AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
iyi ki inatlasmissin boş ver arabada sana dokunmak isteyecekti
Daha arabasına binemedigin birini nasıl sevebilirsin peki
Şimdiden sabırsızsa bunl olmaz
Evet sabırsızım demişti. Daha yazışmamışık bile görüşelim dedi. Ben şaşırdım biraz yazışmak gerekir dedim
Bi hafta sonra görüştük de 4-5 gün yazışmadık zaten bu bi hafta içersinde
Şutla
Shhaha bir de diyor ki kadın erkeğinin her dediğini yapacak falan, o aynısı erkek de kadının dilediğini yapacak oluyor. Yanlış mıyım
Zktr git demedin mi prenses erkeğine
Hshahaha va gerçekten öyle dimi kızzz, konuş konuş. Beni gaza getiriyorsunn 😁😂
Bunlara yüz verme kanka kendilerini bi halt sanıyorlar
O kim yaaa
Hemen engelle hemen
Başka erkek varken o kim
Erkek dediğin bekleyecek
Hatta özür dileyecek daha fazla beklemediği için😀😀
Hahahha erkeğin gurursuzu makbuldur demişler 😂😂😂 ben de istiyorum ki peşimde koşsun etrafımda bin dönsün
Koştur kanka evlenince zaten koşmayacak ama bundan olmaz şutla
Evet asıl aptallık bu zaman olur. Babaannesi diyor aptallık yapma kaçırma bu çocuğu, ya bu zarganayı napayım ben, süslü bebek ego tavan. Neyse… arkadaşım şey dedi selfie için - en azından bi ünlü ile fotoğrafın olmuş oldu dedi koptummmm snjsbsjjaajja
🤣🤣🤣 babanne bi dur ortalığı karıştırma djjsjd
Aynen çocuğa dedim babaanneni yollayıp durma diye sjjsjs napim annemi mi gönderim diyor ya, kendin hallet dedim onları karıştırma
Ofside A girmişsiniz.
Ne demek oluyor sjjs
Kötü başlangıç olmuş.
İlk tartistiysaniz aranızda tartışma kavga bitmez bı gün zaten ayrilirsiniz. simdiden bitirmen en iyisi bence
Senin gibi kadınlarla nasıl birlikte olacağız acaba kim bilir hangi şanslı erkek seninle evlenecek
Teşekkür ederim. Sana bunu düşündüren nedir :))
Çok cool ve karizmatiksin ya. Senin gibi kadınlar çok motivasyon yükseltir, bir ferahlık hissi verir.
Ne cooluğumu gördün ki? Ben herşeyi anlatmadım bile soruda, onu bekletmem ayıp etmiş olmamın anlamına gelmiyor mu
O konuda gerçekten ayıp etmişsin ama kurduğun cümleler. Offff. Nasıl karizmatik öyle.
Hangi cümle seni etkiledi
İnsanlarla konuşma tarzın daha doğrusu :)
Demek iyi düşünüyorum. Beni yaşıtlarımdan ayıran bir şey var mı? Ben 21 yaşındayım
Kendini iyi ifade edebiliyorsun. Bir farklılığın var.
Ya erkek milleti işte nasıl palavracı😂 Kız konuyu anlatıyor konuşma tarzı yok burada, kanmayınn
@Bilmiş_hanım_ aynen ya bende anlam veremedim
@bilmiş_hanım_ senin gibi düşük değerdeki kadınlar ancak kıskanırlar. bir başka kadını çekemezler. kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler.
Sus be boş yapma kızı bilinçlendiriyorum diye sataşma
Bilinçlendirmiyorsun, sadece kendi kompleksini tatmin etmeye çalışıyorsun. Üzgünüm ama gerçek bu. Muhtemelen ortalama sıradan bi’ kadınsın.
