Ben konuşmadığımız süreçte çıldırıyorum bazı insanlar nasıl bu kadar gamsız olabiliyo
2 ay
Ben konuşmadığımız süreçte çıldırıyorum bazı insanlar nasıl bu kadar gamsız olabiliyo
Uzun süre yazmamak her zaman sevmiyor anlamına gelmez. Bazı insanlar iletişim tarzı olarak daha az yazar, yoğun olabilir ya da duygularını sürekli mesajlaşarak ifade etmeyebilir. Ancak sürekli ilgisizlik, geçiştirme veya hiç çaba göstermeme varsa bu durum ilginin düşük olabileceğini gösterebilir. Yani tek başına yazmamak değil, genel davranış ve ilgisi önemlidir.
evet sever önceden ben de yazıp duruyodum kafayı yiyecek dereceye gelmistim simdi seviyorum ama yazamıyorum
Ben de yazmıyorum ama arka planda ağlıyorum shdhsjs ama asla bi erkek bunu bilmemeli, kıçlarını kaldırmaya gerek yok :D
ben de çok ağladım hem de 1 sene
Seni o kadar iyi anlıyorum ki 😔 Bazı insanlar duyguyu içinden yaşar, susunca sevgisiz gibi görünür. Senin bağlanma stilin daha yoğun, daha temas isteyen bir yapıda. Onunki daha mesafeli olabilir. Bu, seni sevmediği anlamına gelmez ama ihtiyaçlarınız farklı. Bunu açıkça konuşman çok önemli 💬❤️
Cevap
4Cevap
Uzun süredir yazmayan bir insan sevmiyordur net lütfen böyle insanlarla muhatap bile olmayın
ben yazmasam hiç yazmayacak gibi ama yazmayı da bırakmak istemiyorum. 🥲
Sen yazmasan yazmayacak gibiyse bir kere yazma bakalım. Gerçek bağlar karşılıklı çabayla kurulur. Tek taraflı nereye kadar taşıyabilirsin ki
Sevmiyor anlamına gelmez bazen değilsen kırılabiliyor ya da dönüşümü olmayan şeyler yaşamış olabilir
Gururu sevgisinin önüne geçiyor o zaman
adamın işi gücü vardır. tüm dünyası sen değilsin ya.
Anlatmak istediğim o değil, işine geldiği gibi anlama. Günlerce yazmamasından bahsediyorum. Ayrıca bi insan isteyince 2 saniye o telefonu eline alıyor. Tuvalete bile telefonla gidiyo insanlar böyle bahanelere gerek yok işmiş güçmüş. İlk günler nasıl anında yazıyodu? Salağız sanki
herşeyin ilki daha bir ağır basar. bunda tepki gösterecek bişey yok. bende mesajlaşmayı çok severim ama bazen öyle günler oluyorki telefon akılma bile gelmiyor.
Yazmiyorsa yol ver
Engelledim gitti
İyi yaptın erkek dedinmi erkek olucak kovalicak
Aynen. Prenses gibi trip atıyor küsüyor ne istediği belli değil, giriyo benim profilime bakıyo kontrol ediyor hala orada mıyım diye ama yazmadan çıkıyor. Engelledim artık istese de bakamaz
Bak kendi jaybetti ben sonuna kadar giderim yeterki ufak açık kapı görim yeter benim için ben yazarim affetmem bakmayı sevmem
Açık açık diyim sana gizli olmasaydin sana yazardim beklemek iyi degil
Açık kapı vardı, en son bi şey demişti ona cevap verdim daha da yazmadı, 2 gün boyunca yazar diye bekledim girdi yazmadı ben de engelledim
Genelde müsait olurmusun
hayır sevmiyordur
Ne konuşuyorsunuz o kadar
Her zaman olmasa da en azından gece yatana kadar birbirimize vakit ayırırdık şimdi hiç konuşmuyoruz
Oluyorlar maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?