Soruma Hoş Geldiniz,
Çoğu kişi sevgi biter diyor, anlamıyorum. En son parkta otururken konusu geçti, kalabalık bir masa, iki kişi bitmez dedi diğerleri biter. Benim sevgim hiç bitmemişti, bitmiyordu. Ben hiç sevgim bitti demedim. Başıma neler geldi ama bitmemişti, çok canım yanmıştı, yanıyordu fakat yine de bitmiyordu...

Nedenine gelecek olursak, karşımdaki kişinin iyi olduğuna inanmıştım ve güvenmiştim, güvenmek istemiştim. Hani insan şüphe etmek isterse, her şeyden şüphe duyabilir ama ben şüphe etmemeyi, güvenmeyi tercih etmiştim ve ihtiyacım da vardı. Hep yuva kurmak istemiştim, eşim olsun, bir dünya kuralım onunla, Alice Harikalar Diyarı misali..

Sevgisi bitenler var, durup dururken hiçbir şey yokken, her şey yolunda iken, sevgisi bitenler var. Bana göre onların ki sevgi değil, heves, heves etmişler sadece, hevesleri bitmiş. Alacağını almışlar, yapacağını ve yaptıracağını yaptırmışlar, bitmiş hevesleri yani menfaatleri..

Sevgi hiç biter demedim. Sevmeyi de kimseden de öğrenmedim. Bu benim sevgim, sevgi anlayışım. Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür. Herkes gibi seversek, bu yapmacık olur, yapay, sahte olur..
Evet sevgi bitmez, bitirilir, bitirilebilir, benimkini bitirmek zordur, ihanet harici aslında sevilenin yaptığı her hata ihanettir, aşka ve sevgiye, sevene ama tolere edilebilir, telafi edilebilir, üçüncü kişi harici hatalar, en azından şahsım adına! 😅

Bildiklerim öğrendiklerim neticesinde, hani her insan hata eder, hata işleyenlerin en hayırlıları tövbe edenlerdir. Rabbim tövbe edenleri sever. Hadisi şerif..
Bir de Ömer Köroğlu'nun Ölen Sevgili, hikayesinde duymuştum, içime işlemişti. Diyordu ki "Çevrenizdeki insanların ne hissettiği ya da ne düşündüğünden o kadar emin olmayın. Bazen bir kalbin içinde neler sakladığını öğrendiğiniz de her şey için çok geç olabilir!"
Çevremdeki insanlar da çok yanlış yaptı ama hep affettim. Çevremdeki insanları bile affederken, aşkıma torpil yapmamak olmaz, aşkıma her şeyde torpil yapmak istiyorum, yaptım da ama elimde patladı!

Sevgi bitmez, bitirilir, bitirenlerin canı cehenneme. Sevginin gücü sınırsızdır, seven ve sevilen elinden geleni üstüne düşeni yapar ise yer yüzünde cenneti yaşamamak için hiçbir sebep yok bahane olabilir ama sebep yoktur!

Olumsuz düşünmeyi, kötü düşünmeyi, nötr düşünmeyi sevmiyorum. Çözüm odaklıyım, çözmeyi seviyorum küçüklükten beri, sorun sıkıntı olur illaki ama çözebiliriz, yapabiliriz yani gönüller bir olduktan sonra!

Alice Harikalar Diyarına gitmek ve orada kalmak, mutlu bir sonsuzluk, hiç zor değil! ❤️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer