25 yaşındayım göğüslerimin sadece uçları var ben baliketli biriyim destekli sütyen takıyorum böyle olduğu belli olmuyor evleneceğim kişiyle bu durumu konuşurum sizce çok mu önemli evleneceginiz insan böyle olsa sorun eder miydiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bu yazıyı okuyunca aklıma biri geldi. Sizinkinin benzeri çalıştığım iş yerinde, daha doğrusu üniversite okuyan bir öğrencide de var. Fiziği sizden zayıf; ama sizin gibi göğüsleri yok. 19 yaşında. Genetikten kaynaklıdır deyip geçiştirdim. Konuyu fazla uzatmadan sorunun yanıtına geçeyim. Çocuğu doğurup emzirmede sıkıntı yaratabilir düşüncesindeyim.
01 Yorumla
Soran+1 yılBunun için hastaneye gittim süt bezleri gelişmişse sıkıntı olmayacağını söyledi diyelim ki öyle sorun olsun kimsenin elinde değil ki bu durum mamayla büyür her göğüsü olan emziriyor diye bir şey yok ki
En İyi Cevaplar
+1 yılEvleneceğin insan bu sürece kadar senin göğsünü belli edecek bir şey giydiğinde görmedimi. Atıyorum dar bişe giydiğinde görmedimi seni. Eğer gördüyse zaten sorun etmez çünkü sorun etse evlilik raddesine gelemeden söyler. Özellikle "Ya benim göğüslerim küçük ama" diyip konuşmana gerek yok bence. Eminim balık etliysen yüzün tatlıdır. Buda yeter bence :)
07 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle söyleyeyim 75 beden takıyorum içi dolmuyor çünkü yok kötü duruyor destekli sütyen takıyorum sende biliyorsun ki onunlada var gibi duruyor
Soran+1 yılYüzüm tatlı çoğusu dış güzelliğe bakıyor bu sorun olabilir
- +1 yıl
Bir şey söyliyimmi hiç canını sıkma benim etrafımda 75 takıp hiç doldurmadığını söyleyen arkadaşlarımda var ama çözüm çok, çörekotu yağı büyütüyor diolar ben öyle duydum arkadaşımda dendi her gün yaptı biraz daha düzgün durduğunu söyledi ama işe yararsa sende yapabilirsin :)
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
O zaman s et o erkeği. Bir yandan sende haklısın..
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun sonuçta elimde olan bir durum değil
- +1 yıl
🥰Ne demek k canım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
49Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorun olmaz. Sonuçta senin elinde olan bir şey değil.
Allah senin vücudunu o şekilde yaratmış, seninde bunu kabullenmen lazım. Lütfen destekli sütyen takip , olmayanı varmış gibi gösterip insanları kandırmayın. Rica ediyorum , ya olduğunuz gibi görünün ya da göründüğünüz gibi olun.
Ve elbet zamanı geldiğinde büyür takıntı yapmayın bu durumu.024 Yorumla
Soran+1 yılOlmayını varmış gibi göstersemde bu durumu zaten anlatacağım sorunsa biter yani
Cevap sahibi+1 yılOlsun, sen yinede kendi hâlinle barışık ol. Ve kendini asıl olduğun şekilde sev.
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun
Cevap sahibi+1 yıl😊 seninle aynı yaştayız. Ve benimde göğüslerim küçük. Ben hiç şikayet etmedim hatta bu halimden hep memnun kaldım. Sen de böyle yapmalısın.👍
Soran+1 yılÇok haklısın bana destek olduğun için çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek.
Eğer bu konuda seninle alay eden insanlar olduysa veya eğer gelecekte olur ise , unutma onlar seninle alay etmiyorlar , asıl alay ettikleri sen değilsin. Bu aklında olsun ve o alay edenlere gülüp geç 😅
Soran+1 yılBenim dışarıdan belli olmadığı için sorun olmuyor alaylik bir durum yok sen çok güzel yorum yapıyorsun 🙂
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim.
