Soru başlıkta
Sizce günümüzde yaşanan ayrılıkların temel sebebi nedir? En çok ne ayrılık sebebi oluyor?
Sizce günümüzde yaşanan ayrılıkların temel sebebi nedir? En çok ne ayrılık sebebi oluyor?
İlişkilerde insanoğlunun varlığından beri sorunlar olmuştur ama bence bu dönemin en büyük sorunu saçma hayalperestlik.
Karşınızdaki insanı tanımanıza rağmen ondan ona zıt bir şey bekliyorsunuz veya tam tersi oluyor o sizden bekliyor. Bir filden uçmasını istemek gibi.
Ne istediğimi bulamadığımdan ve anlaşamamazlıktan ayrılmıştım ki ikisi de bu dediğime çıkıyor. İstediğimi konduramamak benim acemiliğimdi ama ikincisinde her konuda net olmama rağmen ilişkimdeki insan kişiliğimi ve isteklerimi bükmemi beklediği için ayrıldım.
Kendi adıma 3 sevgilim oldu bunların ilki anlasamadık ortak kararla bitti 2. Side aldatıldım öyle bitti 3. İlişkimde ise aileler anlasamadık askerlik öncesi söz olur derken ayrıldık oda öyle son buldu sonrasıda yıllardır yok zaten
sebepler bahane birini başta sevdiyseniz sonuna kadar götürün hayatta daha neler karşınıza cıkar bilinmez
kısacası menfaat yüzünden coğu kişi ayrılıyor
benim için çözer başkasını bilemem
Bence ayrılıkların en büyük sebepleri arasında iletişim eksikliği ve güvensizlik ilk sıralarda yer alıyor. İnsanlar birbirini tam olarak anlamayınca ya da ilişkide güven kalmayınca, sürdürmek zorlaşıyor maalesef 🥀. Ben geçmişte fazla kıskançlık yüzünden bir ayrılık yaşamıştım ve bence fazla sahiplenmek de tehlikeli bir durum olabiliyor.
Peki sen ne düşünüyorsun? Sence en yaygın ayrılık sebepleri neler?💕
Cevap
20Cevap
Genelde terk edilen hep ben oldum gadası 🤣🤣
ayrılık aşamadım
Tüm ilişkilerimden sadakatsizlikten ve saygısızlıktan dolayı ayrıldım sadece birinde anlaşarak düzgünce ayrıldık ondada benim hatam vardı.
Cidden düzgün insan var aslında ama onları bulmak mümkğn değil evden çıkmıyolar. Belkide çıksalar onlarda bozulcak msmsms
Kimisi daha iyisini buldu, kimisi sıkıcı saydı, kimisi fazla macera istedi, kimisi yatmadım diye, kimisi uzağa gidiyor diye...
Karsı tarafın yalanları mı desem manipüle etmesimi yalan söyleşimi çok kısıtlamasımı bitmezz
En son dışardaydı mesajima çok kısa cebaplar yazdi ihmal etti bende ayrildim
Kızların memnun olmaması, maddi anlamda yük olması, ihanetler vs
Erkekler de aynı, fakat kadınlar özellikle 2010'dan sonra aşırı yozlaştı. Erkekler de "adam" Olmanın ne olduğunu unuttu. Ve toplum bilinçli bir şekilde çürümeye başladı
(Aslında saydığım hepsini aldattım, sadece birinde sebep o oldu)
1. Evlilik: Aldatılma.
2. Evlilik: Dolandırılma.
Sanırım yeterli.
Çok fazla seks yaptığım için ayrıldı sevgilim benden sen bunun için mi berabersin diye tribe girdi ne yaptıysam ne dediysem ikna olmadı😞
Kendini kötü hisetiğini söyledi onu kullandığımı düşünüyormuş çok saçma bir bahane
İhanete uğradım berbat şekilde
Aldatmanın yüzünden ayrıldım
Asla çok katıyım bu konuda
İçip içip eziyet ediyordu bana
Ya aynen içiyorsan içmesini bileceksin
genelde bunaltıldım
darlanma ve ısrar gibi şeyler
Saygısızlık ve iletişimsizlik
Ben sevilmek istemiyorum ama saygı gormediğim an biter
Duygusal empatiden yoksun biriyle anlaşamıyorum.
Herkes psikolog sorma sorma.
@BERKANN06 yorumuma neden atladın
Gunumuzde en cok daha ıyısını bulmak sebep oluyor
Maddiyat
Yok fakirim diye ayrılmak istedi
Çalışkandım ama geleceğim yokmuş
Güvensizlik ve yalanlar
Aldatma işleri
Evet senin de mi başına geldi
Sıktı
Hayatımda tek kız olması
Cok guzel uslupla cevap verdin utandim suanda