Hep aynı şeyleri denemekten yorulmadınız mı?
Olanı olduğu gibi kabullenmek, yürekteki savaşları bitirir..

Hep aynı şeyleri denemekten yorulmadınız mı?
Olanı olduğu gibi kabullenmek, yürekteki savaşları bitirir..

Sevmek değil yorucu olan, severken sadece seversin. Yorulmadan yargılamadan beklemeden. Yorucu olan aslında kendimizle olan kavgamız. Sevmek ateşle oynamaktır. Seven kalp hep rahatta olmaz. Lakin ikili anlaşma sürecinde olur olmaz zorlanma anlamında yoruculuktan bahsediyorsan o doğru insanı sevmediğimiz içindir. Doğru insan yormadan yorulmadan sever..
Doğru insan yormadan yorulmadan sever..
Son cümle çok doğruydu.
Bence ben teşekkür ederim.
Hissedilen gerçekten içten bir sevgi değil ise, insanın sevmek için sebepler ve koşullara ihtiyacı oluyorsa yorucu olabilir. Karşısındaki insan sevgiyi tanımıyor, kabullenemiyor, hayatında bir yere konumlandıramıyor veya sevgiden korkuyorsa yorucu olabilir. Bu durumların bazıları geçici, bazıları kalıcı olabilir. Neleri tolere edip iyileştirebileceğimizi farkında olarak hareket etmek, karar vermek önemli olan. Tüm bu ihtimaller olmadığında sevgi zaten huzur veren, dinlendiren bir formda olur hayatımızda.
Sevgiyi yaşamak bazen gerçekten yorucu olabilir. Hele ki karşı tarafla uyumu yakalamakta zorlandığında… İnsan sevdikçe, emek verdikçe daha çok yıpranabiliyor. Ama gerçek, içten bir aşk her şeye değer bence 💕 Yürek savaşlarını bitirip olanı olduğu gibi kabul edebilmek bazen en sağlıklı yol oluyor. Sevgi sabır ister, sabır da bazen yorucu olabilir ama sonunda değebilir 😊
Cevap
6Cevap
Sevgi yormaya başladıysa sevmeye devam edemiyorum, bunun için fazla değerliyim. Kendimi yıpratamam.
İlişkilerde felsefe geliştiren bir ben değil mişim.
😏🤌
Yoruyorsa zaten ortada sevgi yoktur. Haliyle olnayan şey için koşturmak anlamsız ve yorucu olur. Zaman hiç edilmeyecek kadar kıymetli.
Sevmeyi hak etmeyen yorar
Sevmek yorucu değil.. yanlış kişileri sevdikleri için yorucu geliyor.. oysa doğru kişi olsa insan sadece mutlu olurdu..
sevmek ruhlarını altüst eder. Sevmek yorar insanı derler ya hani, yanlış insanları sevmek yorar aslında.
Bence o insan o kişiye uygun değildir. Net ve açık
Böyle zor ve yorucu olan ne varsa uzak durmak gerek. Zorlayan daha beterini görür.
Yorucu olan sevmek değil insan. Yoksa seversin. Sevmek zordur gerçi ama karşındaki bunu hak eden biriyse değer
Sevmek yorucu değil aslında. Yoran, zorlaştıran insanlar. Öyle bir sevginin de insana bir şey katacağını düşünmüyorum
Onunla yapmak istediğin şeyler içinde uhte kalınca daha yorucu oluyor
Hayat zaten yeteri kadar yorucu bide bir insan evladının beni yormasina asla izin veremem
Yorgunluk, gönüller arasına zamanla mesafe koyar. Sevgi, bazı şeyleri katlanılabilir kılamıyor.
Sevmek zor değil insanlar zor. Bahaneleri çok
Ay herkes olmasada bazılarını sevmek çok yorucu napıcan, gülü seven dikeninede katlanıyor
karşılığını gormezsen yorar. buyzuden hci gerek yok
Bir insanı sevmek yorucu geliyorsa o insanı aslında sevmiyorsundır ve toksik şeyler vardır sevgi yormaz yeniler ve tazeler
Aynen mükemmel yazdın
Sonunda hep bize giriyor awq
Günümüzde artık kimse kimseyi sevme zahmetinde bulunmuyor
Iliskide denge yoksa, karsi taraf sorunluysa vs.
Çünkü kimseye guvenilmiyor. Sonunda bitiyor ve zamanına emeğine yazık oluyor.
Hayatda yorulmassan hiçbirseyi elde edemessin aşk ve sevgide buna dahildir
İnsanlar sevilmeye alışık değil
Uykunu kaçırır hasta eder
Sevmemek en mantıklısı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?