Ve evet yazarken bir anlığına destekli sütyeni unutmuşum. Bana bakanları hatta o bölgeme dikkatli bakan ve bakarak yanındaki kişiye bor şeyler söyleyen insanları hep farkediyorum ama gülüp geçiyorum.. dediğim gibi onlar aslında benimle alay etmiyorlar fakat bunun farkında değiller 😄
Soran+1 yılSeni gerçekten tebrik ederim kendinle barışıksın gerçekten çok iyi birine benziyorsun
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim. Evet barışığım. Bunu sana da tavsiye ederim. Çünkü insanların hakkimda ne düşündükleri ne konuştukları umurumda değil. İnsanların ağzı torba değil ki büzelim. 😊 Umursayıp kafama takmıyorum hâlime şükrediyorum sonuçta sakat bir şekilde ya da kör , sağır bir şekilde de dünyaya gelebilirdim. Küçük göğüslere sahip olmak bir kusur değildir.
Bu sitede seni üzecek görüşler okuyabilirsin çünkü insanlar hep kendi beklentilerini karşılayacak , ve kendi sevdikleri görüntüleri, şekilleri, bedenleri istedikleri için, karşı taraf okuyunca ne düşünür üzülür mü onu kırar mıyım diye düşünmezler. O yüzden olumsuz görüşlere aldırış etmemelisin.
Soran+1 yılÇok haklısın burada bazen öyle yorumlar görüyorum en iyisi sen gibi olmak peki sen zayıf misin
Cevap sahibi+1 yılZayıf değilim. Yaklaşık 20 kilo fazlam var. Armut tipi bir vücuda sahibim. Yani kilo aldıkça alt bedenime gidiyor. Benim üst bedenim her daim zayıf.
Hatta şu an sağlıklı beslenip spor yapıyorum o 20 kiloyu vermek için. Çünkü büyük kalçamdan memnun değilim 😁
Soran+1 yılBenimde alt bedenim biraz daha zayıf göbeğim var üst tarifim kilolu 67 kiloyum 84 kilodan zayıfladım ben
Cevap sahibi+1 yılGayet güzel seni tebrik ederim. Sonuçta az bir kilo vermemişsin. O zaman tarif ettiğine göre sen elma tipi vücuda sahipsin.
Soran+1 yılEvet inşallah vereceğim bir 10 kilo daha
Cevap sahibi+1 yılİnşallah 😊
Bu arada 1 eksi almışım, ve ona da gülüyorum 😁
Sanki erkeklerin istediği vücuda fiziğe sahip olmak zorundayız hayret bir şey
Soran+1 yılAman boş ver önce kendisine baksın
Cevap sahibi+1 yılGece gece gülmeye başladım 🤣🤣🤣
Sen de gül
Soran+1 yılBende gülüyorum
Soran+1 yıl😀😀😀
Cevap sahibi+1 yıl😅😅
güzel bir sohbet oldu teşekkür ederim.
Soran+1 yılRica ederim iyi ki yazdın destek oldun her şey için teşekkür ederim ❤️❤️
Cevap sahibi+1 yılRica ederim , eğer ikna edebildiysem ne mutlu bana 😊 iyi geceler diliyorum 🥰
Soran+1 yılİkna ettin iyi geceler
+1 yılAçık konuşmak gerekirse her erkek göğüsün ele avuca gelmesini ister. Ama bahsettiğin gibi durumla karşılaşsaydım bunu karşı tarafa hissettirmezdim. Önemli olan sevgi, saygı ve karakterdir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle seni seviyorsa kabul eder zaten düğünden sonrada takılan takılarla en iyii göğüsleri yaptırırsınn eşininde gönlü olur 😅😅😅😅
03 Yorumla
- +1 yıl
Sen yaptırsana akıl verecegine 😀
- +1 yıl
@İstanbul_bey ben düğün hasılatını hesaplıyorum karşılamayacaksaa hiç boşuna düğün yapmıcam 😉😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Seni seven kişi göğüslerin için sevmesin seni sen olduğun için sevsin onun için seviyorsa sevgisi yalandır sen sağlığına dikkat et gerisini boş ver
00 YorumlaMeme düskünü ise olur yani ama seni sen olarak sever evlnirse evlilikte neden sorun olsun, memelerinlemi evlenecek?
