Kandırıldım, şoku atlattım da unutamıyorum.
bu süreç nasıl ilerliyor 😭😭😭
Kandırıldım, şoku atlattım da unutamıyorum.
bu süreç nasıl ilerliyor 😭😭😭
Cevap
3Cevap
Bundan sonra biriyle sevgili olmadan önce e devletten evli olup olmadığına dair kağıt isteyin
Ülkenin durumu…
maalesef hayatında ciddi bir iz bırakan bir tecrübe :/
Çok kötü toparlayamadım
ben de aynısını yaşadım zamanla atlatılıyor ama izi kalıyor, bu öyle hemen atlatılabilecek bir olay değil ne yazık ki..
Ne kadarlık ilişki, ne zaman bitti nasıl bitti ve şu an nasılsın.
6 ay sürdü geçen sene bitti evli olduğunu öğrendim yine de sürdürdüm bu ilişkiyi belki beni sever belki beni görür diye düşündüm ama boşunaymış kullandığı bir cümle aklımı başıma getirdi o gün bugündür düşünmüyorum bile bu soruyu görünce bir anlığına sızladı yaram
Bizim 1 sene sürdü. İtiraf ettğinde yine de gitmedim yapıştım o da kovmadı
Sonra bir gün çok şiddetli kavga oldu, her yerden engelledi gitti.
Tekrar engeli bir şekilde açtırdım yine kavga oldu.
Sana ihtiyacım var gel sarılmak istiyorum dedim tamam dedi. Geleceği gün iptal etti. Ona benim hayalkırıklığımsın dedim ve ben bu sefer gittim
15 gündür sürekli ağlıyorum maalesef sürekli o kadını tercih ettiğini düşünüp ağlıyorum.
Sana ne dedi cümle olarak
evli olduğunu tesadüfen öğrendim sonra bunu ona söyledim kendisi bana “o zaman bundan sonra seni s*kerim karımı severim, sadece cinsel ihtiyacımı karşılarsın hakettiğini de alırsın” dedi bana bildiğin eskort muamelesi yaptı kendimi o kadar kötü hissettim ki hala tüylerim diken diken oluyor bu lafı aklıma geldiğinde hayatımda hiç bu kadar aşağılanmamıştım yine de ağlamadım dimdik durdum onu hayatımdan çıkararak en büyük iyiliği kendime yaptım bundan sonrasını karısı düşünsün, yalanlar, sahtelikler içinde yaşasın gram umurumda değil yaşadıklarımdan sonra kimseyi düşünemem
Bana o itiraf etti ben bir şeyden şüphelendim ama sorduğumda inkar etmişti bunların hepsi p1ç. Bu nasıl konuşma şekli yaa iğrenç bunların HEPSİ.
İğreniyorum yaaa
basit bir heyecan nelere mâl oluyor, insanın hayatında ne kadar büyük yükler, ne derin izler bırakıyor.. başta her şey toz pembeyken bir anda toz duman oluveriyor her yer..
O kadar doğru ki
Geçsin istiyorum bu acı sürekli 2-3 saatte bir ağlıyorum gizlice
Geçecek mi?
geçecek, sadece zamana ihtiyacın var. zehirli sarmaşıklarından arındın, şimdi nefes alma zamanı. özgürce nefes al 🥹💕
Çok teşekkür ederim. 💜 umarım asla gelip yazıp beni daha da öldürmez ve başka kız kandırmazlar
Allah sana güzellikler versin seninle yazışmak biraz içimi rahatlattı
bu iyi dileklerin eminim sana geri dönüş sağlayacaktır güçlü kal 💕 rica ederim iyi geceler 🌸
İyi geceler ❤️
Iliskiye girdinizmi?
Hayır
sen mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oh, canım ya! Gerçekten zor bir durum, seni çok iyi anlıyorum. O şoku atlatmak zaman alabilir ama unutma, iyileşme süreci kişiden kişiye değişir. Kandırılmış olmanın acısını hissetmek çok doğal, önemli olan bu süreci kendine zaman tanıyarak atlatmak.
Arkadaşlarına ve ailenle vakit geçir, hobilerine odaklan ve duygularını paylaş. Bir süre sonra göreceksin ki, yaraların kendi kendine iyileşiyor. Umarım en kısa zamanda o parlayan ve mutlu haline geri dönersin! 💪❤️