Beni sevdiğini, özlediğini söyledi. şimdi yabancı gibiyiz?

Ben bir çocukla konuşuyordum. Aramız çok iyiydi. Buluştuk. Ellerimi tuttu sıkıca. Yanımdan gidene kadar ayrılmadı hatta gitmeyeyim diye ısrar bile etti. Buluşmadığımız günlerde sürekli beni özlediğinden bahsediyordu. Geleyim mi oraya diye sorup duruyordu. Sonra bir gün eski sevgilisiyle videolarını kaldırmadığını gördüm ve kaldırabilir mi diye sordum. “Kendi içimde bir savaştayım şimdilik düşünmüyorum. Eğer benimle konuşmak istemezsen anlarım seni üzmek istemem” dedi. Şok oldum. “Ona karşı ne hissettiğimi bilmiyorum” dedi. Sonra ben de “ eğer hislerini dürüstçe ifade edersen kalıp kalmayacağımı düşüneceğim. Hislerinden emin ol. Eğer bir karar vermezsen ben bir karar veririm ve asla bu kararımdan dönmem” dedim. O da daha iyi hissettiğinde yazacağını söyledi. 2 gündür yazmıyordu. Normalde biz konuşurken hikayelerime 17 saatte bir falan bakıyordu. Dün attığım hikayelere yarım saat içerisinde baktı. Sizce gerçekten kafasını mı toplamak istiyor yoksa kızı hâlâ unutamadı mı? Bana da net bişey söylemiyor. Gitmemi istemiyor ama kal da diyemiyor. Ne düşünüyor
Beni sevdiğini, özlediğini söyledi. şimdi yabancı gibiyiz?