00 Yorumla
+1 yılsana küçük derse sen de onunkine küçük de türkiyede zaten ortalama uzunluk belli yüzde 95 küçük olucak :D
00 Yorumla
+1 yılBence çokta önemli bir durum degil neden kafaya takıyorusun bunu
010 Yorumla
Soran+1 yılGeneli dış güzelliğe bakıyor
- +1 yıl
Ben kendi adıma cevapladım soruyu Benim için bu tarz şeyler sorun degil yüz güzelligi ve karakter daha önemli
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun karakter çok önemli
- +1 yıl
Aynen önemli bir o kadar da muhabbetin sarması lazım yoksa çok güzel bi kızla evlenip bütün gün evden kaçmak için bahane arayabilir insan
Soran+1 yılAynen sohbet etmiyorsa bir şeyler paylaşmıyorsaniz zaman geçiremiyorsanız o evlilik sürmez ki
- +1 yıl
Aynen öyle yanı o yüzden senin gögüs şeklin yüzünden ayrılıp şikayette bulunacaksa bırak gitsin kafasına göre birini bulsun bi eş için kendini değiştirme ki zaten eş dedigin seni oldugun gibi kabul etmeli
Soran+1 yılÇok haklısın beğenmeyen gitsin
- +1 yıl
Evet o yüzden boş ver bu tarz şeyleri
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim ne demek
+1 yılGögüslerin olmaması sıvasız duvara benzer eve girersin ama sıvasız yaşarsın öyle düşün😂
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapalım yani
- +1 yıl
Çocugun olunca büyür merak etme
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılanlamadım balık etlisin memelerin yokmu o nasıl ooluo
012 Yorumla
Soran+1 yılOluyor
- +1 yıl
fizigin cirkindir ozaman
Soran+1 yılEvet çirkin çok mu önemli
- +1 yıl
kızım ben anlamaya calısıom olayı sen bana yüklenion
Soran+1 yılFiziğim çirkin ama yüzüm tatlı
- +1 yıl
o daha güzel işte
Soran+1 yılSen de fiziğin çirkin falan diyorsun üzuyorsun ama 😔
- +1 yıl
üzmek istemedim kusura bakma özür dilerim
Soran+1 yılFiziğin çirkindir demişsin karakterim çirkin olacağına fiziğim kötü olsun ne olacak ki
- +1 yıl
tamam haklısın
Soran+1 yılSana iyi geceler
- +1 yıl
sanada iyi geceler yüzü tatlı kız
Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. memene göre gelecekse o erkek öyle sevecekse sevmesin seni daha iyi
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
Soran+1 yılYorumunuz için çok teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı. sorun falan olmaz, vücut bir bütündür, spor yap vücuduna iyi bak gerisi gelir zaten, ama vücut ve hatlar önemli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. Evleneceğin adam goguslerin için mi evlenecek seninle saçmalama istiyorsan
01 Yorumla
Soran+1 yılÇoğusu dış güzelliğe bakıyor burada bile görüyoruz
İtici gelebilir ama kimse istemez böyle olmasını. Allah vergisi netice itibariyle. Estetik falan düşün bence.
00 Yorumla
+1 yılSorun tabi ki en sevmediğim vücut tipi. Ama maddiyat varsa yaptırırsın çok sorun değil böyle olunca
00 YorumlaHiç önemli değil. Merak etme. Bunu meme aşığı biri olarak söylüyrım
00 Yorumla
+1 yılEğer evlendiği insan bunu sorun ederde bunu kapıyı göster seni beğenen olduğun gibi beğensin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerak etme evlenince eşin sana çakınca hamile kalınca o memeler şişer buyur takma kafana inanmıyorsan deneyebiliriz çakma konusunda hamile bırakınca
00 YorumlaBir ilişkide memeler akan suyun durduğu yer olarak geçer
00 Yorumla
+1 yılVucudunun diger bolgelerini fitlestir kapatir budurumu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden olsun? Senin elinde olmayan bir durum bu. Bıçak altına yatmayı tavsiye den olmus. Risk bu tavsiye etmem. Seven böyle sevsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden sorun olsun önemli olan seni seviyor olması
03 Yorumla
Soran+1 yılEn önemlisi bu ama işte bu durumdan dolayı utanabilirim destekli sütyen takıyorum var gibi duruyor
Cevap sahibi+1 yılUtanacak bişey yok. Hatta bazı erkekler oylesini daha çok sever, kafana takma bunu. Hem uçların varmış işte biraz ele geliyorsa yeter. Büyük olup sarksa. oda başka sorun
Soran+1 yılYorumun için çok teşekkür ederim içimi rahatlatlattin
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için sorun olmazdı, göğüs erkekte de var ve cinsel organ değildir.
00 Yorumla
+1 yılGöğüslü kadın herzaman önemlidir seks esnasında sıkmak için :D
00 Yorumla
+1 yılPara olduktan sonra her yer yaptırılır rahat ol. Seven çıkar illaki.
