Güncellemeler
1 yıl
burada sizden akıl almak istedim kız benim seni oyaladigimi dusunmede lütfen dedi , şimdi ben kıza yazmamakla veya böyle şüphelere düşmekte yanlis miyim ya da başka bisye olabilir mi ondan sizin de fikrinizi almka istedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
2 yıl ne la bir insan seviyorsa seviyorumdur bekletmenin böylesi hayır sanki askere gidiyor da bekle beni beklersen kavusurum sana
Bende saçma buluyom da belki de ailesi sorun eder dicem de ailesinin haberi de yok birde kız dedi ki birine aşkım sevgilim canım demek bana garip geliyor. Ne yapicam bilmiyom
Ya biraz boş yapmış ya da gerçekten erkeklerin birini seveceğine inanmıyor
Ya öyle oldugunu sanmıyorum. Birde son sözümden sonra kıza tüm ilgimi kestim bunda da yanlış degilim demi
7 ay az bir süre değil hele bir insanı güvenip tanımak için bence gayet yeterli hala işi yokuşa sürüyorsa başka bir şey vardır bence iyi yapmışsın
Yani önce ki bahanesi okulu bahane etti şimdi de böyle biseyler söylese halletmeye çalışıcam ama yokuşa sürüyor dediğin gibi
Bir insan bir seviyor bir sevmiyor gibi olamaz yanlış yöneltmek istemem ama karşıdakiden de ışık görüyorsa kendi de seviyorsa kaçması saçma seviyorsan cesur olmak lazım kaçıyorsa kendi eninde sonunda kaybedecek seni sonuçta ne kadar bekleyebilirsin ki
Öyle valla abla sana da teşekkür ederim. hakkını helal et yordum seni, dediklerini de dikkate alicam. çünkü çok uzadı bu iş.
Estağfurullah ablam ne demek helal olsun umarım tatlıya bağlanır senin iş de hadi Allah hayrını versin
İnşallah öyle olur da 7 ayımız cop olmaz
Ay insaAllah ablam
2 yıla kanser kapma speedrun 🤯
Ya 2 yıla kim öyle kim kala 🥲
Bizden ne istiyorsub
Abla şu an benim için yapabileceğin en iyi şey bir fikrin varsa söyle çünkü kafam acayip karışık
yazariz
2 yıl sonra mi 😅
kiz lisede mi
Evett
ailesi baskiciysa sevgilisi olmasina ya da erkeklerle konusmasina izin vermiyosa oyle demis olabilir. muhtemelen sevgili olursaniz yzerinde daha buyuk baski hissedecek sana yazamayacagi durumlae olacak seni saklayacak sen bi sure sonra bikarsin diye de korkuyodur
Aksine ailesi merak eden biri yani kimle konuşuyorsa o kişinin hayatını Felan sonuna kadar araştırıyor
eee arastiriyolar onayliyolar minpeki
Bilmiyorlar ki yapsınlar kız söylememiş bilseler annesi büyük ihtimalle bana yazardı da babasıni bilmiyom ne yapar
kiz soylememisse bi bildiig vardir seviyosan bekle ama sonunda ikiniz de mutlu olmazsaniz kizin arkasindan beni bekletti falan deme
2 yılın neyini beklicem ki sanki yedekte duran tişört muyum
yedekte tutup tutmadigini bilemezsin bekleme derim
Benden başka biriyle konusmadigindan 100 eminim, ama bu işi de niye bu kadar yokuşa sürüyor anlamadım yani kimse de yok ki aynı onun gibi olsun da bana söylesin bu kızın böyle olduğunu
benzer seyler yapan bi arkadasim vardi ailesi baskiciydi kimseye de anlatamiyodu benzer sebepler olabilir dige dusundum zorda kalmadikca yaomaz kimse hotle bisey
Ya valla inşallah öyledir yani ona sevinirim de başka bisye olursa harbiden üzülürüm çünkü öyle şüpheye düşüyom