Aramam deyen erkek arar mı?

1 aylık bir erkek arkadaşım vardı, çok değer veriyordu her günümüz beraberdi, sonra birgün ben dışarı çıktım diye (o da bendiz gittiğimi yere gitmişti) beni sevmediğim bir kızla kıskandırmaya çalıştı ve ayrıldım sonrasında çok büyük bir olaydan bana iftira atıldı , bunu duyup beni aradı ve bunun için baya kavga ettik, tatlıya bağladık ve konuyu kapattık ama hala ayrıydık. Sonra benim fotoğraflarıma yorum yapmaya başladı bende beğeniyordum, arıyordu 2 günde bir nasılsın diye öylesine 1-2dk sohbet ediyorduk, en son beni iki gün önce aradı ve ben başıma gelen kötü bir olaydan dolayı ağlıyordum, oda merak etme halledicez dedi ve beni o konuda ümitlendirdi, sonrasında başka konuşmadık. Bugün de yaptığı yorumları silip beni sosyal medyadan çıkarmış. Ben de arayıp sordum (yanlış anlaşılmak istemedim) oda beni çıkarmayı daha doğru bulduğunu söyledi bende tamam anladım diyip kapattım ( ama konuyu uzarmaya, uzun açıklama yapmaya çalışıyordu.) 5dk sonra tekrar arayıp kendini tam açıklamak istediğini söyledi.
Ben de “tamamdır açıklamana gerek yok, anladım saygı duyuyorum ” dedim.
Oda bana “Ben barışmayı da düşündüm ama kıskançlık konusunda düzelemeycekdim sonra daha büyük kavga edecektik” dedi.
Ben de yine kendini en iyi sen tanırsın, öyle diyorsan öyledir dedim ve saygı duydum.
Sonrasında bana birdaha beni aramayacağını ve yazmayacağını söyledi.
Bana biraz taktiksel geldi ama emin de olamadım (tam ondan üzüldüğüm şeyle ilgili beklenti duyarken beni yüzüstü bırakmış oldu, en çoktüğün anı bekledi sanki) konuşmayı da uzun tutmaya çalışıyordu.
( bu arada sosyal medyada üzgün olduğumu hiç belli etmiyordum kendimi ve gittiğim yerleri paylaşıyordum)
arar mı aramaz mı emin olamadım ne diyorsunuz?
Aramam deyen erkek arar mı?