00 Yorumlaseviyosa zaten sorun olmaz
110 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın ama baştan söylemem gerekiyor durumumu bilmeli
Soran+1 yılEvet ama normalde de içi boş kalıyor cok kötü duruyor desteklide düzgün duruyor
Soran+1 yılBunun için gidersede yapacak bir şeyim yok
Soran+1 yılBenim sevgilim yok ki ben olursa nasıl olur diye sordum
Soran+1 yılYaşım 25 nasıp beni bulunca evleneceğim ilerisinide düşünmem gerekir
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılLimon kadar da mı yok
02 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Peki limbeş?
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet ozelini kocan hariç herkes öğrendi bravo
01 Yorumla
Soran+1 yılEvli değilim ki
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılGörmek lazım memeleri meme memedir ama
00 Yorumla
+1 yılSorun ederse ameliyatla buyutursun bunu dert etme
00 YorumlaSeviyorsa srun etmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Evet bana göre sorun. Bir kadında mutlaka olmalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. sorun edilcek bi konu değil bende
00 Yorumla
+1 yılGöğüs egzersizleri yap derim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenetikte de mi yok kankii
017 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle çevremde böyle olan yok hormonlarima baktırdım kötü değil tedaviye gerek yok dedi
Cevap sahibi+1 yılÇevrende annen vs büyük senin tek mi küçük yani
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılÇok bahtsızsın kanki ama annenin kilodan büyük olabilir mi
Soran+1 yılAnnem çok kilolu değil ki
Cevap sahibi+1 yılKaç kardeşsiniz peki
Soran+1 yıl3 kardeşiz
Cevap sahibi+1 yılEmzirmek ten de büyük olabilir kanki sende emzrinxe büyür belkiii
Cevap sahibi+1 yılÖyle değil mi kankii
Soran+1 yılSaçma sapan yorumlar yapma lütfen
Cevap sahibi+1 yılNiye ne dedim ki şimdi
Soran+1 yılSence
Cevap sahibi+1 yılNe var ki dediğimmde ya
Soran+1 yılYazma arkadaşım
Cevap sahibi+1 yılYemedik kanka seni anneni göğüslerini
Soran+1 yılYazma lütfen
Cevap sahibi+1 yıl👍👍👍
Gizli Üye(25-29)+1 yılBalıketli olup sadece uçları nasıl oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılOluyor işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılBalık etlisin ve göğüs yok kötü durmuyomu
095 Yorumla
Soran+1 yılBiraz kötü duruyor ama benim elimde değil ki
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama tabiki amacım dalga geçmek değil zayıf biri olsan neysede balık etli kadınlar genelde iri göğüslü olur algısı var bende kafamda hayal ettimde nasıl durur acaba Boy kilo kaç
Soran+1 yılKilo 67 boy 159
Cevap sahibi+1 yılSutyen bedenin kaç peki
Soran+1 yıl75 beden takıyorum dolmuyor o yüzden destekli takiyorum
Cevap sahibi+1 yılSevgilin oldumu nerede yaşıyorsun
Soran+1 yılNeden soruyorsun
Cevap sahibi+1 yılYani sevgililerin o halini begendimi
Soran+1 yılDestekli sütyen takıyorum bilmiyor ki dışarıdan belli olmuyor gayet var gibi duruyor
Cevap sahibi+1 yılBen dış görünüşe önem vermiyorum seviyorsam her türlü güzel gözükür bana sadece garip geldi bana memen yok diye terkeden birini zaten sevme
Soran+1 yılGarip bende farkındayım hormonlarima baktırdım normal dediler ileride sorun olmayacağını söylerdi
Soran+1 yılÇok haklısın bunun için bırakıyorsa öylesinden hayır gelmez
Cevap sahibi+1 yılSevgilin var mı şu an
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılVeteriner hekimim bu konularda biraz bilgim çevrem var estetik operasyon yapılıyor ama gerek yok bence