Avcı konuştu
Kompleksinden az çok nasıl bir seviyede kadın olduğun tahmin edilebiliyor. İkimiz de gizli olmasak, kız da açık profil biri olsa abartı bir durum olsa söylediğine hak verebilirdim. Kriz yönetme konusunda bir mahareti olduğu kesin soru sahibinin. Kurabildiğin 2 cümleyle komplekslerine başa çıkamazsın. Önce kendinle barışmayı öğren.
Ne konuştun arkadaş sus artık
Senin gibi her dilinin ucuna geleni söyleyip sonra konuşmayı beceremeyen insanları sevmiyorum ya.
Merhaba. Seninle dm den iletişime geçebilr miyim, modumun yükselmesine ihtiyacım var, bi değerlendirme yapar mısın, bilinçli biri olduğun belli
Bana mı diyorsun
Evet
Tamam konuşabiliriz
Onun dediği dik değil mi
Evet bende onu anlatmaya çalıştım, o da dikleniyor onun dediği olsun istiyor, bunuda inatlaşmak olarak kabul etti
Zaten ilk başta Boyle seyleere taviz veren ilişkide rabot olan taraf oluyor
Ben mi taviz verirsem
Kim taviz verirse. Bugün kitapçıda bir kitap gördüm "hayır deme sanatı" bunu başaran her insan iletişimini başarır bence
Evet. Çocuk bana dedi ki ben bana hayır denmesini hiç sevmiyorum dedi
Oha baskın tıp. Zor
Baak kendine hayır denilmesine süsleyerek nasıl da hayır diyor.
Çok sinirli erkek yorar yaa
Evet ve sinirimi tutuyorum diyo bir de sakin kalmaya çalışıyorum diyor, ama lafını esirgemiyor
yarım saat beklemiş ne tantana yapıyor mal benim normal arkadaşlarım bile 1 saat bekler laf etmezler
Evet bu ego ne
Dağ ayısı bidaha ne yazardım ne görüsurdum
Yine de olumlu olduğunu söyledi, biraz terslendi ama. Bir de resim çekinelim mi dedi selfie kahve içtikten sonra, halbuki kendi baya egolu ünlü görüyor kendini 😂 niye resim çekinmek istedi tuhafsadım
Egosunu okşama da boş ver değişik bir tipmis aşırı cringe bence
Evet bana hayır denilmesini sevmiyorum dedi bir dee. Bilmem anlaşamadık, buna rağmen soruyor ki çiçek alayım mı - yani evlilik için.
Uyumsuzluk var knk
Yol yakınken bırak bence
Biraz anlayış çözerdi
Sen haklısın ondan bir halt olmaz.
benimki 10 dk bekletsem sinirleniyo
inatlaşan kimseyle olmaz.
inatçı ve sinirli erkekten olmaz ya
Sizin yerinize ben gerildim burada okurken
İkinciyi deneyin bi de
Çok sinirli değil mi?
Evet
Yol ver gitsin baştan böyleyse
Kimsenin arabasına binmek zorunda değilsin
İkinci buluşmada nasıl olur bilemiyorum
Nerden taniyorsun bu cocugu
Aynı şehirdeyiz, babaannesi beni ona beğenmişti ayretten
Ha taniyorsun yani onu
Arabasina binmek istememekte haklisin bence ne olur ne olmaz onunda bu yuzden ofkelenmesi yanlis olmus
Şimdi nasıl peki yazıyor mu sana?
Yazmıyo sjshhs
O zaman geçmiş olsun daha da yazmaz üzgünüm
Umrumda değil ki sjsjs
İyi yapıyon onun için üzülmeye değmez zaten
Aptalın tekiymiş
Evet ya, bu nasıl bi şey. Resim çekinmek istedi bir de selfie yapalım mı dedi, o an tamam dedim ama sonra sorguladım neden acaba diye
Niye bekletiyorsun?
Az uz bişede değil 30 dk bekletmişsin 🙄🙄
Ne için inat etiğinize bağlı
Olur
Olur bence
A*mın mı kızıyo da inatlaştın
Sen haklısın
Olmaz
Dağilmiş
Iyi kötü bitti sonu