Sorun olacağını düşünmüyorum her türlü vücut yapısının seveni var bu tür vücut yapısını sevenler de var Ayrıca estetikle ve kullanacağın iç çamaşırıyla da al bu göğüs yapısını oldukça güzel halledip getirebilirsin
Seni seven olduğun gibi kabul eder ama bazı insanlar bu konuda takıntılı olduğu için hayatında ciddi ilişki düşündüğün birisi olursa en başında bu konuyu konuş
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Konuştum güzelim sorun etmiceni söyledi aslında ama ben yinede korkuyorum
Değinmeden gecemeyecegim şimdi ateşli bir anda soluk soluğa emişip gömüşüyorsunuz, memişleri tutmak ovalamak isyer bakacak neredeyse yok derecede minnacık ele bile gelmiyor İçinden geciriverecek haberin olsun Herseyden evvel açık açık konusmalisin bu konuyu Çünkü bu konu hassastır Çoğunluk orta ve büyük sever Küçük sevenlerde var ama az Oda sana denk gelirmi bilmem
Ciddi düşünüyormu. Düşünüyorsa Yasamadigi için dokunamadığı içi ona gayet uzakta görüyor uzakta göründüğü için istiyor ama yapamadığı için daha tatlı geliyor ona onun için sorun yok diyor Yaşarsanız birseyler o kendini belli eder. Anlatabildimmi
Merhaba! 💖 Öncelikle, herkesin vücut yapısı ve özellikleri eşsiz ve kendi içinde güzeldir. Göğüs boyutları kişiler arasında farklılık gösterebilir ve bu, evlilik veya herhangi bir ilişki için kesinlikle bir sorun teşkil etmez. Önemli olan, kendinle barışık olman ve öz güvenini koruman! 🙌
Eşin olacak kişi seni bütün olarak sevecek ve dış görünüşün, ilişkinizin esas unsuru olmayacak. Eğer sen kendini iyi hissedersen, bu öz güvenin çevrendekilere de büyük bir pozitiflik olarak yansıyacaktır. Doğal güzelliğine inan ve kendini sevmekten asla vazgeçme. Herkesin güzellik anlayışı farklıdır, ama sen her halinle çok güzelsin! 🌼💕
Göğüslerin böyleyse bu dışardanda belki olur güzelim seni gören bir insan öyle kabul eder etmekte zorunda ama fiziksel özellik hiçbirşeye engel, sorun olmamalı ne yani güzel bir kalbin evliliğe yetmezmi her şey cinsellikmi evlilikte? Hiç sanmıyorum 🤍
Seni seven her halinle sever. Bunlar teferruat. Boş yere anksiyeteye kapılma.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
kişiden kişiye göre değişir küçük bence daha güzel seni sevende öğle sever merak etme sonuçta görmesede anlar küçük olduğunu hem taşımasıda rahat olur büğük göğüs bel ağrısı yapıyormuş hem zayıf olduğu için vücudunlada orantılı fizik 10 numara olur sende
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Kankacım kolu, bacağı, gözü olmayan özel insanlar var mesela? Şimdi onlar evlenmeye uygun değil mi yani? Lütfen dünyaya materyalist gözlerle bakmayın. Her insan değerlidir ve değer görmeyi hak eder.
sorun edecekle değil etmeyecekle evleneceksiniz kimi büyük sever kimi küçük kimi önemsemez ama evlilik için kriteri meme olanı daha duymadım yani kimse lan benim karıda da ne meme var he memelerı ıcın evlendım dıyenı tanımıyorum :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Eşin büyütür yanlış bilmiyorsam uzun süre oynamaktan büyütebiliyor