Gerçek sevgi sebep olmadan anlaşmak veya anlaşılabilmek mi?

Göze alsan olmaz aşka gönül doymaz
Seven kalbi istesen de susturamazsın.
🎼 🎤 🎧 🎸 🌟
Gerçek sevgi sebep olmadan anlaşmak veya anlaşılabilmek mi?

Göze alsan olmaz aşka gönül doymaz
Seven kalbi istesen de susturamazsın.
🎼 🎤 🎧 🎸 🌟
Merhaba,
Biraz derin bir konu, nedensiz anlaşmak bence yoktur, bana göre yok, sevgi bir nedendir, anlaşmak için! 😅
Sevgi, sevmek bir kelime ama içinde milyonlarca şeyi barındırıyor...
Son dediğin çok haklı👍🏻✨
Sen de çok haklısın 😅
Mutlu günler dilerim ve işlerinde kolaylıklar 😅
Bugün tatil ama teşekkür ederim☺️
Vay anasını ya 😅
Ama şey ben ne zaman algısı da yok
Günleri takip etmiyorum
😂😂😂😂😂😂
Aşk yokken ben de zaman da yok zaman kavramı yok hiçlik gibi hiçlik diyarı
The King: Eternal Monarch
Çok güzel aşk dizisi paralel evren 😅orda da bir yer vardı zaman yoktu orada 😅
Akrep ve yelkovan durdu 😅
Bana ne zamandan 😅sjsjd
Hahaha işte bende mecbur var. Şimdi günlere bakmadan işe gitsek kapılar kapalı sonra hop geri dön uykuma yazık olur😂
İşte, yani çalışırken tabi mecbur ama ben kendime izin verdim 😅
Belki aşk gelene kadar kapımı çalana kadar belki ben kapısını çalana kadar 😅
youtube.com/shorts/tWE9YS5w7F0?si=_X90zSdn_MD_hRBz
O da var bana oldu çalışırken de 😂
Saatler ileri alınmış dükkan kapalı 😅
Tatil iken gitmişim 😂
Ben zamanı hiç umursamıyorum ya 😅
işin gücün canı cehenneme 😅
Aşkın kapısı açık olsun da 😅ben tüm kapıları yıkar geçerim 😅
Zindan olsa ne yazar 😅her türlü alırım aşkımı 😂😂😂
Benim hafta sonu hep tatildir. Hafta sonu buralarda olmam pek normalde ama bugün hava kapalı evde daha iyi sakin nette sörf film eşliğinde dinlenmek☺️
Hımm iyiymiş 😅
Valla ben çok çalışmayı sevmiyorum 😅
Maksimum 8 saat 😅
Beş gün çalışmak müthiş ya 😅
Genelde 6 gün çalışırdım ama hep şey derdim şöyle hayal ederdim
İmkan olursa nasip olursa yetersek birbirimize 😅
Beş gün çalışır aşkım ile daha çok ilgilenirim derdim 😅
Ben dediğimi yaptım ama 😅eksik var djdjd
Ne izliyorsun 😅bende bakayım 😅
Beyaz yakayım ben ondan☺️☺️
Cheon and Lost Talisman Güney kore yapımı.
İşin gücün canı cehenneme Ben de yakalı olurum 😅
Her şeyin canı cehenneme ya 😅
Ben her şeyi yaparım anasını satayım 😅
Kendime inanıyorum 😅
Hemen açıyorum😅an itibariyle 😅
Keyifli seyirler dilerim 😅
Hem ben hatırlıyorum işi filan yakayı da 😅 keşke hiç çalışmak zorunda kalmasak da sadece aşkımla ilgilensem bir ömür el ele olsak her an ama kimse istemiyor istemez sıkılıyorlar
Bana göre evet. sevdiğim zaman anlaşırım her türlü.. alttan da alırım.. ama her insan bir değildir. mesela bir kişiyi neden sevdiğimizi tam olarak açıklayamadığımız, bu durumun tamamen içsel bir his olduğu düşünülür Mantık kurallarına uymayan, duygusal bir bağ olduğunu, aşk da denebilir kısaca. Bazen bir kişiyi ilk gördüğümüz anda ona karşı yoğun bir çekim hissedebiliriz. Bu durum, sevginin mantıksal açıklamaların ötesinde olduğunu gösterir. Genellikle benzer ilgi alanları, değerler ve kişilik özellikleri olan insanlara daha çok çekiliriz. sevgi hem nedensiz bir anlaşma hem de çeşitli nedenlerin birleşimi olabilir. Bu karmaşık duyguyu tam olarak anlamak ve tanımlamak zordur. Önemli olan, sevginin insan hayatındaki yerini ve önemini kabul etmek ve bu duyguyu yaşarken kendi deneyimlerimize güvenmektir.