Soran+1 yılBende görsellik için silikon yaptırmak istemiyorum ameliyat sonuçta ya ama evlenirsem eşim böyle beğenmezse üzülürüm ya
Cevap sahibi+1 yılTanışmak istermisin sorun değilse
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istiyorum
Soran+1 yılBen tanışmak istemiyorum sadece fikir almak için sordum soruyu
Cevap sahibi+1 yılNasıl istersen sohbet etmek için Bi teklifte bulundum kabul etmek zorunda değilsin tabi ama dış görünüşün için seni istemeyen birini boş ver benimde boyum kısa napayim yani elimde olan bisey değil
Soran+1 yılEvet çok haklısın elimizde değil ki evlenecegim biri olduğumda anlatırım dış güzelliğe bakarsa gider bende gerçeği görmüş olurum
Cevap sahibi+1 yılBide göğüs yani ne zararı var erkeğe
Soran+1 yılHaklısın sonuçta sağlığını etkileyen bir durum değil ki
Cevap sahibi+1 yılYani destekli sutyen giyerek dış görünüş olarak daha iyi gözüküyor zaten cinsel hayatinizdada Bilmiyorum uçları var sonuçta
Soran+1 yılEvet dış görünüş olarak sıkıntı yok cinsellikte de görselliğe önem veren biriyse sıkıntı olur
Cevap sahibi+1 yılYa cinsellikte göğüs emmek için güzel oluyor heykel gibi izleyecek hali yok hem emerek büyür biraz
Soran+1 yılYatınca herkesin dümdüz oluyor ki
Cevap sahibi+1 yılEvet uçları çok küçük değilse avantaj bile küçük olması en azından benim için öyle
Soran+1 yılBu durumdan dolayı ileride utanmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılUtanmak mi neden utanasın seks cinsellik göğüsle olmuyor sakın böyle düşünme
Soran+1 yılAma görsellikte önemli bu durumdan dolayı aldatabilir
Cevap sahibi+1 yılYatakta yeteri kadar zevk verebiliyorsan aklını başından alıyorsan emin ol dibinden ayrılmaz her gece gelir yanaşır
Soran+1 yılTamamda fiziğimi beğenmezse
Cevap sahibi+1 yılBalık etli fizik genelde sevilir ama çok kilo alma dikkat et sen kocanı beğenmezsen peki
Cevap sahibi+1 yılBurcun ne
Soran+1 yılGöbeğim var erkekler çok beğenmez göbeği benim eşimin bir sorunu olsa ben sorun etmem çünkü dış görünüşüne göre evlenmiyorum sevgisi verdiği değer iyi bir eş baba olması verdiği huzur önemli bunlarda tiple değil onun karakteri ve davranışıyla alakalı
Soran+1 yılTerazi
Cevap sahibi+1 yılGerçekten tam benim kafadansın bende önem vermiyorum 100 kilo sevgilim oldu benim için önemli olan sadakat sevgi ve cinsellik fizik önemli değil herkes kilo alır zayıflar yani
Soran+1 yılBenim düşüncem Allah'ım hepimizi en güzel şekilde yaratmış bende böyle güzelim ama ileride evlilik açısından bakıyorum yoksa ben sıkıntı etmiyorum bu durumu dışarıdan böyle bir sorunum olduğu belli olmuyor
Cevap sahibi+1 yılTatlım böyle olursam aldatılmı öyle yaparsam gidermi diye düşünme bu ozgüvensizlikten gelir sen harika bir kadınsın giderse kendisi kaybeder çok sadık biri olacağına eminim eşini her konuda mutlu etmek için elinden geleni yaparsın bu çaba bile çok değerli mesela benim için beni mutlu etmek için uğraşan bir kadın
Soran+1 yılGerçekten sadık biri olurum bundanda eminim elimden geleni yaparım yeterki gerçekten adam gibi adam olsun
Cevap sahibi+1 yılEv hanımımısın çalışıyormusun
Soran+1 yılOkulumu yeni bitirdim iş bakacağım
Cevap sahibi+1 yılBölüm nedir
Soran+1 yılMaliye
Cevap sahibi+1 yılNe güzel bende veteriner hekimim bu sene mezun oldum hiç yakınlaşma oldumu iliskilerinde
Soran+1 yılBir tane sevgilim oldu o da hemen bitti ben evlilik düşünmemeyecegim biriyle yakınlaşmam elini bile tutmam önce guvenmeliyim
