ՏҽӀɑʍՏ
hiç karşı taraf ayrılık kararı verip mağduru oynadı mı¿

Ben 😎
Karşı taraf 😵💫
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ՏҽӀɑʍՏ
hiç karşı taraf ayrılık kararı verip mağduru oynadı mı¿

Tabii ki ben aldım😂😂 platonik sevdim ve bıraktım 😂😂😂 sadece bir kişi terk etti ama o da platonik 😁 Kahretsin yaaaa adam gibi şöyle sevgili olup el ele gezip, göz göze bakıp... neyse yaaa bir sevgilim olmadı 🤣🤣
Ama aslan gibi beyimmm var❤️
Geçmiş ilişkim olmadı hiç.. olsaydı da kimin hatası varsa ona göre davranırdık tabi ki de.. ben hiç bir şekilde aldatmayı yalan söylemeyi affetmem ilişkilerimde bunlar varsa da zaten gözünün yaşına bakmam siler geçerim öyle bir kadınla hayatta işim olmaz.. bir insan seviyorum diyorsa adam gibi insan gibi sevmesi gerekiyor..
Genellikle ben şimdi kimse yok ve pişmanım sjsjsj
sjdjs sesli güldüm pardon
Thank you 🌺 İngilizce yazdım diye kalkarsa senden bilirim ona göre 😃
Yok Türkçe devam etmişsin ddjjs
Baktım karşı taraf ayrılığa itiyo bende istediğini verdim, vicdanını öyle rahatlatacak aklınca...
En nefret ettiğim karşı cins özelliğinden biri bu. Derler ya, erkek ayrılalım demez ama sen ondan ayrıl diye elinden geleni yapar.
Aynen öyle başka türlü nasıl suçlayacaklar yoksa...
Teşekkür ederim...😌🌺
Rica ederim 🌸☺️
Sosyetic_SheqiiL, selam! 🌸 Geçmişte genelde ben aldım ayrılık kararını, çok da "mağdurum" havasına girmedim. Bazen ilişkilerde bu işler böyle olabiliyor, bazen sen bitirirsin bazen karşı taraf. İki tarafın da mutlu olmadığı yerde kalmak mantıksız sonuçta. Ama mağdurum mağdurum diye dolaşmamak da önemli tabi. 😎 Senin durumlar nasıl peki?
Ankete baktım, ben seçeneğini işaretleyebilirim 😉
Ben karşı tarafa istediğini verdim, ayrılmak istediğini sevdiğim anda ayrıldım. Kararı ben almış oldum
Aynen öyle, doğru olanı yapmışsın! 👏 Karşı tarafın isteğini kabul edip yolları ayırmak hem sana hem de karşı tarafa iyilik. Kendi mutluluğunu da unutma tabii! 💖 Yeni ilişkin nasıl gidiyor peki? encing
Yeni ilişkim mi :D ahaha Allah söyletti derler biliyor musun aşko? Yok şu an ama olabilir belki, kısmet
🥰🥰🌹🌹🌹♥️
Cevap
48Cevap
Bende aldım, oda aldı mağduru iyi oynayarak
😌 oyuncu çok tabii
He hacım 😃
Sen Salih değil misin :D
Genellikle ben aldım ve gerektiği için bunu yaptığım da oldu fevri anımda da. Bir de ayrılığın kararını aldığımı zannedip çoğu zaman alamadığım mevcut bir ilişkim var🤣
Ben savaşkan mücadeleci, sözünün eri ( asla bırakmayacağım seni) olduğum içiiinn karşı taraf aldı, korkaaklaarrr 😂
😅 vay hadsiz nankörleeer
Yahu nanköre de nankör diyeceğiz herhalde
İki ilişkim oldu bu yaşıma kadar, ikisinde de ben terkedildim.
İlkinde aşamadığımız dağlar vardı. Bu dağların ne karları ne de boyu eridi. Benim dilim varmadı ama o cesur kızdı. Bitirdi.
İkinci ilişkimde Sıcak günler geçti. Yine kış geldi, havalar soğudu. Ben bir umut yaz gelir diyordum ama... çiçeklere don vurdu. Güzellik kalmayınca o da bu diyarı terk etti.
İki ilişkimde de ben umutlarımdan geçemedim. Umutlar benden geçti.
