Ayrılığımızın üzerinden 4 ay geçti geri döner mi?

Merhabalar ayrılmamızın üzerinden 4 ay geçti eski sevgilim bu ilişki için benden daha fazla emek veriyordu çabalıyordu ilk ciddi ilişkimdi 6 aylık bir ilişkimiz oldu ama her gün beraberdik diyebilirim çok anı biriktirdik ben umursamaz tavırları olduğunu artık bu ilişkiye devam etmek istediğimi söyledim ayrılmak istemedi ama ben kararlıydım anlaşamadığımız konular çok fazlaydı başlarda sürekli aradı barışmak istedi ama ben istemediğimi söyledim. Sonra aramamaya başladı bu sefer ben sürekli arayıp ne yaptığını nasıl olduğunu sormaya başladım kendini geri çekti telefonlarımı açmamaya başladı yüz yüze konuşmak istediğimi söyledim kabul etmedi instagram dan kızları takibe almaya başladı 1 hafta sonra buluşma isteğimi kabul etti yüz yüze konuştuk ama arkadaş kalabileceğimizi söyledi neden barışmak istemediğini sorduğumda benden artık soğuduğunu söyledi instagram dan tekrar birbirimizi takibe aldık 1 gün sonra bir kız yazdı nasıl takipleştiniz o mu sana istek attı diye bende sevgilim olduğunu söyledim meğerse bana yazan kız erkek arkadaşımın eski sevgilisiymiş onunla görüşmeye başlamış başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen nefes alamadım çok canım yandı bu kadar kolay hayatına devam etmesi çok tuhaftı daha sonra bu kızlada görüşmeyi kesmişler ben hala aramaya devam ettim bazen telefonlarımı açmıyordu bazen açıp hiçbir şey olmamış gibi benimle konuşuyordu kafamı çok karıştırmıştı arada 2 hafta geçti instagram biografisine kilit koymuş bunu gördükten sonra aramadımda yazmadımda yeni bir ilişkiye başlamış diye duydum 1 ay sonra bu kızdanda ayrılmış gece saat 1 gibi whatsaaptan beni ara diye mesaj attı daha sonra sildi gizli numaradan aradı görmemezlikten geldim ortak bir arkaşımız vardı onu aradım yanında eski sevgilimde varmış telefonu aldı hemen benimle konuşmaya başladı ne istediğini sordum beni özlediğini bir şans istediğini söyledi konuştuğu kızı hiç sevmediğini ona bir şey hissetmediğini sadece1 kere buluştuklarını söyledi 1 hafta peşimden koştu barışmak istediğini söyledi bende affettim ama tekrar soğuk davranmaya başladı bu sefer net bitti dedim artık beni aramamasını birlikte mutlu olamadığımızı söyledim yüz yüze konuşalım vedalaşalım dedim kabul etti anlaştığımız tarihte buluşmaya gelmedi bende aradım neden gelmediğini sordum işlerinin çıktığını gelemediğini söyledi bu bir bahane olamazdı çok sinirlendim artık benim için bittin seni asla aramayacağım dedim bana sen ne zaman aramicam desen illaki arıyorsun sen benden vazgeçemezsin dedi bende yemin ettim artık benim için bittin diye bir anda telaşlandı yarın yanına geliyorum konuşucaz dedi bende yarın geliyosan gel yine erteliceksen gelmiceksen beni bir daha arama dedim tamam işim çıkmazsa gelicem dedi aradan bir gün geçti ne geldi nede aradı bende aramadım aradan 1 ay geçti instagramdaki fotoğraflarını kaldırmış profil fotoğrafını silmiş hesabını gizliden çıkarmış instagramdan ve whatsaaptan engellemiştim her adım attığımda geri çekiliyor şuanda benim aramamı mı bekliyor pişman mıdır?

Ayrılığımızın üzerinden 4 ay geçti geri döner mi?