Cevap sahibi+1 yılSen gercekmisin ya senin gibi kızlar kaldımı nerede yaşıyorsun
Soran+1 yılHiç yakınlaşmam olmadı
Cevap sahibi+1 yılBenimde öpüşme hariç Bi yakınlaşma olmadı
Soran+1 yılBen her şey güzel bir şekilde olmasını isterim bu da evlilikle olur sonuçta ileride evlendiğimde eşimin yüzüne rahat bakmak isterim herkesle bir şeyler yaşayıp ileride yüzüne nasıl bakarım ki
Soran+1 yılBen sarılmadim bile
Cevap sahibi+1 yılYaaa adın neydi
Cevap sahibi+1 yılBenim gibi sadece opusmus birini istermisin peki hayatında
Soran+1 yılYorumda söylemek istemem sonuçta gizliyim
Soran+1 yılBenden öyle hemen bir beklentisi olmayacaksa evlilik düşünüyorsa sıkıntı yapmam benim kendimi kimseye kullandırma ya niyetim yok evlenecegim insan bu kişi demem lazım ailemle tanışmali
Cevap sahibi+1 yılBende ciddi ilişki insanıyım 27 yaşına kadar yaşamadım istesem yaşardım ama doğru insanı bulamadım bide eşimle yaşamak istiyorum
Soran+1 yılBirazcık yorumlarına baktım senin için önemli olan büyük göğüsmüş
Cevap sahibi+1 yılBenim için önemli olan karakter büyük göğüs değil
Cevap sahibi+1 yılFiziğe göre kimseyle birlikte olmadım
Soran+1 yılGörüşlerinde göğüs yazmışsın kadınlarda ilgi çekici diye başlıyordu soru
Cevap sahibi+1 yılHer kadına büyük göğüs yakışmaz her kadına küçük göğüs yakışmaz ben seninle konuşunca nasıl biri olduğunu aşağı yukarı tahmin ettiğim için tanışmak istedim fiziğini görmedim bile
Soran+1 yılAma görüşlerinle benimle konuşman çelişiyor dış güzellik önemli değil dedin
Cevap sahibi+1 yılDiş görünüş önemli değil evet balık etli bir kadında küçük göğüs güzel durmazda dedim ama bu senin karakterinin iyi olduğu gerçeğini istediğim kadın modeli olduğun gerçeğini değiştirmez
Cevap sahibi+1 yılFizigini tarif ettin zaten bile bile tanışmak istiyorsam demekki önemli olan karakterin
Soran+1 yılTamamda benim sorunum belli sordum senin yorumlarıda görünce beğenmezsin beni sen
Cevap sahibi+1 yılGerçekten böylemi düşünüyorsun kaç saattir yorumda sohbet ediyoruz seni tanımaya çalışıyorum fiziğine önem versem sohbeti bitirirdim macera aramıyorum kendime burada kişilik olarak bana uygun geldin sitede 2-3 gündür aktifim böyle eglencelere Gerçekten vaktim yok biraz daha ciddi Bi ilişki olabileceğini düşündüğüm için sohbet ettim
Cevap sahibi+1 yılUzun zaman sonra ilk defa bir kadını ikna etmek için bu kadar uğraşıyorum gerçekten
Soran+1 yılAma görüşlerinle söylediklerin çelişiyor nasıl konuşayım ki seninle
Cevap sahibi+1 yılDış görünüşünü beğenmeyenler olsam niye tanışmak isteyim ki yorumları okuduysan balık etli sevdigimide yazmış olabilirim yani herkesin Bi hayalindeki fizik vardır bu demek degilki öyle istiyoruz Dış görünüşe önem veriyoruz seninde hayalinde ister istemez Bi erkek modeli vardır ama önemli öncelikli olan karakter
Soran+1 yılTabikide öncelik karakter
Cevap sahibi+1 yılTamam işte aynı şeyi istiyoruz seninde illaki hayalin vardır yakışıklı olsun şu boyda kaslı vs ama karakteri bozuksa o fiziğin Dış görünüşün önemi kalmıyor
Cevap sahibi+1 yılBende diyorum ki karakteri iyi olsun beni sevsin sadık olsun dış görünüşü önemli değil dış güzellik geçici önemli olan iç güzellik
Soran+1 yılEvet öyle ama gerçekten yorumlarını beğenmedim kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılPeki nasıl istersen ben konuşuyorum anlatıyorum derdimi sosyal medyadaki yorumlarima bakıyorsun
Cevap sahibi+1 yılSeni begenmesem neden bu kadar dil dökeyim
Soran+1 yılBurası belli her türden insan var birine güvenmek zor
