Sevgi hak edilen bir şey mi sence? Yoksa herkesin sevgide bir hakkı var mıdır?

Sen ne düşünüyorsun? Sevgi nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgi hak edilen bir şey mi sence? Yoksa herkesin sevgide bir hakkı var mıdır?

Sen ne düşünüyorsun? Sevgi nedir?
Bugün bir sahne gördüm ve kız annesinin sadece temizlik ve işlerini yaparsa sevgiye hak kazandığını düşünüyordu. Bu sahne düşündürdü sevgi hak edilmez çünkü biri beni sevsin diye verdiğin uğraşlar karşılık aldığında çok değersiz geliyor bir insan bir insanı sadece sever. Sevgi hak edilmez hep vardır.
O kesiti bende görmüştüm instagramda çok güzel açıkladın
Sevgi tabi ki de hak edilir. yani bir kişiyi durduk yere sevemezsiniz. ya da neden yokken aşık olmazsınız. ayni bunu sadece aşk için söylemiyorum aslında bir kişi sevilmek için çabalaması lazım. yoksa yoldan geçen herkesi severdik değil mi. bu yüzden de sevilen kişi bu sevgiyi tıpkı saygı gibi hak etmesi gerekiyor. yani benim bakış açıma göre ben bir kişiyi seviyorsam benim sevgimi mutlaka hak etmiş demektir.
Bu yüzden de sevgi hak edildiği gibi yapılan yanlış bir davranış o sevginin tamamen bitmesine de neden olabilir.
Ama gerçekten sevenlere sorunca sebebi yok diyorlar sesini duydum yetti, kalbini gördüm yetti diyorlar?
Çünkü yalan söylüyorlar. mesela kalbini görmeleri de bir sebebtir. yani kalbi kötü olsa severler mi yine de aynı kişiyi? hayır.
Ama bir yerde gördüm, böyle yaparsam beni sever misin diyip kelebeği öldürüyordu kız adam o an kaçıyordu ama yine de seviyordu içinde. Bu da mı yalan?
Evet yalan demek ki.
Hiç bir sebeb neden gerekmezsizin sevebilir insan. Bian sesine bian gülüşüne bian varlığına kapılır.
Kısacası sevmek istersen sebeb en kolayidir
Eyw.
Rica ederim
Hak edilmez ama koruyabilmek emek ister
Cevap
3Cevap
Aslında hak edene verilmesi gerek bir şey, sevgi...
Biz genelde bizi hak etmeyen insanları bulup sevgimizi onlara veririz.
Yani sevgi hak edilen bir şey mi? Peki nasıl hak ederiz?
Değerini bilen, ince düşünen kişi sevgiyi hak ediyordur...
Sevgi hak edilmez, aksine var olduğun için bile görmen, hissetmen gereken bir duygudur. Ama saygı hak edilir. Bir duruşun, bir karakterin olur. Sonuna kadar hak edersin.
Hak edilen bir şey değil Sevgi içimizden gelir ve o kişiyi severiz.. bu kişi benim sevgimi hâk ediyor ya da etmiyor diye düşünülmez..
Verilir hak edilmez sevmeye gönlü olan sever naz yapan hiçbir değeri olmadığı için kendini değerli göstermeye çalışıyordur 😉
Yani buna biz karar veremeyiz
Sencesi ne peki?
Hak edilmez. Birini sırf hak ettiği için ya da etmediği için sevip sevmeyiz. Neden sevdiğimizin bir açıklaması yokken neden sevmediğinizin de açıklaması yoktur işte..
Garip bri şekilde hiçbir şey anlamadım ama anladım da bahsettiğin şeyi
Yeterince açık yazamadım evet. Demek istediğim şu birini hak ettiği için sevmeyiz. Sevdiğimiz için severiz
Hayır sevgi hak edilmez
İyi halay çeken sevgiyi hakeder
VBHVJBVHJB eiglik görüş
Tiye aldığımı sanma. Sevgi emektir.
Halay çekmekte emek
😁😁
Sende bir haller var ama nedir bu halay sevdası?
😁😁😁😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?