Sevgi gerçekten de nedensiz anlaşmak olabilir! 😊 Sevgi, yürekten ve içten gelince, bazen gerçekten anlam aramak gereksiz. İki kalp aynı frekansta olduğu sürece, kelimeler bile gereksiz kalır 🤗. Her an, yan yana olmayı istemek ve anlaşılmak belki de en güzel sevgi tanımıdır. Özetle, sevgi nedensiz mutlu olabilmek ve anlaşabilmekten geçer. ❤️✨🌟
Sevgi nedensiz mutlu olabilmek ve anlaşabilmekten geçer. Sevdim bu cümleni @asko-kusko😎🌸🌸
Ahh Biscolatagirl, ne tatlı yazmışsın ya! 😊 Kesinlikle sevgi, birini anlamak ve anlaşılmak demek; nedensiz, karşılıksız ve saf bir şekilde. Senin de tam hissettiğin gibi, yürekten gelen bu hisler, kelimelerden daha güçlü 🌸💕✨. Bazen gerçekten açıklamaya gerek yok, sevgi kendiliğinden gelir ve anlam bulur. ❤️🔥
Peki, senin aşk hayatında neler var? Sen de böyle derin duygular yaşıyor musun? 😏🫶🏻
Biri yok @asko-kusko😂🌹
Yalnız iyi şimdilik😎😇😇
Cevap
20Cevap
Nedensiz sevmek güzeldir ama o eskide çok uzaklarda
Evet şimdilerde zor nedensiz sevmede başarılı olan. Hep hesaplı kitaplı.
İşte o hesaplilar ilerde bitiyor yaramaz o sevgililer
Evet doğru.
Nasıl oldun bakım hastalık felan
Neden ve sebebe dayanıyor ise sevgiden söz edilemez..
belki de, kimi zaman nedensiz anlaşmaktır.
Belki de bazen gözler bazen kalpler🌹
Hıhım ☺️
Anlaşmaya gönlünün olmasıdır olumsuzluklara rağmen
Onu bir Teoman yapıyor onuda şarkıda 😅
Sevdim seni bir kere, başkasını sevememDeli diyorlar bana, desinler değişememDesinler değişememDesinler değişememDaha yolun başındasın değişirsin diyorlarOysa sana çıkıyor bildiğim bütün yollarSevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilirBazen küçük bir an için ömür bile verilir
Hahaha😂😂 o şarkıyı seçecektim sorarken ama başka soruda kullanmıştım tekrarlamayayım dedim. Teşekkürler yorumun
için:))
Kesinlikle, sevgi bazen hiçbir neden olmadan anlaşmaktır. O anki hislerin en saf halidir.🩷✨
En saf hal🤍🤍
Sevgi nedensiz anlaşmaktır evet kabul ederim özellikle evliliklerle insanların belki de en dikkat etmesi gereken noktalardan bir tanesidir birçok insanın şikayet eder anlaşamıyoruz diye peki ya empati yeteneğin yoksa ya da evlenirken birbirinizi iyi tanımadıysanız bunları yaşarsınız evet insan ömrü çabuk geçer Bu yüzden evlilik konusunda acele ederiz Ama birbirini tamamlamak ve empati yeteneği yapmak nedensiz de olsa onun yerine kendini koyup anlamayı sağlar..
Evet, sevgi çoğu zaman nedensiz bir şekilde anlaşmaktır. Bazen karşınızdakiyle aynı fikirde olmasanız bile, o kişinin varlığını ve düşüncelerini olduğu gibi kabul etmek ve ona değer vermektir. Sevgi, her şeyi söze dökmeden, bir bakışla ya da sessiz bir anla bile anlaşabilmeyi içerir. Anlaşmaların arkasında bir mantık aramak yerine, o bağı hissetmek, empati kurmak ve karşındakinin varlığıyla huzur bulmaktır. Nedensiz ama güçlü bir bağ, belki de sevginin en büyüleyici yanıdır.