Cevap sahibi+1 yılNumaranı ver demiyorum sohbet edelim zaten tanırsın anlarsın veteriner hekimim 3. Üniversitem bu burada saçma sapan sapıklık yapacak biri değilim
Soran+1 yılAnladım sinirlenme lütfen
Cevap sahibi+1 yılBeğenmediğim istemediğim biriyle sohbet etmek için uğraşmak saçma değilmi
Soran+1 yılHaklısın
Cevap sahibi+1 yılSinirlenme değil sende haklısın kimseye güven olmuyor ama gerçekten 1 saattir ikna etmeye çalışıyorum niyetim kötü değil biseyler olacağına inanıyorum o yüzden bu kadar uğraşıyorum
Soran+1 yılBende güvenemiyorum işte iyice bakıyorum yorumlarına falan
Cevap sahibi+1 yılYorumlar hep gerçek değil sosyal medya sonuçta çok ciddiye alıp cevaplar vermiyorum
Soran+1 yılBen ciddiye alarak cevap veriyorum
Cevap sahibi+1 yılOlabilir ama ben bazen ciddiye alıyorum bazen almıyorum yorumlara bakarak beni tanımaya çalışırsan yanılırsın
Soran+1 yılHaklısın da o da buradaki halini belli etmez mi
Cevap sahibi+1 yılHesabım açık gizli saklım yok ama yorumlar hep doğru değil
Soran+1 yılBende yorumlara baktım
Cevap sahibi+1 yılBence etmez 3 sevgilim oldu 3 ünün gogsude küçüktü biri çok kiloluydu biri çok zayıf
Cevap sahibi+1 yılGöğüse dikkat etsem onlar sevgilim olmazdı
Cevap sahibi+1 yılBi şans ver tani beni
Soran+1 yılGerek yok şimdi sende istersin ben vermem sorun olur boş ver
Soran+1 yılTamam
çok tatlı oluyorlar öyle kızlar
010 Yorumla
Soran+1 yılHiç yok ama yüzüm tatlı
Soran+1 yılHaklısın ama işte senin gibi düşünmeyen insanlarda var
Soran+1 yılÖyle biri çıkmadı karşıma
Soran+1 yılAynen çok haklısın inşallah karakteri düzgün biri çıkar
Soran+1 yılİnşallah seninde her şey gönlünce olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok ben etmem. ama edenler var
00 Yorumla
+1 yılÇocuk olunca büyür partokallar olgunlaşır
00 Yorumla
+1 yılvalla ne yalan söyliyim göğüs önemli ya
04 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğin kadındada mı önemli çok seviyorsun sonradan öğreniyorsun bırakır mısın
- +1 yıl
bırakmam heralde ama 0 göğüs olmamalı ya
Soran+1 yılAma sonradan öğrensen sıkıntı yapar mıydın
- +1 yıl
ben başta farkeder frienzonda kalırdım
- Aşk İlişkileri konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
+1 yılKarşı cinsin yeteneğine bağlı şekil alması
00 Yorumla
+1 yılDert etme bu kadar ya
00 Yorumla
+1 yılsilikon yaptırırsın
00 Yorumla
+1 yıluçları güzelse sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılHicmi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke örnek bir foto atsaydın.
00 YorumlaSanmam
00 Yorumla
+1 yılHiç mi yok
00 Yorumla75 de mi yok
09 Yorumla
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılBanada sorun olabilir gibi geliyor dış görünüşe önem veriyorsa beğenmez beni
Soran+1 yılBenim elimde değil ki evleneceğim insana bahsetmem gerekir
Soran+1 yıl67 kiloyum
Soran+1 yılBoy 159
Soran+1 yıl25 yaşına gireceğim
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Niye olsun
013 Yorumla
Soran+1 yılÇoğusu dış güzelliğe önem veriyor
Soran+1 yılBu durumdan bahsedip öyle evlenmem gerekir
Soran+1 yılDestekli sütyen takıyorum anlaşılmaz soylemek gerekir
Soran+1 yılSen sorun eder miydin
Soran+1 yılBu güzel yorumların için teşekkür ederim
Soran+1 yıl🙂🙂
Soran+1 yılNeden ki
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlur.
00 Yorumla
+1 yılhicmi avuca gelmiuo
10 YorumlaOlma
00 Yorumla
+1 yılBence olur
00 YorumlaSilikon taktir
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı