+1 yılBence ilk başta ona seninle konuşacağı bir ortam yarat ya da o zamanı kolla çok kişi olursa çekingen olabileceğinden konuşmaktan uzak durabilir. İlk başlarda genel konulardan konu açmaya çalış terslerse insanlarla diyalogtan hoşlanmayan. biridir ben pek bulaşmanı tavsiye etmem kırıcı olabilir sana karşı. Ama az konuştuktan sonra diyaloğu devam ettirecek sinyaller veriyorsa önceden güven problemi yaşamıştır. çok. uzun olmayan ama. gördükçe konuş hep samimiyetini arttır onun fa sana olan güveni artsıbin
14 Yorumla- +1 yıl
Bazı insanlar da zamanında onu kırmıştır. Güvensizlik başladıyda bunu nefrete dönüştürmüştür ya da kendini insanlardan soyutlamıştır 2sinden biri olabilir dediğim gibi zaten anlarsın konuşmanın başında... güvenini kazanırsan gerisi gelir zaten ama nefret dolu değilse
- +1 yıl
Eklemeyi unutmuşum seninde onunla dalga geçeceğini küçük düşürebileceğini düşünebilir. Ondan dolayı
En İyi Cevaplar
+1 yılAsosyal bir erkekle konuşmanın en kolay ve tek yolu konuşmaktır. Dikkatini çekmeye çalışmak filan değil. Gidin konuşun. O zaten siz konuştukça açılacaktır. Size bağlanacaktır. Ama sakın bir anda bırakmayın yoksa çok daha kötü olur.
313 Yorumla- +1 yıl
Konu olarak ise oldukça basit sıradan konulardan bahset. Çünkü adam en çok ona hasret.
- +1 yıl
Rica ederim :)
- +1 yıl
İlk başta tersleyebilir çünkü muhtemelen böyle bir hareket beklemiyordur özellikle de bir kızdan. Tersleme dediğimde öyle kızmak değil. Çok utanır. Kendisi çok konuşmayacaktır. Burada etken kişi sensin bütün rol sende. Sen ne kadar konuşursan o , o kadar konuşacaktır. Kendim gibi birisi olduğunu varsayarak cevap verdim. Tahminimce böyle.
- +1 yıl
İnsan 2 sebepten dolayı asosyal olmuş olabilir. Birincisi insanlardan nefret ediyorum kafasında takılan sözüm ona cool bir tiptir. İkincisi gerçekten de insanların ona yeterli sevgiyi sağlamadığından dolayı sessiz kalan tiptir. Eğer senin adam ikincsi ile seni terslemeyecektir, aksine gözlerinin içi parlayacaktır sen onunla konuştuğunda. Eğer 1. si ise boşver hiç uğraşma zaten.
- +1 yıl
Rica ederim, umarım amacına ulaşırsın :)
- +1 yıl
Teşekkürler görüşümün değerli olduğunu düşündüğün için :)
Edit : Asosyal değilim
bende asosyalim bence konuşma dskdjs çünkü normal hayatta konuşmayı insanlarla uğraşmayı sevmiyorum
03 Yorumla
+1 yılTanışma daha iyi yaparsın gerek yok bence
13 Yorumla- +1 yıl
O kadar kötü mü ya sıkma canını geçer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
konuşmak için konuşayım diye boş konular açayım deme sakın.
Boş konuşan insanlar soğutur beni kendinden :/
Bende kimseyle konuşmam genelde. Boş konuşanlara da he he der geçerim.
Konuşma bana bişey katacak mı katmayacak mı? diye karar verip ona göre konuşurum. Ki genelde bişeyler katanı çok azdır.02 YorumlaAsosyal derken sadece pc başında forumlarda oyunlarda falan mı takılıyo yoksa sadece evde tv mi izliyor
01 Yorumlayine telefonla tanis numarasini al arkadaslarindan bir sekilde ona soru sor mesaj yolu ile telefondan sohbet etmeye calis yani bir kac kez sonra yuz yuze de konusur gorusursunuz yani once alistir kendine 😊
06 Yorumla- +1 yıl
Ya havuza gelip gidiyor genelde telefonuyla oynuyor ablası ve annesi hariç başka kimseyle ilgilendiği yok. Nasıl telefonunu alabilirim? Tüm kış boyunca facebook - twitter - instagram'da ararım bulamadım çünkü soyadı yoktu. Bir şekilde soyadını buldum yine aradım heryerde yok. O yüzden cesaretimi toplayıp onunla konuşmak istiyorum. Başka bir yolu olsaydı onun benimle konuşması daha kolay olsaydı elimden gelen herşeyi yaparim. Ama yanına gidip konuşmam gerekiyor hemde annesi ablası yanında olmasına rağmen sanırım. İlk uzaklaştıkları zaman gideceğim fakat ne diyeceğimi bilmiyorum.
