Dün kavga ettik. Ona tokat atıp sende erkek misin, 3 kuruş eve para getiriyorsun. Erkek bile değilsin. Milletin kocalarına bak, bakta erkek gör sünepe dedim. Evi terk etti.
Benden özür bekliyor. Bu nasil utanmazlik !
Dün kavga ettik. Ona tokat atıp sende erkek misin, 3 kuruş eve para getiriyorsun. Erkek bile değilsin. Milletin kocalarına bak, bakta erkek gör sünepe dedim. Evi terk etti.
Benden özür bekliyor. Bu nasil utanmazlik !
Sebebini bilmiyorum ama bu yaptığını hiçbir insan kabul edemez. Boşanma sebebi gayet doğal. Evet bu kadar ağır şeyleri hak ediyorsa veya hak edecek bir şey yaptıysa da o zaman bu şekilde davranmak yerine sen boşanacaksın. Ne erkek ne kadın kimse kimseye şiddet uygulayamaz. Ettiğin sözlerin bir telafisi bir yere kadar olur ama attığın tokatın olmaz olamaz.
Canım, anladığım kadarıyla bayağı kızgın bir anın olmuş ama biraz düşünmek lazım. İnsanları sözlerle incitmek kolay olabilir ama sonuçları ağır olabilir. Evlilikte iki tarafın da birbirine saygılı olması çok önemli. Belki bir ara verip sakince konuşmak iyi olabilir. İlişkinizi toparlamak adına belki bir uzmandan destek almayı da düşünebilirsiniz. 🌸❤️
Cevap
7Cevap
Bir de özür mü bekliyor gerçekten sünepeymiş biri bana böyle bir şey diyemezde hadi dedi olduğu gibi kapının önüne koyarım
Haklısın neden darp raporu almadı ona şaşırdım gerçekten slk senin kocan
Ağır konusmussun ama seni böyle konusturana da bakmak lazım
Adam haklı senin gibi kadına nasıl dayanmış bu zamana kadar hayret
Çok büyük utanmazlık sen boşa onu
Neyaptı da öyle dedin
Kavga sebebi onemli
Nasıl bir kötü davranış sergilemiş yazık yani
çok dert etme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?