Bunlar kavga etmez mi ki yine anlaşmazlık çıkarr ahshss ilişki bug'ı 😂

Bunlar kavga etmez mi ki yine anlaşmazlık çıkarr ahshss ilişki bug'ı 😂

Valla bizim böyle bir akrabamız var. İkisi de birbirini çok iyi tamamlıyor. Adam hanımcı kadın ise beyci. 40 senedir evliler ve hala çok mutluluklar.
101 yaşına gelmişsin çok görmüş geçirmiş insan olmalısın sen bize yol göster 😅 bu evlilik her gün kavga ile başlar yatağa kadar devam eder sustun hayır sen konulmadın kesinlikle kabul etmiyorum sen diyecektin üfff yazarken yaşadım Uzak olsunlar ne istiyorsa yapsınlar 😅😂
Normalde evin reisi Erkektir denir. Lakin evden içeri girince iç işleri bakanı denen bir mevzu var.
Yani birinin borusu ötmesi gerekiyor. Anlatmak istediğini anladım, sanırım bu durumda Mavi Ekran verir :)))))
Okurken sıkıldım. Ne kadar sıkıcı bir ilişki bu böyle.
Büyük ihtimalle Kadın'ın sözü bir tık daha geçerli olacaktır. Erkek hanımcıysa, centilmenlik gereği onu kırmamak için ekstra özen gösterecektir.
Cevap
28Cevap
Merhaba,
İkisi bir bütün olmuştur, tek söz çıkar!
Erkek hanımcı kadın anneci olacak ikisi de aynı olursa bunalım geçirir insan
Erkeğin sözü "tamam karıcım" :D
Ugraşılmaz haa sjnf zar atsınlar en yüksek gelenin sözü dinlensin veya hangisi daha inatcıysa diğerinin sozu geçer artık😂
Geçenlerde aklıma gelen bir konu. Mantık olarak karşılıklı birbirlerinin isteklerini yapmak için inatlaşma durumu olacak bu sefer de 😂
Olmaz kavga şart kavga olmazsa o ilişkinin ateşi eksik olur
Naber len ümüğünü sıktığım demediğim kadına aşkım da demem
Sonra da aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor çünkü başkası ile görüşüyor şeysileri oluyo 🤤
Çok beğenmediğimiz hareketler bunlar zıbılılıloploplooop 😃
İlla birinin daha çok sesi çıkar kim daha çok seviyorsa onun sesi daha az çıkar
O an kimin sözü geçmesi gerekiyorsa onun sözü geçer, tam da olması gereken ilişki aslında ama maalesef her ilişkide ezilen bir taraf oluyor o yüzden hanımcı olmamaktan devam.
işte bu durumda sözün bittiği yere varılır.. dudaklar kavuşur.. şiddetli bi öpüşme başlar.. sarılmalar inlemeler.. daha neler neler... böyle ilişkiye can kurban..
Her iki kişi de birbirinin düşüncelerine, fikirlerine önem verecek, anlamaya çalışacak ki ilişki yürüsün. Söz geçirme çabaları çok gereksiz, zaten bana da geçmezz :d
benim sözüm geçer sus hiiiighhh aocmxlcmwlkckf (o sırada bir dediğini ikiletmeyeye çalışan ben spmovkdodk)
Tamam aşkım, senin sözün geçer Zmxndbddbfbddhdhd (o sırada tontiş tontiş burnunla bana her şeyi yaptirabileceginden habersiz tontisimm falan KZDJDJDJDJDJJD)
@kahveyeasikolankiz
Seni yerim yerrrr
bunu öğrendiğim iyi oldu ohm wpfmodmldmdndofn
şu an bekârım, ama benim düşüncem yeri geldiğinde eşimin, yeri geldiğinde benim sözümün geçmesi gerekir, ortak nokta bulunursa hiçbir sıkıntı olmaz bence.
Birbirilerinden sıkılır boşanırlar bence
Çok karışık bi soru ortaya dinamiti bırakmışsın cevap bekliyorsun 😀
ikisininde sözü geçsin mutlu olsunlar 😀
İlişkinin hangi döneminde olduklarına bağlı bence kadın ilerde ipleri alacaktır
kadının sözü geçer
çünkü hiçbir kadın gerçekten beyci olmaz
Joker hakkımı kullanmak istiyoyummm🤭😂😂😂
Kimsenin sözünün geçmesine gerek yok ideal ilişki 😄
Karşılıklı anlayış var demektir. Kararlar ortak alınır. En sağlıklı ilişki tipi sayılabilir.
Ortak hayat, ortak karar falan bunlar hikaye.
Kadının dediği olur ailede.
Valla en güzel ilişki şekli kimse sözünü geçirmeye ihtiyaç duymazdı bence
Bir senin dediğini bir benim dediğimi yapmalı diyerek günleri bölüşmeli.
Taş kağıt makasla karar verirler 😄
Doğacak çocuğunn
Hiç şaşmazz
Erkekler karar verici olmali
İkisinin de sözü geçmez
Yes
Son sözü erkek söyler, tamam karıcığım der...
Hayal edemedim çok sıkıcı😅
Gerek yok böyle şeylere😅
En az hanımcı veya beyci olanın sözü geçer
Güzel bir Evlilik olur birbirlerini incitmezler
Ortak kararlar alınır en iyisi
Güllük gülistanlık yaşarlar miss gibi ilişki
Yerine göre roller değişir canım😉
Kadının sözü geçer büyük ihtimalle
Birbirlerini dinlerler
En tutarsız aile yapısından biridir.
kaynananın 😃
Hangi kaynananın 😄