- +1 yıl
1-Yüzme kursuna mutlaka numarasını vermiştir oradan al
2-ona gidip bana yüzme ogretebilirmisin diye sor kimse Yardıma ihtiyacı olan birini reddetmez
3-annesine veya ablasına gidip ben oğlunuzun okuldan arkadaşıyım numaramı değiştirdim tüm numaralar silindi tekrar almaya fırsatım olmadı rica etsem verebilirmisiniz dersen numarayı alırsın
+1 yılAsosyal normal herşey Allah senin gönlüne göre versin
13 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle söylemek lazım ki kırılgandır. Hayatı boyunca hep üzülmüştür. Bu sebeple kendine has bir dünya kurmuştur. Gururludur. Terslemez ama çokta ilgilenmez. Sadece sorulara cevap veren bir tiptir. Kendisi mecbur kalmadıkça soru sormaz. Bunları bilirseniz nasıl yaklaşacağınıza dair bir fikriniz olur. Ona yaklaşmanın en iyi yolu facebook gibi araçlardır. Ama kırıcı olmayın. Çünkü yeterince kırılmıştır. Kırıcı olmayın ki, zaten insanlarla olan çok az kalmış bağını hepten yitirmesin.
kesin deli gibi oyun oynuyodur bir oyun muhabbeti aç delirir :D :D
06 Yorumla
+1 yılarkadaş gibi yaklaş ilgi alanını öğren ve keşfet :D
01 Yorumla
+1 yılUlan sanki bilinmeyen ve yeni bulunmuş bir canlı türünden bahsediyorsunuz. O da senin benim gibi insan konuş işte.
14 Yorumla- +1 yıl
Asosyallikle ne alakası var sosyal biri de tersleyebilir.
Eğer tanışmak istiyorsan bunu göze alacaksın. - +1 yıl
Adını sorarak başlayabilirsin bence
+1 yılsanaldan :D telefondan ya da bilgisayardan anca ulasabilirsin o tipler genelde sanalda daha konuskan oluyorlar
04 Yorumla- +1 yıl
o zaman hard oyun oynuyordur sosyal medyası yoksa
- +1 yıl
ne demek :D
bir internet kafeye git hepsi asosyal olan 100 civarı cocuk bulursun :D :D
10 YorumlaASosyalse başka bir ırk değil ya normal bir insanla ne konusulursa o konuşulur
00 Yorumla
+1 yılÇok zor valla. Oyunlardan girebilirsen konuşur belki. Kaldı ki bu da bir kızla konuşulcak konu mudur? Gamer birisiyse evet, diğer türlü no.
12 Yorumla- +1 yıl
Valla cahil çok ablacım. Demek istediğim asosyalse asosyaller neleri sever diye bir düşün? Cevabını bulursun bence.
+1 yılbı tenhada yaklas ona bı gor asosyalmıymıs degılmıymıs ahahaha :)
00 Yorumla
+1 yılİlgi alanlarına yönelmelisin. belki ilgisini çekebilirsin
04 Yorumla- +1 yıl
Sürekli telefonda ise sosyal ağlar üzerinden bir bağ kurmaya çalış
- +1 yıl
İllaki oynadığı oyun filan vardır. onlar Hakkı'nda bilgi sahibi olmaya çalış
+1 yılbilgisayar oyunu, kesin mmorpg ya da moba oyunlarına aşinadır
02 Yorumla- +1 yıl
az biraz kazı bakalım, altından ne çıkacak
Onun ilgili oldugu konular hakkinda bilgi almak icin yanina git sorular sor
00 Yorumla
+1 yılBen asosyalligin kitabini yazarim evden ciktigim yok
04 Yorumla- +1 yıl
Zor tanisirsin hatta onari goremezsin bile
- +1 yıl
Iyi asosyal degilmis o bak gorutosun en azindan beni misal hayatta goremezsin
+1 yılBende asosyalim. Asosyaller çok şey bilir. Kitap, sinema yardir gitsin
01 Yorumla
+1 yılÖzel Bulundukları bir site , ortam olsa asosyal olmazlar zaten
İş ev Çevresinde Tesadüfen bulursun00 YorumlaOyunlarda proflardir ama hangi oyunlari oynuyo bilmen lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhaba ne kadar da asosyalsiniz diyerek başlayabilirssin :D
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaaa Sosyal mısınız ne de güzel de diye bilirsin :D
Cevap sahibi+1 yılMerhaba aşağıdakilerden hangisniz?
A Sosyal
B değil :P diyebilirsin :D
evde neler yaptın odan nasıl genelde hangi oyunları oynarsın gibi
00 YorumlaAsosyal erkekle mi ne bilim bilgisayar oyunlarından bahset bilgisayarinin özelliklerini sor 😄😄
00 Yorumla
+1 yılİlk adımı attıran erkek asosyaldir, net.
