Sevgilim ve yakın kız arkadaşım ( ev arkadaşım) tartıştı?

Sürekli atışma oluyordu tatlıya bağlıyorduk. Ev arkadaşım maddi konuyu çok takan biri sürekli para muhabbeti açar. Sevgilim bize geldiğinde bir daha benim yanımda para muhabbeti yapma dedi. Bende uyardım. Fakat en son eve geldi hatta evimizde bişeyler eksikti onu alıp gelmiş kocamm. Bi kız arkadaşım daha vardı bizden işe geçecekti sevgilim. Ev arkadaşım konu arasında yine para muhabbeti yaptı. Be sevgilim yapma şunu benim yanımda dedi. Kızda benim evim burası rahatsız oluyorsan gelme hadi s… git dedi. Bende tartıştım kızla sevgilim evden gitti çok bile kaldım filan dedi çok gururlu bi insan ve bi kız arkadaşım daha evdeydi şahit oldu banada soğuk gibi bende kızla tartıştım pişman oldu özür diliyixem dedi seni kaybetmek istemiyorum gibisinden konuştu ve ben defalarca aranızdaki şeye karışmam dedim çünkü sürekli atışma oluyordu. şu an affettirmek istiyor kendini sevgilime instadan ulaşmaya çalıştı mesaj istekleri kapalı takip attığında da engellemiş kızı. Benden nosunu istedi ben veremem benim yazdırdığımı düşünür dedim. Ortak arkadaşımızdan al dedim. Sevgilim çok gururlu nasıl yumuşar bilmiyorum erkeklerden yardım istiyorum. Hayatımda ki insan hani eve gelmesi kadar doğal biley yok bir daha asla yumuşamazsa gelmez sıkıntıya düştüm kızla zaten tartıştım soğuk yaptım benden özür diledi. Sevgilim arabasına öok önem verir kız hediye alıcam özür diliyixem dedi ne alabilir nasıl affettirir. Rencide oldu.

Sevgilim ve yakın kız arkadaşım ( ev arkadaşım) tartıştı?