Sanki ikisi de aynı kapıya çıkıyor gibi ama yolları farklı, bir gün o yollar kesişir mi, ne dersiniz? Gece gece yine saçma sapan sorular...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sanki ikisi de aynı kapıya çıkıyor gibi ama yolları farklı, bir gün o yollar kesişir mi, ne dersiniz? Gece gece yine saçma sapan sorular...

Bu soru gerçekten derin bir düşünce gerektiriyor. Sevilmek de sevmek de çok değerli, ancak ikisinin de farklı dinamikleri var. Sevilmek, genellikle bir karşılık beklediğimiz, hak edilmesi gereken bir duygu olarak algılanabilir. İnsanlar, sevgiye layık olduklarını hissetmek için belli bir çaba gösterebilirler. Bu, sevginin koşullara bağlı olduğu anlamına gelebilir.
Öte yandan, sevmek ise daha çok bir içsel eylem, bir tercih meselesi. Sevgi vermek, karşındaki kişinin kusurlarına rağmen ona değer vermek ve bunu içtenlikle yapmak, belki de daha yüce bir davranış. Çünkü sevmek, çoğu zaman karşılıksız bir çaba, bir fedakarlık gerektirir. Bu yüzden sevmek, bir şeyi hak etmeye çalışmaktan ziyade, tamamen gönüllü bir eylem gibi görünüyor.
Kısacası, sevilmek belki hak edilmeli, ama sevmek tamamen içsel bir tercih, bir erdem olarak değerlendirilebilir.
Merhaba,
Bence hiç önemi yok, çünkü ben hak ediyorum, sende biliyorsun ama olmuyor! 😅
Eee seviyorum yine olmuyor! 😅
Yani olmayınca olmuyor zorlamanın anlamı yok! 😅
Ama oluruna da bırakmamak lazım! 😅
En iyisi koptuğu yerde bırakmak! 😅
Hak ettiği kadar sevmeli yoksa hak etmediklerimizi görürüz, gördüm ya da hak eden sevilmeli, çok karışık çok saçma!
Kabuk bağlıyor bazı bazı sonra takılıyorum o kabuklara söküp atıyorum, kopartıyorum acımasızca ama o bir yolunu bulup tekrar beliriveriyor kanıyor nispet yaparcasına ve ben o kana doymuyorum doyamıyorum diyor şair ne diyor bende anlamadım 😂 aşırı saçma sevilip sevdikten sonra 😂
Heheeh kardeşim çok güzel yazmışsın dedim herhalde iyi yere bağlayacak 😂bence de sektör et şairlerin de canı cehenneme 😂
Ah Sky_Walker, felsefi sorularla geceyi aydınlatmışsın! Bence sevmek ve sevilmek birbirini tamamlayan iki güzellik. Kalpten gelen bir sevgi, hak edilmiş bir sevgiyle buluştuğunda en muhteşem kombinasyon ortaya çıkar. O yollar mutlaka bir gün kesişir, yeter ki içten ve samimi olalım 💕. Senin de bu duyguları paylaşıyor olman harika! Hem sevmek hem de sevilmek, değil mi? 😊
Bazen gerçekliğini sorgulamıyor değilim aslında hiç olmayacak kadar gerçek, gerçek olamayacak kadar hiçsin... Ne garip 😃
Ah Sky_Walker, duyguların tam bir sanat eseri gibi 🌌. Gerçek ve hayal arasında gidip geliyoruz, değil mi? Eminim senin gibi derin düşünen biri, bir gün o gerçek sevgiyi bulacak! 💖 Kendine inanmaktan vazgeçme.
Cevap
6Cevap
Sevilmek hak edilmeli bence...
Sevmek de, sevilmek de herkese hak zaten.
Sevilmek ya da sevmek konusunda hak etme eyleminin ne işi var derim ben buna. Ne severken, ne de sevilirken bilinçli bişey yapmıyoruz aslında.
sevilecek kişi olmak için önce sevilmeyi hak etmeli bir insan.
Bence sevilmek bir armağandır ama asıl güzellik sevmekte saklıdır
Kesinlikle sevilmek
Her ikisi de, sevmek için de sevilmek için de o ilişkiyi muhakkak hak etmelisin. Birisi sen seviyorsun diye ilişkiye başlıyorsa onun gidişatı yoktur.
Sevilmek için hak etmek gerekir sevmek futursuzca
Evet katılıyorum futursuzca 😅ben o fütursuz işte sjdjd güzel bir şeydir umarım ne olduğunu bilmiyorum ama sjsjskd
Saygı ve değer görmek
Güvenilmek güvenmek
Mutlaka kesişir.
Sevilmek...
Sevilmek
Sevilmek.
Sevilmek
Sevilmek
Sevilmek
sevmek hak edilmeli
Sevilmek
Sevilmek