03 Yorumla- +1 yıl
At zaten kötü bir şey değil bu. Takdir edilir.
asosyal nedir onu anlamadım ki
012 Yorumla- +1 yıl
anlamadığınız konu içerdeyim evet çalıştığım yerde işim gereği gece gündüz pc başındayım 3 öğün yemek şirketten yatma kalkma şirketen sigortaydı aylıktı temizlikti oda şirketten bu şirkete 2003 te girdim daha dışarı çıkamadım geçen bayram otogardan eve gittim kazzıklandım sandım ben geldiğimde billet 35 liraydı aklımda öyle kalmıştı lakin 80 lira aldılar meğer 13 yıl geçmiş üstünden o kadar küfürü boşa söyledim adama..
+1 yılzorla yüklenip konuşturmaya çalışarak
04 Yorumla- +1 yıl
onun gibi olup konuşmayıp çekingen hal sergilersen sanki ilerleyebilcek misiniz
- +1 yıl
öylelerine baskı kurmazsan yürüme çok örneğini gördüm ama sen bilrisin
+1 yılSesizlik daha iyidir. 😂😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılNe konuşacan bakışıp durursun
00 Yorumla
+1 yılSürekli bilgisayarda mı takılır?
012 Yorumla- +1 yıl
Oyunlardan anlarsan ondan bahset. Eğer izlediği yabancı dizi varsa ondan bahset. Bilgisayarla ilgili eğer gözleyebileceğin bir ortam varsa onu gözle. Ona göre konuya gir.
- +1 yıl
Bir şekilde ulaşabileceğin bir yol varsa instagram vs. takip et? Ufaktan anlasın.
- +1 yıl
O zaman eski yöntem mektup yaz ver ^^
- +1 yıl
Ne dememi bekliyordun ^^ Son çare :D
- +1 yıl
Konuşabilirsen neden olmasın? Tanışmalısın.
Sorun yaratacaksın, çözüm yolu sana çıkacak
00 Yorumlanormal sohbet et işte o da insan
02 Yorumlanorse alfabesini ogren.. norse diliyle konus :D
00 YorumlaBilgisayar oyunlari felan.
00 Yorumla
+1 yılEv kaç odalı diye muhabbeti başlat
11 YorumlaMakara yaparsin oyle biriyle espiriler filan
00 Yorumla
+1 yıliç dunyanda havalar nasıl de ona..
00 Yorumlasosyal kelebegisen sevmez seni genel olarak.
10 Yorumla
+1 yılSanaldan konusucsn: D
00 YorumlaGit konuş asosyal erkeğin ağzı yok mu
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLol oynuyorum merak ettiysen :Dgs
00 Yorumlamesela ben ne konuşulur bende bilmem :)
00 Yorumla
+1 yılAsosyalse internet bağımlısıdır yaz ordan burdan
00 YorumlaGeldim canım buyur 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanaldan öteye gidemezsin kendimden biliyorum.
01 Yorumla
+1 yılHangi oyunu oynuyon? Diyerek başlayabilirsin ;)
00 Yorumla
+1 yılhiçç işte, asosyal ya hani :D
00 Yorumla
+1 yılHavalar nasıl aakslsl
00 Yorumla
+1 yılCan sıkıntısından bahset😀
00 YorumlaNeden konuşmak istiyorsunki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılbenden a sosyali bulunmaz
00 Yorumla
+1 yılbilmiyorum.
00 YorumlaGidip konusarak
00 Yorumlavajina
00 Yorumladizi film oyun 😄
00 YorumlaTanisamassiniz 😂😂
02 Yorumla
+1 yılKonusma bence
13 Yorumla- +1 yıl
Asosyal insanla duzgun iletisime gecmek muhabbet etmek zordur
+1 yılTanışamazsın
Net13 Yorumla- +1 yıl
Olasılıksız bu işler
+1 yılnormal insan gibi
00 Yorumla
+1 yılOyundan bahset
01 Yorumla
+1 yılyaşın tutmuyor
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonusma bence
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir insanla hayat mı geçer
Asosyal kız olsa tamam ama erkek biraz korucuyu olur sosyal olur baskın olur
Cevap sahibi+1 yılÖyleyse sen bilirsin ileride mutsuz olacaksın büyük ihtimal ama insan yaşayıp görmeli tabii başkası ne söylerse söylesin inanmaz kimse
Cevap sahibi+1 yılDüşünsene bir ortama göreceksiniz o asosyal seni koruyamaycak sessiz kalacak çünkü içine kapanık insanlar çekingen insanlardır
- Devamını Gör (23)
7 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar