Tek taraflı flört de bir nevi ilişki sayılır mı?

Oturduğumuz yere yakın bir avmde, Starbucks'ta çalışan; tek taraflı flört ettiğim bir kız var. Henüz onu tanımaya, kim olduğunu falan öğrenmeye ve bir yandan da ona ondan hoşlandığımı hissettirmeye çalışıyorum. Bugün yine oraya gittim ve sipariş verirken, siparişimi o esnada boş olan başka bir çalışana da verme imkanım varken kızın önünde, önümde 2 kişinin sipariş sırası beklediği sırada bekleyip siparişimi kıza verdim, ayrıca sipariş verirken de yüzümde bir tebessümle konuştum ve sonrasında ise siparişimi alıp kızın çalıştığı tezgahın tam karşısına oturup kızla biraz göz teması kurmaya çalıştım. Hatta bir ara kalkıp avmnin içinde biraz dolaşıp sonra geri döndüm ve yüzümde güller açarcasına kıza bakıp " Merhaba " diyerek 1 kez daha kahve aldım. Oturduktan sonra birkaç kez kızla göz teması kurmaya çalıştım ve sonra başımı önüme eğerek telefonuma bakmaya başladım, ama benim ona baktığımı fark ettikten sonra ise kız ara ara bana bakmaya başladı. Daha sonra kızı rahatsız etmemek için yerimden kalkıp başımı da önüme eğerek boşlarımı çöpe atıp dışarı çıktım. Bu da flört sayılır mı?
Tek taraflı flört de bir nevi ilişki sayılır mı?