Eşimle ayrılma kararı?

Arkadaşlar 27 yaşındayım. eşimle 3 yıl önce severek evlendik çok fazla tartışmamiz yoktu mutluyduk bence ben oğlak burcuyum yani biraz işkolik olduğum söylenebilir karım 3 ay önce onu ilgisiz bıraktığımı öne sürerek boşanmak istediğini söyledi ben işimden izin alarak onu ikna etmek için uğraştım 1.5 ay boyunca ama eşim en son ben seni hiçbir zaman sevmedim dedi bana onu dediği an içimden birşeyler koptu bende pes ettim davayı açtı eşim bende kafam dağılsın diye 2 hafta izin aldım işimden ve İspanya'ya gittim havalimanında bir hanımefendi ile tanıştım fotoğrafçı biraz samimi olduk yani 2 hafta boyunca İspanya'da beni dolaştirdi ama şeyi de belirtmek isterim aramızda kesinlikle bir şey geçmedi ama belki de samimi olmamalıydim onla karımdan intikam almak için belki de samimi olduk kendisi de 1 ay sonra Türkiyeye geleceğini bu seferde benim onu dolaştırmami istedi bende kabul ettim nedense neyse ben 2 hafta önce İstanbul'a geldim tekrar eşim davayı açınca ailesinin yanına döndü ama 10 gün önce eşimin ailesi trafik kazası geçirdi ve anne ve babasını kaybetti bende aramız kötü de olsa başsağlığı diledim ondan ve işime geri döndüm dün işten dönünce evde eşimi buldum söylediklerim için pişmanım ve boşanmak istemiyorum anne ve babamdan sonra seni de kaybetmek istemiyorum dedi bir şey demedim ama kırgınım ona yani herşeyi düzelteceğim filan dedi neyse asıl sizden yardım istediğim noktaya gelelim İspanyol arkadaşım 2 hafta sonra İstanbula gelecek ve ben ne yapmalıyım yani onu Türkiye'yi dolaştiracağima söz verdim ama o sözü yalnız olacağımı düşünerek verdim yani karım kesinlikle izin vermez onu dolaştırmama sizce ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum vereceğiniz cevaplar için teşekkürler

Eşimle ayrılma kararı?