Numarasını istediğim kızın Instagramdan ekle demesi?

Bugün bir kızla tanıştım. Biraz meşguldü o yüzden 5-6 dakka konuştuk. Sonra numarasını istedim. Ve kız instagramdan ekle dedi. O kadar nefret ediyorum ki bu cümleden. Ben numaranı istemişim bana numaranı vermen lazım. Ne yapayım ben senin Instagram’ını. Ben Instagram deseydim, sen kabul etseydin ayrı. Daha en başta itaatsizlik yapıyor. Daha en başta ilişkinin ipini eline alırsa bir kız oradan hiçbir şey çıkmaz.

Bir de bilmeyen sa lak lar için söyliyim. Kızlar ciddi düşünmedikleri erkekleri Instagram’dan ekle derler. Ciddi düşünse ve aktivite yapacak olsa numarayı kabul ederdi.

Ben de kıza dedim ki ya numaralaşırız ya da hiçbir şey. Kız da hiçbir şey dedi. Ayrıldık ordan.

Gerçekten erkeklere sesleniyorum. İsteklerinizden geri dönmeyin. Sizi hak etmeyen, mızmızlanan, uğraştıran, daha en baştan en basit şeyleri bile red eden kızlarla birlikte olmayın. Red edin bunları. Tecrübeyle sabit. Bunlar genelde dominant kızlar. Ve siz bunlara prim verdikçe üste çıkarlar. Bunların söylediği hiçbir şeyi kabul etmeyin. Ödül olan sizsiniz. O değil.

Kızı red eden ben oldum. Ahaha iyi oldu. Erkekler, siz bu tarz kezbanlara karşı ne yapıyorsunuz?

Numarasını istediğim kızın Instagramdan ekle demesi?