Söz dinleyen olarak belirtmek kulağıma pek hoş gelmedi açıkçası. Karşısındaki insanı dinleyen, anlayan, sorunlarda ortak paydada buluşmayı bilen tarafta olması iyidir. Haricinde sorgulamadan söylediğim her şeyi direkt aksiyona döken, yönlendirilmeye açık birini istemem. Hissedilen duygular mantığı yok saymaya sebep olmamalı.
Bence değişir kişiye göre. Mesela iyi yanı olarak Söz dinlemek, karşı tarafın görüşlerine değer verme ve saygı gösterme emaresi olabilir. Empati Kurma Dinleme eylemi, empati kurma yeteneğiyle yakından ilişkilidir. Bu da sağlıklı bir ilişkinin temel taşlarından biridir. Uyumlu Olma: Söz dinleyen biri, genellikle daha uyumlu bir kişiliğe sahip olabilir ve ilişkilerde daha az çatışma yaşanabilir. bu yüzdende kızlar tercih eder böylelerini evet
bu duruma göre değişir, eğer etrafında kadın çoksa ve senin sözünü dinliyorsa evlen çünkü onca seçenek arasından seni seçmiştir. ancak etrafında kadın olmayan birisi sözünü dinliyorsa tek seçeneği sensindir ve elinde tutmaya çalışır başka birini bulunca da ona atlar
Düşüncelerinize değer verip gelişiminize katkıda bulunan ılmlı bizimle empati yapabilecek aynı zamanda kendinin bir hayat görüşüne sahip olması erkeği evlenilecek kışar.
Kadınlar : erkek dediğin yumuşak olmicak, sert olacak. Yine kadınlar : itaat et huzur bul Yine kadınlar : erkekler sözünü geçiremezse evlilik yürümez Yine kadınlar : söz dinyelen erkek evlenme adayıdır
Yanıldığınız nokta neresi biliyor musun? Ya öyle ya böyle değil. Yerine göre. Yeri gelir yumuşak davranır, yeri gelir sert olur. Duruma göre, konuya göre. Sadece kadının sözüyle hareket eden erkekten de olmaz, hiç dinlemeyip hep kafasına göre hareket eden erkekten de olmaz. Ortanızın olması gerek
Eşiyle uyumlu olmayı başaran erkek kazançlı ve zekidir eşini yumuşak ve sıcak yönünden fetheden bir erkek kendisini her zaman destekleyen bir kadın kazanmış olur ve evet eğer karşılıklı aşk ve güven varsa evlenilir o erkekle.
yok be sıkılırım ben öyle karşılıklı olsun cekismeler olsun bazen onun dedigi bazen benim dedigim olsun bazende birini tamamlayan seyler olsun kahve ve süt gibi😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Merhaba,
Söz karşılıklı dinlenir, söz bir olur hatta, seven sevdiğini dinler sevgime sevgi anlayışıma göre!
Ben dinlerim, onunda dinlemesini isterim!
Hayatım dingonun ahırı değil!
Başçavuşun uşağı yok! 😅
Sözümü dinleyen erkek ancak eşim olabilir hayat huzurlu olunca güzel 😂
Söz dinleyen olarak belirtmek kulağıma pek hoş gelmedi açıkçası. Karşısındaki insanı dinleyen, anlayan, sorunlarda ortak paydada buluşmayı bilen tarafta olması iyidir. Haricinde sorgulamadan söylediğim her şeyi direkt aksiyona döken, yönlendirilmeye açık birini istemem. Hissedilen duygular mantığı yok saymaya sebep olmamalı.
Bence değişir kişiye göre. Mesela iyi yanı olarak Söz dinlemek, karşı tarafın görüşlerine değer verme ve saygı gösterme emaresi olabilir. Empati Kurma Dinleme eylemi, empati kurma yeteneğiyle yakından ilişkilidir. Bu da sağlıklı bir ilişkinin temel taşlarından biridir.
Uyumlu Olma: Söz dinleyen biri, genellikle daha uyumlu bir kişiliğe sahip olabilir ve ilişkilerde daha az çatışma yaşanabilir. bu yüzdende kızlar tercih eder böylelerini evet
bu duruma göre değişir, eğer etrafında kadın çoksa ve senin sözünü dinliyorsa evlen çünkü onca seçenek arasından seni seçmiştir. ancak etrafında kadın olmayan birisi sözünü dinliyorsa tek seçeneği sensindir ve elinde tutmaya çalışır başka birini bulunca da ona atlar
Düşüncelerinize değer verip gelişiminize katkıda bulunan ılmlı bizimle empati yapabilecek aynı zamanda kendinin bir hayat görüşüne sahip olması erkeği evlenilecek kışar.
