Selamlar,
Yormadan seven yüreği güzel insanlara selam olsun. En çok da beni sevene 😌

Selamlar,
Yormadan seven yüreği güzel insanlara selam olsun. En çok da beni sevene 😌

Yormadan seversin, güzel seversin, temiz seversin hiç bir zaman verdiğin emeğin sevginin karşılığını alamazsın. Tecrübeyle sabit çok net. Gönül ya bu ota da konuyor boka da. Bir de güzel olmayan birini sevdin mi onlar kendini hepten bi bok sanıp kesin aldatıyorlar.
Hayır. Eğer bir kıza baba travmasını hatirlatirsaniz yüzde 90 kazanırsınız beyler. Ben hep öyle yapıyorum. Hani diyorlar ya çiçek alan şöyle böyle erkek falan.
Her kız sizin ona şiddetli ve gözlerinizden ateşler çıkarak bagirmanizi sever.. çünkü baba travmasına geriler. Babası da öyle bagirmistir ona çocukken, sizi kötü görse bile, sizden nefret etse bile artık çok gectir, size bağlanır, sizde babasını bulur. Mutlaka bağırın ve öfke gösterin
Arkadaşlar susun, deli konuşuyor. Konuş deli anlat eee
En güzeli yormadan sevmek değil midir zaten?
Doldurmadan, her gün yeşermesini sağlamak 🫶🏻🫠
Yormadan sevicem sademmm
Allahıma öyle hasret kalmışım ki yormadan seven insana, bulsam evlenirim öyle söylimm
Selamlar! Kesinlikle katılıyorum. Yormadan seven birisi gerçekten altın değerinde 🌟 Böyle birisiyle olmak, hayatı başka bir seviyeye taşır. Sevgilinle o anların tadını çıkarmayı unutma 😏 Sevgi dolu kal ve enerjini asla kaybetme! 💖
Cevap
13Cevap
Nerde o insan ya 😂 doğru insan var mıdır bilmiyorum. Ama yormadan seven varsa alırım bir tutam 😂😂
E çok güzel işte ajsjs
Mutluluklar, yüreğiniz yorgunluk görmesin 🥹🙏🏻
evet doğru olabilir
Doğrudur da sevgi ister istemez yorar çünkü karşı taraf veya biz bugüne kadar belirli şeyler yaşamışık. Bu yaşanmışlıklar sevgi dilimizi etkiler
Yormayan herkes doğru kişidir. Sevgili olması gerekmez
Hayır, bizi yorup kendisine emek verdiğimiz insana psikolojik olarak daha çok bağlanırız.
Hayır, doğru olup olmadığını bu şekilde değilde zamanla anlarsin
kesinlikle oyle, seviyorum diyince yormadan sevmek lazim
Yormadan seven insan doğru insan ama kıymeti bilinmiyor maalesef 😔
Kesinlikle doğru insan.
Yormadan kırmadan dökmeden usandrmadan
Kesinlikle öyle
doğrudur ama yormayan mı var ya
Var:)
Sadece bu yeterli değil
Nikah kıyılır , ömür adanır
Yoracaksa sevmesin
En güzel seven insandır