. Tensel bir şeyler diye düşünüyorum. Sonrası masumane duygular sevgiden geçiyoz yani o zaman. 🤣
Bak sen 😄
Kesinlikle aşk değil.. Bu kadar basite indirgeyemem aşkı.. Beğeni, elektrik, hoşlantı olabilir en fazla..
Değişik ve önüne geçilemez bir duygu herkesle de olmuyor
Tabi ki
Anlaşılabilmeyi, ilgiyi, değer görmeyi bekler insan.
İşte tamam budur dediğimiz kişilerden sonra ilk görüşteki çekimi görmezden gelir olduk.
İlk görüşte aşk olmaz da acaba bundan olur mu sorusu akla düşer, araştırmalar, tanıma istekleri başlar sadece😂
Hayat enerjisini hissedersin. Onun enerjisi o kadar yüksektir ki senin enerjinle birleşir. O anda aşık olursun zaten.
Hoşlantı olur ardından bana ne kadar samimi olduğuna bakıyorum ben, ayna gibi bana ne verirsen onu alırsın tavrı
Ilk goruste veya duyusta da ilk olarak hoslanirsin.
aşk tanımadann zor bence hoşlanmadır o
Öyle diyorsan öyle yapıyorum. 😂
Peki dedeciğim
Kaşı gözünü boyu posu kişisel bakımı etkiler ona bakarım dişleri beyaz olmalı
Heyecan o anki kalp atışı
İlk görüşteki çekim olmazsa olmazdır bende
ilk görüşte aşk olmaz
Enerji uyumu
Hoşlanma
Aşktır bence
Elektirik hissi
İll görüşte aşk değilde etkilenme falandır