Birinin sevgilisinden sırf "çok güzel" olduğu için ayrılmak istemesi kulağa oldukça sıra dışı geliyor. Güzellik genellikle bir çekim unsuru olurken, ilişkilerde uyum, güven, değerler ve duygusal bağ çok daha önemli faktörlerdir. Eğer birisi "çok güzel" diye ayrılmak istiyorsa, muhtemelen başka derin sebepler vardır ama bu durum yüzeysel bir bahaneyle maskeleniyordur. Güzellik, ilişkinin sağlığına katkıda bulunabilir ama tek başına yeterli bir sebep ne ilişkide kalmak ne de ayrılmak için olmalıdır.
Sevgilim dediğim insanı sevmişimdir zaten her haliyle. Ayrıca benden güzel olsun zaten kadın erkekten güzel olmalı bence. Erkek gücüyle kadın asaleti ve güzelliğiyle öne çıkmalı.
Böyle saçma bir ayrılık nedeni olabilir mi :)) Aşağılık kompleksini bir kenara bırakıp mutluluğa odaklanmalı. Biri diğerinden daha güzel/ yakışıklı diye ayrılmaya kalkmak acizlik.
Bence de, özgüvensizle alakalı olduğunu düşünüyorum kendini aciz görmüştür. Kimse mükemmel değildir kimse kimsenin üstü altı diye bir şey yoktur kendini sevmek değer vermek önemlidir. ☺
Zamanında bende bir sevgilimden dikkat çekiyorum diye ayrılmıştım. Daha doğrusu o ayrılmıştı. Güzel kafa, pırıl pırıl 😃
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Yanında abin gibi duruyorum deyip kendini bana yakıştırmayan olmuştu bi üstelik 4 yaş vardı aramızda ben takılmam bu tarz şeylere ya amcam gibi görünene kadar yolu var 😂😂
Hanfendi 😅 Mesela sevmeyi seviyorum uzaktan sevmeyi sevdiğim için
Mesela Kore Aşk dizi filmlerine bayılıyorum
Mesela ciğer sevmiyorum kokoreç sevmiyorum
Her şeyin bir sebebi olmaz olmak zorunda değil
Mesela soru da konuşmayı seviyorum ama özelde konuşmayı sevmiyorum
Mesela hayal hayatımda Bayram Seyran hiç kimseyi aramam sormam mesaj atmam kandil cuma vesaire dönüş yapmam hal hatır sorularına cevap vermem WhatsApp'ta sadece yardım ve iş ile ilgili mesajlara dönüş yapıyorum ki sadece mesaj yazıyorum WhatsApp hakkımda keyfim Yani keyfim böyle istiyor canım böyle istiyor 😅
Mesela numaramı değiştirdim 1 ay oldu geçen gün bir kardeşimi gördüm yok diyor Niye telefonları açmıyorsun Niye bakmıyorsun Niye konuşmuyorsun konuşmak istemiyorum dedim
Sevmiyorum yani 😅 sevdiğimi de seviyorum içimden gelen bu içimden geçen bu özel bir sebep yok
Mesela fiziği iyi olan kadınları da sevmiyorum vücudu belirgin olan sevmiyorum dikkat çekici şeyleri sevmiyorum