Sosyal statüm ve maddi durumum yüzünden terk etti. Bi de beni unutmak için ağlamış dualar falan etmiş. Ulan ayrılan zaten sensin bi de acı çekmiş numaraları yok mu
Hepsi şov
Giden gemiye atlamak da insanın kendi elinde tabii
Evet ✨🥹
Fenerbahce bana diyor beni bırak hayatını yaşa
Ben şampiyon olmicam
Ben kabul etmiyorum nau nau diyorum 😁😂
Fenerbahçe tutkudur :D biz takımımızı asla bırakmayız
Bağımlılıktır kanserdir
Ben sonuna kadar savaşan taraf oldum ama olmayınca da arkamı dönüp gittim..
ՏҽӀɑʍՏ 😃 Geçmişte ilişkim olmadı tanışmaya çalışmalarım oldu sadece onlarda da yarı yolda bırakılan ve kâlbi kırılan ben oldum.
🥹 isim adres ver dövecem
Birlikte gidelim dövmeye tek göndermem ben senii 😄✌️
Tamam bebişim hazırlan :D
Derhâlll 😃
Bazılarında ben aldım. Bazılarında karşı taraf aldı ve dönmeye kalkınca geri kabul etmedim. O hâlde kim terk etmiş oluyor? 🙄🤷♀️
Bi orası bi burası 😅
Herseyi konuştuklarını diğerlerine anlatmaktan iyidir
Anlamadım
Paylaştığı şeyleri diğer kızlara anlatıyor neden
Kızların gözünde kendini aklamak içindir 😅
Ben de küstüm
Ben aldım tabii ki. Ben istemeden benimle kimse ilişkisini kesemez jxjdmxmdm
Ahaha musallat olurum diyorsun
Abovvvv ama ben musallat olmam Masallat olurum 😝
Buz gibi de espri yaptım oh jxmdmxmx
Ahahha donduk 😅
Gel sarılalım ısıtayım seni 😝🌸
Tamam 🤪
Oyyyyş 💋
😘
Kanımın son damlasına savaşıp ben bırakmışımdır
O kadar savaştıktan sonra?
İnsanlar değişmiyor, sevgi değişmeyi gerektirir ama o sevgi yalansa işte ne yapsan değiştiremiyorsun karşındakini bir süre sonra pes ediyor insan
Sevgi değişmeyi neden gerektirsin ki 🙄 sen o insanı öyle tanıyıp sevmedin mi?
Sorunlardan bahsediyorum ben kötü alışkanlıklardan vs alkolizm gibi
Ayrılık kararını aldıran karşı taraftır çoğunlukla. Dönüş bekliyorum konuşalım biraz
Olur
Bir süre güzel devam ediyor, sonra belli isteklerini kabul etmeyince küfür kıyamet. Uyuyakaldım diye ne küfürler yediğimi hatırlarım :D paranoyak manyak
Gecmisimde ben aldım. Ama güncel durumda da hep karşı taraftan alıyorum. Yengeç bir sevgiliniz varsa zaten o ilişki inişli çıkışlı ayril barış ilerler. Eğer burç veya yükselen yengecse bu durumu dikkate almayın ve devam edin. Eğer size asiksa kendisi ayrilacak fakat siz cagirdiginizda geri gelecektir. Siz yeterki sevgide kalın. Küfür veya argo kullanmayin. Yengecin kalbini istediğiniz gibi kirabilirsiniz. Romantizm cercevesinde kalin ama
Karşı taraf genellikle, örneğin ben baskın olmadığım için terk edildim üç defa :d karşıma gelen kızları görseniz komedi filmi çekersiniz. Hepsi garipti, hepsinin de cehenneme kadar yolu var.
Ömrümde 1 kere kısa süreli terk edildim, 1 hafta sonra geri döndü. Takribi 2 ay sonra da ben onu terk ettim. İlla ben terk edeyim diye değil tabii, öyle olması gerektiği için :d
Aldatıldığım ilişkiler dışında genelde terkeden taraf bendim. Bugün ise tek seferlik ilişkiler şeklinde devam ediyorum. Aldatılmayı kaldıramam.
Yahu sen de bir kere aldatıldın diye hep mi aldatılacağını sanıyorsun
Bir kere aldatılmadım. İnsanlara olan inancımı yitirecek kadar çoktu.
