Güncellemeler
1 yıl
Ben sorun yaşayacağımı düşünmüyorum orta doğuda yaşıyoruz bu toprakların kadını hayvansı vahşi suç işlemeye meyilli serseri erkek sevmiyor mu ne de olsa?
İdari ve adli olarak bir çok ceza aldım. Lisede hocaya hakaretten kınama, kavgadan uzaklaştırma, kopya çekip yakalanmakdan uyarı, sonra üniversiteye geçtim bir kızı tehdit etmekten okuldan uzaklaştırma aldım bu kız savcıya verdi beni adli para cezası aldım yani şöyle toparlamak gerekirse baya serseri biriyim yüz kızartıcı bir suçum olmadı hapis de yatmadım denetimli serbestlik ve para cezaları ile yırttım. İdari cezalar bildiğim kadarıyla sicilde yok ama araştırılırsa polisler görebilir. İdari olarak uyarı kınama uzaklaştırma, adli olarak ise tehdit ve hakaretten para cezalarım ve denetimli serbestlik var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir kız olarak benim için olurdu
Serseri havalı yakışıklı ve çekiciyim ama haha
Tamam.
Siz kızlar bizi o kadar çok çekici buluyorsunuz ki kendimle gurur duyuyorum suça meyilli sabıkalı biri olsam bile
Tamam
Tamam
ben de kınama aldım bir şey olmaz
Seninki kınama sadece ben denetimli serbestlik para cezası aldım davalara çıktım avukat savcı polisle uğraştım haha
haha komedi gerçekten kanka 🤣🤣 oturup ağlayacağına gelmiş gülüyorsun bi de
Kendimle memnunum kızlar beni çok beğeniyor serseriyim diye ayrıca arkam sağlam olduğu için cezaevine girmedim
Ağlanacak durumda değilim yani aksine ben kızlar için serseri oldum
hiç mi kendine saygın yok aq her şey karı kız mı senin için lan yazık sana erkeğim diye gezme ortalıkta rezil özsaygı yoksunu seni 😃😃 ezik
Kimin erkek olup olmadığına sen mi karar veriyorsun? Bu devirde karı kıza düşkün olmayan erkekden kork maazallah top gey falan çıkar sonra
karı kıza düşkün olmayan yok ama hormonlarına sahip çıkabilen iradeli adamlar var, iki tane ergenin kalıbına göre şekillenecek kadar ezik ve zavallısın. erkek olup olmadığına ben karar vermiyorum bu durumunla sen kararın alasını vermiş oluyorsun.
İki ergen mi kızların kötü ve serseri erkek sevdiğine dair dünya alem hemfikir şurda bile zamanında efendi bir erkekken efendileri gömen kız yorumlarını ağlaya ağlaya okurdum inan
Erkek beyni farklı kız beyni farklı erkekler kızlara odaklı yaşar
emin ol o serseri erkek sevenler özsaygıdan bihaber ve ergen ruhlu kadınlar, öyle kadınları, kadınları bırak herhangi bir canlıyı memnun etmek için herhangi bir kalıba göre şekillenmek kendine yapabileceğin en büyük saygısızlık, hayat kadınlardan ibaret değil. kişiliğini bu denli harcamamalısın.
Bak o zaman efendi erkeklere değer verin hepsi yapayalnız laf değil icraat istiyoruz git mesela efendi olduğunu düşündüğün bir erkeği mutlu et iyi davran iltifat et zor bir şey mi?
Betüşşşş
merak etme, tercihim de aynen o yönde zaten. özgür ruhlu beyefendiler daha çok ilgimi çekiyor.
İsmin Betül dimi
ne alaka be
Betül diye tanıdığım bir kız var da hep şu emojiyi kullanıyor 🤣🤣
O benden çok hoşlanıyordu ama ben onun ilgisini arkadaşça bir yaklaşım olarak gördüğüm için hoşlanmamıştım çok iyi bir arkadaş olabilirdik sonra bu siteden bir olay yaşadık hepden koptuk maalesef bağlarımızı
Eğer sen betülsen beni affet duygularına karşılık veremediğim için çünkü sevilmeyi hak eden biri değilim zaten psikolojik sorunlarım var
Ama insan bence sevdiğini şikayet etmemeliydi benim niyetim farklıydı seni buralarda görünce şaşırdım sadece konuşmaya çalışmıştım betül
ya kardeşim betül kim? betül falan değilim ben, bi emojiden ne aptal aptal çıkarımlar yapıyorsun? bence de psikolojik sorunların var. şu an iyice kanıtlamış oldun.
Bana bok gibi biri diyormuşsun ben sadece yalnız kalmamak için yazdım hep kızlara benim niyetimi başka anladılar hep
Özgür ruhlu beyefendi ne demek
özgür ruhlu, random insanlara göre şekillenmeyen, yaşamayan. kendi kurallarına göre yaşayan beyefendiler.
Ama ben sevilmek için yaptım bunu. Lisede masum biriydim bazen ve kızlar reddediyordu. Reddedilmek çok acı verici
Erkekler reddedile reddedile değişir ama olumsuz yönde değişirler
Ve siz kızlar çok acımasızsınız ne hakla bana zavallı ezik diyon sen
Hee evlenince sabikaya bakiyorlar ya mk
Hahaha cok komik 🤣🤣
Nesi komik gayet çekici buluyor kızlar ben bu yüzden suç işledim bilerek zaten
Ergenmisin😂
Yoo 24 yaşındayım inan deli oluyor benim için kızlar
Vay be
Aynen ben eskiden çok efendi biriydim annem bile sevmedi efendiyim diye ama ne zaman it puşt oldum anam da dahil bir çok kadın beni onayladı
Bence olur ben böyle biriyle evlenmezdim
Büyük bir suçum yok ki hapse girmedim zaten
bence olmaz
Kesinlikle olur
Niye