Nasıl geçecek bu durum?

Selam biraz içimi dökmek ve fikir almak istedim. Dertleşebileceğim bir arkadaşım ya da yakınım yok o yüzden burdayım. Benim lisede tanışıp sevgili olduğum 8 senelik bir ilişkim vardı. Son bir senesi çok toksikti ve birbirimizi çok yıpratmıştık. Sürekli ayrıl barış oluyordu ancak sorunlarımız çözülmüyordu. İlgisizlik ayrı, ben adını koymak istiyodum o da tamam diyordu ancak erteleyip duruyordu verdiği sözleri tutmuyordu. Bu sebepten Mart ayının başında ayrıldım. Üniversitede son dönemimdi alttan derslerim olduğu için sınavlar staj derken çok yoğun geçti. İnanılmaz bir duygusal boşluktaydım ve böyle giderse geri dönmek isticeğimi biliyordum. Aradan 3 ay geçti biriyle tanıştım ve ne yalan söyliyim iyi geldi kafam dağıldı. Sonra o kişiyle sevgili oldum ama ona aşık değildim onun da aşık olmadığının farkındaydım sadece vakit geçiriyorduk o bile sayılmaz gerçi. Aramızda cinsel bir şey de geçmedi. Biraz da ilişkiye başlamamın sebebi ben geri dönmek istesem bile eski sevgilime beni geri kabul etmesin istiyordum çünkü birbirimizi çok yıpratmıştık. Aradan 2 ay geçti ve bu çocukla bir yere gitmediğini arada sevgi ya da değer olmadığı için bitmesi gerektiğini düşündüm ve ayrıldım. Sonra memlekete geldim ve eski sevgilimle denk gelmeye başladık. Küçük bir ilçe olduğundan denk geliyorduk. Bir gece bizi arkadaşımla eve bıraktılar. Sonra yanlışlıkla ona snap attım (Snapchat kullanmayı bilmiyordum) ve o da bana geri attı 4 5 gün kadar snapleştik. En son dedim böyle içimde kalacağına instadan takip atayım en azından nasıl olduğunu görürüm. Konuşmak gibi bir niyetim yoktu sadece nasıl olduğunu merak ediyordum. Dün gece isteğimi kabul etmiş ve bana noldu neden istek attın diye mesaj atmıştı. Ben de nasıl olduğunu merak ettiğimi rahatsız oluyorsa çıkabileceğimi söyledim. Rahatsız olmadığını belirtti biraz hayatlarımız hakkında konuştuk. Sonrasında bi noktada pişman olduğumu söyledim. O noktaya kadar nispeten dayanılırdı. Ama aradan bir saat geçti ve takipleşmeyelim etiket olmaya gerek yok çevrem sana karşı pek iyi değil arkadaşlarımla konuştum ve hoş karşılamadılar dedi. Sonrasında içime bi öküz oturdu sanki sürekli ağlamaya başladım beni sevmediğini hiçbir şey hissetmediğini sevgilim olduğunu öğrendiği gün her şeyin bittiğini beni gözden çıkardığını söyledi. Bi yalvarmadığım kaldı diyeceğim onu da yaptım ağlayarak yalvardım. Onca büyük kavgamız olmuştu ancak beni sevdiğinden hiç şüphe duymamıştım. şu an bu gerçek çok ağır geldi. Yaptıklarımın bi hata olduğunu söyledim özür diledim anca o şansımı çoktan kaybettiğimi söyledi. Bana acıyordu o halime. Ama bu benim yapabileceğim max şeydi. Gururumu ayaklar altına alıp kendimi rezil edip yalvarmak elimden gelen son şeydi. Bunu yapmamış olsam ileride daha çok uğraşmadığım için pişmanlık duyardım. Onu haklı görüyorum ancak bunu kabullenemiyorum ve hala onu çok seviyorum. Benzeri şeyler yaşayan varsa yardım etsin çünkü canım çok yanıyor.

Nasıl geçecek bu durum?