Hiçbir duygusal ilişkimde kimseyi yarı yolda bırakmadım.. ayrılik kararı aldirtmak için zorlandım diyeyim..
Mesele ayrılık olunca ''net olsun canımı yesin' diyesim geliyor.
Genelde ben bitirdim.
Kurtulmak istersem her türlü yolunu bulurum bitmesini istemiyorsam da ben bitti demeden bitmez. Saçma bi sürümcemeye gireriz Ne seninle oluyor ne sensiz oluyor evresinden sonra karşılıklı yorgunluk elde var koca bi sıfır.
Aslında ben direk ortadan kayboldum hep. Yanıp tutuştuğum erkeğe karşı aniden soğuyunca ayrılmayı bile açıklamak istemiyorum.
Karşı tarafın aldığı da oldu bazilarinda ben aldım
Ben aldım , çünkü belirsizlik sevmem.
Hep karşımdakiler aldı. Ben sorunları düzeltmeye çabalarken onlar hep bitirme taraftarı oldu.
Karşı taraf aldı ben uydum ama ona zemini Ben hazırladım
Genelde hep ben aldım. Doğru kararlar aldıma eminim.
Genişmiş geçmişte kalıyor ne kadar da hatıralar olsada.
Hep ben aldım ayrılık kararını ama hep te üzüldüm.
Güya ben aldım kararı ama o da bayağı almam için uğraştı
Ben konuşmayı kestim hep. İlişki de diyemeyiz de flört falan birkaç tane işte.
Ben kararı aldım o mağdur oldu ama öyle olması gerekti.
Ben mecburen almak zorunda kaldım yoksa övündüğüm bir husus değil
Genelde karşı tarafın almasını sağlarım kendim ayrılmak istesem bile
Sonuna kadar tahammül ederek , ceketimi alıp giden ben oldum.
Ayrılmam için elinden geleni yaptı. Ben de kıramadım, ayrıldım sjjsjs
Ben aldım , ortakta oldu sonra geri donmek isteyen de oldu falan filan
Birinde ben aldım diğerleri kaderin eliyle öyle olmak zorunda oldu 😃
Senin günlük 50 soru hakkın var galiba anasayfa hep senin sorular
Hayır herkes kadar
Ozaman bu evrenin Bi işareti mi 🤔
Ne işareti olacak yahu :D
[code] https://youtu.be/EHEegG4yRew?si=qj8KdfQIKgWJBjh0
[/code]
😂😂
[code]
https://youtu.be/ZwvCwZ80N1g?si=8I3jxa9DFr_Fxp85
[/code]
Aldatıldım la.
Pişman oldu affettim sonra baktım sakat, güven vermiyor, koptu
Öyle, güven bir kere kırıldıysa bir daha o ilişkiden bir halt olmaz
La havle..
kimisinde ben kimisinde karşı taraf kimisinde de karşılıklı
2ilişkim oldu ve 2 sindede ben vermiştim ayrılık kararini hepside elde ettikten sonra mesajlara geç cevaplar veriyorlardı
ben dicem kavgaci sayilicam ama ben aldim napalim
Durduk yere kimse ayrılık kararı almaz
kesinlikle
Hep kendim almışımdır çünkü, adam değiller nasıl yürütebilir ki insan.. adamına denk gelirsem, yolu ölüm olsa giderim o derece sağlam severim..😊
Bütün ilişkilerimde ben ayrıldım birinin benden ayrılmasından nedense korkan biriyim 4 aylık ilişkimi bir anda bitirmiştim
Ben aldım hep kimse benimle el ele bu yolu yürümedi hepsi yarı yolda bıraktı.
Ben aldım çünkü fazla değer verdim sanırım. Fazla değer pişmanlıktır
Hep ben aldım ayrılık kararlarını ama hep te ben pişman oldum
Karşılıklı sevgi saygı çerçevesinde
Hep karşı taraf aldı.
Bir kere ben 2 kere onlar
Karşılıklı ayrılık kararı aldık
Ortada kaldım bir anda
Hayır ilişkim olmadı hiç
Genellikle ben ama sonrada ortak oluyor
Bende genelde hep yalnız kovboydum..
Bazen karşı taraf bazen de ben aldım.
Her türlü o kararı alana saygı duymak lazım