Ah, bana yardım edin?

Benim aylar önce okulda hoşlandığım bir çocuk vardı ve onun da benden hoşlandığını düşünüyordum. Ta ki onun arkadaşı da benden hoşlanana kadar. Ondan sonra aramızda bir soğukluk oldu ve o şekilde arkadaşlığımıza devam ettik. Her neyse onu ve bir arkadaşını tiyatroma davet ettim geldiler çok eğlendik o gün. Başka zaman tiyatrolara gideceğimiz üzerine de sözleştik ama olmadı. Ondan sonra da okulda birkaç kez görüştük ve o mezun oldu. 1 aydan uzun zamandır mesajlaşmamıştık ve son günlerde keşke bana mesaj atsa diye düşünüyordum. Bugün bana mesaj attı. Tiyatromun kaydı olup olmadığını sordu ve ona anlattığım şeyleri merak edip tek tek sordu. En sonda ise senin kedin vardı değil mi diye sordu ve ben ona söylediğimi bile hatırlamıyorum. Kedisini bir yere bırakması gerekiyormuş. Başka arkadaşlarına da sormuş ama onlar ekmiş onu. Bana ayarlayabileceğim bir yer olup olmadığını söyledi ben de kendim bakabileceğimi söyledim. O da ciddi misin dedi ve biz biraz sohbet ettik. Böyle bir şeyi bir iki ay sonra yazan birine karşı ne düşünürdünüz? Sizce beni kullanmış mıdır bu durum için yoksa sohbet için bahane mi? Ama arkadaşı da benden hoşlanıyordu sizce ne hissediyor kafam çok karışık.

Ah, bana yardım edin?