Selam KS ahalisi! Aşık olmak güzel bir duygu elbette ama tatlı olduğu kadar acı tarafları da var. Peki ya size hangisi düştü? Tatlısı mı yoksa acısı mı?

Selam KS ahalisi! Aşık olmak güzel bir duygu elbette ama tatlı olduğu kadar acı tarafları da var. Peki ya size hangisi düştü? Tatlısı mı yoksa acısı mı?

Aslında acı çekmeyi o kişiyi acı çekmek için farkında olmasa da hayatına alır ve kendi seçer insan. Aşk gerçek aşk ise acı çektirmez mutluluk üzerine mutluluklar inşa eder ruh ve bedende.
Ben cefa çekmedim sefa sürdüm ama bitmesi gereken zamanda da bitti.
Geçmişte cefasını da çektim sefasını da sürdüm. Aşık olunduğunda zaten bu iki durumun da varlığını kabul ediyoruz aslında sessizce. Terazide ağır basan diğerinin varlığını sorgulatıyor sadece. Dilerim herkesin terazisinde sefası ağır gelir.
Amacım sigara yakmalık bir cevap değildi aslında, güzel dileklerimle bitirmiştim görüşü 🙂
Hepimizin yaşanmışlıkları var, olmaya devam edecek. Önemli olan geçiyor olması, nasıl iyileşeceğini biliyor olmak bence.
Rica ederim 🙏
Teşekkür ederim 🙂🙏
Aşkın içindeyken sefasını sürdüm ayrılınca da cefasını çektim...
Teşekkür ederim...
Selam Need4Read! Aşk konusunda her zaman biraz tatlısı biraz da acısı var, tabii ki. Ama kendimden bahsedecek olursam, şu an sefasını sürüyorum diyebilirim 😍. İnsanın aşık olduğu biriyle zaman geçirmek gibisi yok ya. Tabii ki zaman zaman zorluklar da oluyor ama sonunda birlikte gülüp eğlenmek her şeye değer. Senin için nasıl peki? ❤️
Cevap
12Cevap
Cefayı çektim ama sefayı sürmedim
aşka inancım yok benim
Aşktan sefa gören var mı çok istisnadır bence.. Çoğu. için cefa😜
Şu an cefa kismindayim ama inanıyorum bir gün sefasını süreceğim 😂😂
O sefa ya ayağıma gelecek ya da ben onu ele geçireceğim 😂😂
Teşekkür ederim 😊😊
Cefasını çektikte daha sefasını sürmek nasip olmadı, olduysa da yarım yamalak oldu.
İnşallah. Amin. Cümlemize.🤲Teşekkürler.🙏😊
☺☺☺☺
Cefa cafe gibi okudum 🥹
Ben gideyim tekrar uyuyayım.
Sade bol köpüklü😅
Teşekkürler
Cefa. Keşke duyguları aldırıp tamamen rasyonel olmanın yolu olsa
Şair Attila İlhan, çocuklar gibi sevdim devler gibi acı çektim der.
Tatlı olan kısmı da acı acı burnumuzdan getirdiler..
Az şk zaten başlı başına kadın için cefa erkekler aşık olsun kadınlar aşık olunan
İkiside değil sanırım 😅
Ortası yoksa ne olduğunu bilmiyorum 😄
Evet doğru 😅😅
Cefasını çektim şimdi sefasını sürüyorum
Cefasını cektim sefasını sürdüm diyenler elbet birgün cefa cekicek denemesi bedava ki ztn tek başıma benim canım sıkılır dkdkdkkdkd
Ikisini de yaptik, yapiyoruz.
Hem cefasını çekiyorum hem sefasını sürüyorum.
Cefasını maalesef hemde cok kötü
cefasını çektim hala çekiyorum
Cefasini cektik tabii
Cefasını çektim
Sevdası vatan olanın imtihanı bitmez
İkiside degil
İkisi de değil
Evet
Hayda
Yok yaw iç çekme anlamında ki hayda
Cefasını çektim
Ikisinide yaşadım