Futbolcu biri böyle 6 8 ayda bir yazıyor çok ünlü biri değil benim 50k takipçim varsa bunun 200k falan yani amacı sadece cinsellik gibi seylerse de demiyor da yani yazıyor tekrar yazıyor ne cevap verebilirim bilmiyorum engellesem mantıksız olacak (kendimi güzel hissediyorum ama fiziği vs güzel olan biri değil çekici değilimdir yani çok zayifim o yüzden hoslandigini vs düşünmüyorum)
Aşkım yok ya soru cinsellige gittiği için bi daha sordum yine cinsellik oldu ama konuyu öyle şeylere de getirmiyor işte tuhaf olan bu amaç ne anlamadim
Ya işte okeyy ama böyle bi buluşmak ya da cinsellige getirmek amaçlı yazmiyo öyle yazsa ok dicem amacı o boş olunca falan dönüp dolaşıp yaziyo saçma canım storyme fevap veriyo başka konu aciyo alakasiz
Hatta engelle gitsin bir duraksayıp ne oldu da bana soğuk yapıyor diye düşünecek belki de peşinden koşacak sen hemen cevap verirsen seni cepte görür nasıl olsa bu bana hemen dönüş yapıyor diye
Doğru wndjwmdkw ama okul başlayınca büyük ihtimal cevap verecek zamanım bile olmaz unuturum artık çünkü çocuğu görme ihtimalim yok ugrasamicam sanal sanal
Of n ah bulurum 3. Yılım ve hala aynı kişiden hoşlanıyorum hem de liseden beri.. bununla konusursam unuturum gibi vibe almıştım wmdkskd çünkü okulda no yani hepsinden nefret
Bende üniversite de sınıfımdan birinden hoşlanıyordum mezun olduk bu sene instagramdan takipleşiyoruz ama olamayacağımızı biliyorum artık okul bitti o kul da bitti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seni cepte görüyor sanırım her yazdığında cevap verirsen olacağı bu
Öyle bi cevap vermiyorum cepte görecek bi şey de yok çünkü dediğim. gibi bi şey yaşamadık görüşmedik bile
Cevap vermek zorunda değilsin
Öyle de bilmiyorum bi daha böyle yaparsa vermem ya da engellerim
Ne yapıyor ki
M al m al şeyler ywziyo işte birden storyme cevap verip konuşmak istiyo birden başka bi şey diyo yani mantık bulamadım
Canı sıkılıyor boş ver cevap verme 50 bin takipçin var sana yazan çok olur düzgün eli yüzü düzgün birini seç işte sende
Sen önce öz güvenini kazan sonrası gelir
Ne alaka
Dediğim gibi yap
Konuyu oralara getiriyorsa engelle gitsin
Aşkım yok ya soru cinsellige gittiği için bi daha sordum yine cinsellik oldu ama konuyu öyle şeylere de getirmiyor işte tuhaf olan bu amaç ne anlamadim
Manipule etmeye falan mı çalışıyor acaba seni kendine bağlamak için falan sıcak soğuk taktiği
Ya tamam da o mantıksız aylar sonra yaziyo ne baglanicam
Aylar sonra yazıyorsa belki boşta kalmıştır o yüzden yazmış olabilir
Ya işte okeyy ama böyle bi buluşmak ya da cinsellige getirmek amaçlı yazmiyo öyle yazsa ok dicem amacı o boş olunca falan dönüp dolaşıp yaziyo saçma canım storyme fevap veriyo başka konu aciyo alakasiz
Biraz dengesiz sanırım
Of bilmiyorum işte gerçi hepsi öyle 🤡
Ama sunu soylemeliyim ki gercekten sevse hergün yazar merak eder seni
Ay sevdiğini falan sanmıyorum dediğim gibi görüşmedik etmedik neyimi sevecek boş işte
Aynen öyle bence yoluna bak onu boş ver gitsin
Oyle ama ben m al oldugum için yine cevap veririm 😔
Abla sakın yapma
Abla ne ya 20 yaşındayım 😔😔😔 yaslandirdinnn
Hatta engelle gitsin bir duraksayıp ne oldu da bana soğuk yapıyor diye düşünecek belki de peşinden koşacak sen hemen cevap verirsen seni cepte görür nasıl olsa bu bana hemen dönüş yapıyor diye
Hahaha benden küçükmüşsün ablayı ben genelde mecazen söylerim
Doğru wndjwmdkw ama okul başlayınca büyük ihtimal cevap verecek zamanım bile olmaz unuturum artık çünkü çocuğu görme ihtimalim yok ugrasamicam sanal sanal
O da 26 yaşında bi de weirdo olan bu
Yakında okul başlar zaten orada birilerini bulursun belki o aklına bilr gelmez
Of n ah bulurum 3. Yılım ve hala aynı kişiden hoşlanıyorum hem de liseden beri.. bununla konusursam unuturum gibi vibe almıştım wmdkskd çünkü okulda no yani hepsinden nefret
Bende üniversite de sınıfımdan birinden hoşlanıyordum mezun olduk bu sene instagramdan takipleşiyoruz ama olamayacağımızı biliyorum artık okul bitti o kul da bitti
Ahshahs ben o kulu bi türlü bitiremiyorum ama onunla olmak da istemiyorum artık ama başka birini de istemiyorum büyük ihtimal benim son ahsjsd
Liseden hoşlandigin cocukla takiplesiyor musunuz? Ilgisjni cekebilecek storyler atsan
Bende senin gibiyim hem onu istiyorum hem de istemiyorum gibi sjsjs
Allah akıl fikir versin bize
Hahaha aynen bizden zaten olmaz 7 yaş var aramızda ben 22 o 29 yani olsak bile ailem yaş farkından dolayı karşı çıkar zaten
Asko bu futbolcu ile benimde 6 ama normalde okuldaki çocukla aynı yaş ama ayni yasta olsak da diğeriyle bile olur onla olmaz
Niye nasıl biri ki olmaz diye düşünuyorsun?
Karışık ya
Hmm anladım içinden nasıl geçiyorsa öyle yap umarım hep iyi insanlarla karsilasirsin
Sağol canım sendee