uzak mesafe ilişkisi
hergün yazar napıyorsun diye ama eskisi kadar çok konuşmayız
bana değer verdiğini biliyorum hep iyiliğimi ister ama beni eskisi gibi aramıyor
ben arıyorum hep aradığımda aramama dönüş atmıyor
ararım diyip aramıyor ya da sürekli müsait değilim diyip başım ağrıyor diyor ama yazmaya gelince yazıyor
yazışırken konumuz siyaset film yani havadan sudan sebeplerse konuşma akıyor
ama yazışırken konu buluşma sevgi sözcükleri varsa o tıkanıyor bi gariplik var son iki haftadır aldatıldığımı düşünmüyorum ama beni çok fazla cebinde görüyor
ben aramadan aramasını nasıl sağlarım
ayrıl falan demeyin ayrılmicam
deneyen var mı acaba hiç
mesajlarda ayna taktiği yapsam o bana naparsa aynısını yapsam mesela bir iki hafta hiç aramasam herkese müsait olup ona müsait olmasam ararmı
ararmı bilmiyorum ararsada ben ona müsait değilim dicem
ya kızlar bakın ben arıyorum mesela bana uyuyordum diyor sonra tekrar aradığımda meşgul çalıyor sonra diyorki teldeyim sonra ararım neden benim aramama hiç dönmüyor ya
beni seviyormusun dediğimde cevabını bildiğin soruları sorma diyor ama seni seviyorum demiyor
ve bana sürekli içinden geldiği davran taktik yapma takıntı yapma ben anlıyorum diyor
bugünde ararım diyip aramadı ben arayım diyince başım ağrıyor dedi çok kırıldım
bu konu hakkında üstüne gidincede benden kaçıyor darlıyorsun diyor hiçbir şey söylemeyemiyorum artık
ALLAH AŞKINA NAPARSAM CEPTEN ÇIKARIM ESKİSİ GİBİ İLGİLİ OLUR BANA DENEYİP ONAYLAYAN VARSA LÜTFEN SÖYLESİN
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eskisi gibi olmaz denendi onaylandı yol yakınken dön bu işler taktikle yürümez ayrıl başkası mı yok sana
ama onu seviyorum ve buluşmak istiyorum o ise buluşmanın konusunu açmıyor ben açıncada kapatıyor
o hariç herşeyle ilgilensem kendi ayaklarımın üstünde eskisi gibi dursam sosyal çevre edinip kendime bakımlar ve yeni hobiler edinsem onu eskisi gibi arayıp yazmasam ve beni aramadığı yazmadığı zaman sorun olmadığını söylesemde işe yaramazmı yani cepten çıkma hareketleri bunlar
ya bak bulmasına başkasını çok rahat bulurum güzel bir kadınım zaten elimi sallasam ellisi o konuda sorunum yok ama ne yazık ki bunu seviyorum ve çok zor seven biriyim sevmediğim hiçbir erkekle sevgili olmadım şu zamana kadar ve bu adam benim ikinci sevgilim ben flörtöz biri hiçbir zaman olamadım bana çok yapmacık geliyor yani benim derdim sap kalmak erkeksizlik değil gerekirse bu gidişle mecbur kalıcam yapıcak bir şey yok
ben sadece onu istiyorum çünkü çok güzel vakitler geçirdik özlüyorum o zamanları kimseyle yapmadığım şeyleri onunla yaptım
Bakımları cart curtları kendin için yap benimde senin gibi sevgilim vardı başlarda çok güzeldi hersey sonra böyle ilgisiz oldu geri kazanmak için her şey yaptım tarzımı değiştirdim ilgisiz davrandım yine olmadı 2buçuk senem boşa gitti sen yol yakınken dön vakitten değerli bişey yok
haklısın
telefonda konuşmayı sevmez bende sevmiyorum mesela ayrıca meşgul çalındığında kimle konuşuyor aldatıyor olabilir
evet herkesi hergün arayıp bana gelince bir tarafları ağrıyor ve önceden saatlerce beni arardı eğer sevmese baştada aramazdı
erkekler böyledir işte hevesi kaçınca sıkılır gider başka kızları aramaya
Aramazsa aramasın boş ver
ona öyle gösteriyorum zaten ama içim içimi yiyor ya naparsam arar sence erkek gözüyle söylermisin cepteki kadınım ben
Seni sevmiyor bu kişi. Yaşın kaç
Kendini geri çek
İlgi gösterme
kesinlikle işe yararmı ve kaç güne basar kafası
mesela napıyorsun dedi ne diyim
İyi de kısa cevaplar
@Kadınhaklarısavunucu bir sorun var mı dediğindede yo bir sorun yok gayet normalim cevabını vereyim ve bu şekilde gitsin
canı isteyince iyi geceler günaydın yazıyor bazen hiçbir şey yazmıyor
ya hatta akşam altıda günaydın yazdığı bile oldu ya o kadar umrunda değilim
Söyledim çözümü.
@Kadınhaklarısavunucu tamam bir iki hafta sonra yazıcam sana sonuçları
Çok peşinden koşuyorsun koşma kes aramayı sormayı.
evet sürekli ona konular açıyorum konuşmak için o ise hiç açmıyor sadece benim yazdıklarıma cevap veriyor ve asla beni aramıyor mesela alışverişe çıkıyorum aldıklarımı kombinlerim atarım resim çekerim normal atarım oyunla ilgili yeni güncelleme gelir ona atarım yani herşeyi onunla paylaşırım ama o hiçbirini yapmaz
kaç güne anlar sence
Kızım öncelikle bana çok ezik geldin kim bilir ona nasıl geliyorsun. Kaç güne anlarsa anlasıj bir erkek için bize ne olur tattik verin deye yalvarmaya bile değmez. Yazma etme o yazana kadar bir süresi yok ama yapabilir misin bilmem
kendisi 25 yaşında ben 22 yaşındayım ben okuyorum o çalışıyor onun okulu bitmiş ve kendisi oğlak burcu çok disiplinli ve burnu yere düşse eğilip almaz her şey için bir kuralı var bende kova kadınıyım tam tersi
Boş lakırtıyı kes. Dediklerimi yap uzatma. Yani yeter
geç geldi yazdığın şimdi gördüm
Sakin om kendine güven o seninle olmak için can atsın sen değil