Kadınlar : erkek dediğin yumuşak olmicak, sert olacak.
Yine kadınlar : itaat et huzur bul
Yine kadınlar : erkekler sözünü geçiremezse evlilik yürümez
Yine kadınlar : söz dinyelen erkek evlenme adayıdır
Yanıldığınız nokta neresi biliyor musun? Ya öyle ya böyle değil. Yerine göre. Yeri gelir yumuşak davranır, yeri gelir sert olur. Duruma göre, konuya göre. Sadece kadının sözüyle hareket eden erkekten de olmaz, hiç dinlemeyip hep kafasına göre hareket eden erkekten de olmaz. Ortanızın olması gerek
Eşiyle uyumlu olmayı başaran erkek kazançlı ve zekidir eşini yumuşak ve sıcak yönünden fetheden bir erkek kendisini her zaman destekleyen bir kadın kazanmış olur ve evet eğer karşılıklı aşk ve güven varsa evlenilir o erkekle.
Nikah basılır hiç sorgulamadan vdggghvg
yok be sıkılırım ben öyle karşılıklı olsun cekismeler olsun bazen onun dedigi bazen benim dedigim olsun bazende birini tamamlayan seyler olsun kahve ve süt gibi😀
Hayır. Her şeyi yapmaması sınırlarını koruması gerekir. Bir ilişkide perdeler olmazsa Uzun ömürlü olmaz.
Kadınım benim sözümü dinleyecek eğer adam gibi söyler artistlik yapmazsa bende onu sözünü dinlerim ama o mutlak suretle sözümü dinlemek zorunda
Hayır söz dinleyen erkekten ziyade geçimli olan vicdan olan kalbinde Allah korkusu olan insan diyelim
Bence ilişkide biri söz söyleyip diğeri uyma gibi bir anlaşma olmamalı ortak kararlar verilmeli ve uygulanmalı 😊😅
Biraz hanımcı olmak her zaman iyidir. Ama söz dinliyor diye de tepeye çıkmamalı kadın, yoksa sıkıntı büyük🤝
Zitlaşmayacak mıyız yani? Çokta dinlemesin sözüm jxndj
🤪🤣🤣
Söz dinleyen değil saygı duyan ve saygı duyulan erkek evlenme adayıdır.
Hayır dediğim şey hayırdır artık gerisini düşün
Hiç bir erkek ve kadın beni yönetemez ne söz dinlemesi be kadın 😁
İlle evet diyemeyiz. Kendi çizgisi olmayan adamın çok da faydası olmaz
Her şeye evet diyen adam pasiftir kendine ait sınırı yoktur.
Her zaman söz dinleyen erkek veya kadın olmamalı bence
Arada bir dinlese kafi yoksa o sevgilim eşim değil emirelim ramazan olur😂👌
Hahahahaha, çok iyiydi ya 😂🤣
Bana göre kadınını dinleyen erkek ilah olur. Dinlemeyen eve geç gelen ya kumar oynuyordur ya da anlık heveslerin peşindedir. Her türlü sonu hüsran
Evlilik 😎😎
Sakın.. kimse kimseyle uğraşmak zorunda değil.
Hayır mutlu olamazsın kendi varlığı karekteri olmaz
aday maday? hayırdır? kendini sultan zanettin herhal.
erkeğin iyi laf dinleyendir. Karı sözü dinleyen karun olur derler.
değildir kafes kuşudur
Parmağınızda oynatma adayıdır 😃
Amacına ulaşana kadar dinliyormuş gibi yapar 🤣
Tasma takılmaya adaydır
yancıdır
karakteri oturmamıştır
Ama sonradan degişiyorlar
dinlemek huyum değil :) mantığıma yatması lazım
Ne saçma çocuk mu avutmak istiyorsun
tasması hangi renk secebiliyor mu?
Söz dinleyenden ziyade uyumlu kişi daha uygun.
belki de köprüyü gecene kadar
Sadece o yeterli bi kriter değil ama eğer öyleyse çok iyi
Kılıbık denir ona kocamı alıyorsun süzekmi
Köle isteyenler için evet.
Başlarda öyledir sonra değişir, 😅
Yeterli bir kriter değil
Erkekleri köle olarak görürsen yanılırsın
Agresif cekilmez aksi lanet biriyim söz dinlemem
Kesinlikle öyledir
Var noldu ki
Elbette hayır😁😁
Kesinlikle