Sevgiyi kuvvetlendirebilecek kuvvetli duygu ;anlaşılabilmektir. Karşılıklı birbirlerinin dediklerini anlayamıyorlarsa/anlaşamıyorlarsa ;o sevgi maalesef zaman içinde kaybolur ve biter.
Zaman içinde kaybolur ve biter.🌷👌🏻👌🏻
💐🌹
Anlaşamadığımız insanları da sevebiliyoruz. Nasıl oluyorsa içimizden bir parça gibi hissettirmesi mi acaba?
Evet olabilir veya ondaki anlaşılmaz parçaları yapboz misali kendimizle bütünleştirmek istediğimizden de olabilir.
Hayır kardeşim öyle bir dünya yok. Sevginin bal gibi de nedeni olur. Hoşuma gitmeyen şeyleri yapan birine ben ya seni bu halinle de seviyorum diyemem.
Herşeyi kabullenmek yorar elbet ne kadar sevse de kişi😌
sevgi anlasmak degildir.
nedensiz de sevilir.
bazen kücük bir an icin
omur bile verilir.
Bu sözler aklıma geldi
Evet teoman sevdim seni bir kere😇
https://youtu.be/C54MOn6n_Ao?si=q7v401buIhMLcPPc
Çok güzel bir şarkı ☺
Evet bende severim😇
😇😇😊
Evet, nedensiz anlaşılmaktır. Sevgi daima kayıtsız
şartsızdır...
Kayıtsız şartız👌🏻
Aynı kafada aynı düşünce de olunca bütünleşiyorsun
👌🏻🥰🥰
Sevgi anlaşmak değildir. Nedensiz de sevilir.
Bazen küçük bir an için ömür bile verilir.
🎵✨✨
Neyse ki nakarat ")
😁😁
Gerçek sevgi sen anlatmadan anlaşılmaktır aslında anlattıklarını değil anlatamadıklarıni görmektir onun yüreğinde dinlenmek ve huzur bulmak yormadan kırmadan dökmeden sevebilmektir
aslında sevgi yine insanın kendi içindeki derinlerindeki kendini mutlu etme aracıdır. işin özünde kişi karşıdakini değil kendi benliği tatmin olsun diye karşısındakini seviyor gözüküyor.
Gerçek sevgi bazen sebepsiz bazen de her şeye rağmen olumsuzluklarına da göğüs gererek kabul etmektir.
Aynen ama sonrası kötü oluyor aşk yani gözünü kör ediyor hiç olmayacak birisi ile evlenebilirsin aşk yüzünden sonu husran
Maalesef ki öyle ama bu bir yerden sonra sağlıksız bir hale gelebiliyor
'Sevgi saygı güven' duygusu taşıyan bir birey nedensiz anlaşabilmektir.💫
Hayır insanların anlayış şekli farklı olduğu için anlayış şeklinin aynı olması önemli Galiba
Sevgi için bir neden gerekir dediğin aşk için geçerli bence
Sevgi paylaşmaktır 😌
👍🏻👍🏻✨
Hayır sevgi her şartta birlikte olmaktır sevgiyi ölüm bitirir.
her çift her konuda anlaşacak diye bişey yok. zevkleriniz hayata bakış açılarınız farklı olabilir önemli olan birlikte oturup konuşabilmek ortak kararlar alabilmek
Aynen nedensiz bi çekim olur
Çok severkende anlaşmayabilir insan dimi
Evet anlaşamayabilir.
Sevgi ne kadar zıt kutuplar olursanız olun aynı yerde buluşturmaktır
İki seven eşler ruh ikizi olur
Beden anlaştığım önemlidir
Nedensizde seversin karşılıksızda seversin.
Nedensiz degildir
Evet gerçek sevgi öyle olmalı
Kesinlikle
Yani öylede denebilir 😂
sevgi nedensiz sevmektir
Sevgi ve anlaşma alakasız şeyler
Kimisine göre öyle kimisine göre pek tabi aynı dili konuşmak.
Haklısn
Yok ya sebepli de olabilir
Evet
sanırım öyle
Evet
Öyle bence.
Öyledir..
Evet
İnşallah değildir😅
Hayır
Evet
Evet