Hep kızların ona adım attığını ve uzun aradan sonra ilk defa kendi çabamla birine adım attım dedi yani bana sen benim için gelip geçici değilsin dedi bana yolda gösterdi istersen arkadaş oluruz sonu nereye giderse istersen de sevgili devam ederiz kısa süreden sonra olursa eğleniriz diye ama anlamıyorum gerçekten bı kaç gün sonra ilk defa yüz yüze buluşacaz?
Güncellemeler
1 yıl
Şu gelip olayı cinselliğe çeken pis aşalik insanlar gelip yorum yapmasın. Allah belanızi versin inşallah.
Bir erkeği anlamak için ne yapmalıyım yeni hayatıma giren biri oldu ama çok yakışıklı ve zengin?
Sen adım atmamalısın da zengin diye belirtmen seni basitleştirmiş
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Ne alaka ya bacım benim için dünya malının zerre değeri yok ama yokluk görmemiş ve yokluk görmüş insan arasında dağlar kadar fark var ve kendisi bana adım attı ben ona değil
Şimdi şöyle annem kızken ailesiyle bu kişinin ailesinin tarlalarında çalışırdı şu an bizde tarlada çalışıyoruz hep 12 gün onların üzümün de çalıştık son 3 gün de duygularımız yoğunlaştı ve bana adım attı
Ben onla dışarı çıkamam zaten köyüme gelecek dedim dışarda birisi görse olmaz dedim oda arabaya girersin cam karanlık kimse görmez dedi bende dedim evime gel daha iyi tamam dedi ya şimdiden niyeti o bilmiyorum da pek sanmıyorum çünkü aileme karşı baya saygısı var yani o kadar da seviyesiz olacağını düşünmüyorum ama mesela yeni tanışmamıza göre kaç defadır kokunu içime çekmek için herşeyimi verebilirdim diyor
Evet ama ben gerçekten düşündüğün gibi bir insan değilim ve öyle şeylerden de korurum kendimi onun nasıl biri olduğunu bilmiyorum ama öyle değil diye düşünüyorum çünkü öyle şeyler istese onun peşinden koşan çoktur niye beni secsinki oda farklı olduğumu biliyor zaten
Belki seni çekici buldu, farklılık istiyor. Tam tanımadığımız için ikimizde gerçek niyetini bilemeyiz. Ben bir erkek olarak tavsiyelerimi verdim, karar senin artık bu saatten sonra.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sen adım atmamalısın da zengin diye belirtmen seni basitleştirmiş
Ne alaka ya bacım benim için dünya malının zerre değeri yok ama yokluk görmemiş ve yokluk görmüş insan arasında dağlar kadar fark var ve kendisi bana adım attı ben ona değil
Bi kac gunde boyke hisler zor nerden tanistinzi
Şimdi şöyle annem kızken ailesiyle bu kişinin ailesinin tarlalarında çalışırdı şu an bizde tarlada çalışıyoruz hep 12 gün onların üzümün de çalıştık son 3 gün de duygularımız yoğunlaştı ve bana adım attı
Ona şans vermek isriyor msn
Ben onunla evliliğe bile adım atmak isterim ama o alevi ben Kürt ben hep yokluk görmüşum o ise hiç görmemiş 😕 ona inanmak istiyorum ama korkuyorum
Mezhep farkliysa aileler sorun oluyor milliyet önemli degil
Gelecek gormuyorsan baslama
Zamanla tanımaya çalış.
Kendimi harcatmak istemiyorum yanlış anlama hani ona karşı bir bekleyiş te sürmek istemiyorum çünkü korkuyorum ya niyeti başkaysa diye
İşte onu zamanla çözümlemeye çalışacaksın. Temkinli ol.
Buluşmak istiyor
Buluşursan da tenha yerde buluşma ve arabasına da binme.
Ben onla dışarı çıkamam zaten köyüme gelecek dedim dışarda birisi görse olmaz dedim oda arabaya girersin cam karanlık kimse görmez dedi bende dedim evime gel daha iyi tamam dedi ya şimdiden niyeti o bilmiyorum da pek sanmıyorum çünkü aileme karşı baya saygısı var yani o kadar da seviyesiz olacağını düşünmüyorum ama mesela yeni tanışmamıza göre kaç defadır kokunu içime çekmek için herşeyimi verebilirdim diyor
Evine alma, arabasına da binme. Bir de ilk buluşma.
Başka şansım yokki ben annemle danışiyorum zaten evime almam da sakınca var mı sence
Evde tek mi olacaksınız?
Evet ama ben gerçekten düşündüğün gibi bir insan değilim ve öyle şeylerden de korurum kendimi onun nasıl biri olduğunu bilmiyorum ama öyle değil diye düşünüyorum çünkü öyle şeyler istese onun peşinden koşan çoktur niye beni secsinki oda farklı olduğumu biliyor zaten
Belki seni çekici buldu, farklılık istiyor. Tam tanımadığımız için ikimizde gerçek niyetini bilemeyiz. Ben bir erkek olarak tavsiyelerimi verdim, karar senin artık bu saatten sonra.
Çok teşekkür ederim ama bilgilerin bana çok doğru geldi gelip arada sana soru Sorsam cevaplayabilirmisn
Rica ederim. Tabiki, istediğin zaman.
Tamam teşekkür ederim 🥲
Görsel paylasta gorelim öyle mi gerçekten
S*akso çek