Ailemi silemedim hata mı yaptım?

Eşim müşterimle bir mesajımı gördü adam sapık çıktı bana aşkınmışım yapmış bende yazma bana rahatsız oluyorum dedim eşim görüp olay çıkarmasın diye eşime söylemedim sonra eşim ben uyurken görmüş beni kaldırdı hemen babanın evine gidiyoruz dedi önce beni dövdü babamın evine getirdi babamda bunda bişey yok kızım terslemiş olabilir istemiyorsan boşan dedi eşim sonra pişman oldu ama benim zoruma gitti güvenmediği için ve babam eşime küfür edince eşimde babama küfür etti derken kayınpederimle babamda küfürleşti ortalık karıştı babamda gidersen silerim dedi eşimde bana gel dedi orta da kaldım sonra eşime babanla annen gelsin özür dilesin dedim yok dedi sizinkler küçük onlar özür dilesin dedi sonra bende ailemi silemedim açıkçası eşimin yanına gittim ama babam beni sildiğini hakkını helal etmediğini söyledi eşimde böyle olmaz kararını ver onları seçiyorsan bu iş biter dedi bende bu işi bitirdim yanlış mı yaptım sizce eşim bu evliliği baban yıktı dedi ama babama 3 yıldır her Kavala’da babam küfür edince eşimde küfür etti saygısızlık yaptı artık dayanamadım aldım herseyımı çıktım babama geldim Boşanıcam söz dedim oda kabul etti boşan başımın üstünde yerin var tekrar evlenirsin bu insan kurtul dedi haklısıyım sizce
Ailemi silemedim hata mı yaptım?