Ararım diyip aramayan erkek?

uzak mesafe ilişkisi

hergün yazar napıyorsun diye ama eskisi kadar çok konuşmayız

bana değer verdiğini biliyorum hep iyiliğimi ister ama beni eskisi gibi aramıyor

ben arıyorum hep aradığımda aramama dönüş atmıyor

ararım diyip aramıyor ya da sürekli müsait değilim diyip başım ağrıyor diyor ama yazmaya gelince yazıyor

yazışırken konumuz siyaset film yani havadan sudan sebeplerse konuşma akıyor

ama yazışırken konu buluşma sevgi sözcükleri varsa o tıkanıyor bi gariplik var son iki haftadır aldatıldığımı düşünmüyorum ama beni çok fazla cebinde görüyor

ben aramadan aramasını nasıl sağlarım

ayrıl falan demeyin ayrılmicam

deneyen var mı acaba hiç

mesajlarda ayna taktiği yapsam o bana naparsa aynısını yapsam mesela bir iki hafta hiç aramasam herkese müsait olup ona müsait olmasam ararmı

ararmı bilmiyorum ararsada ben ona müsait değilim dicem

ya kızlar bakın ben arıyorum mesela bana uyuyordum diyor sonra tekrar aradığımda meşgul çalıyor sonra diyorki teldeyim sonra ararım neden benim aramama hiç dönmüyor ya

beni seviyormusun dediğimde cevabını bildiğin soruları sorma diyor ama seni seviyorum demiyor

ve bana sürekli içinden geldiği davran taktik yapma takıntı yapma ben anlıyorum diyor

bugünde ararım diyip aramadı ben arayım diyince başım ağrıyor dedi çok kırıldım

bu konu hakkında üstüne gidincede benden kaçıyor darlıyorsun diyor hiçbir şey söylemeyemiyorum artık

ALLAH AŞKINA NAPARSAM CEPTEN ÇIKARIM ESKİSİ GİBİ İLGİLİ OLUR BANA DENEYİP ONAYLAYAN VARSA LÜTFEN SÖYLESİN

Ararım diyip aramayan erkek?