Nolur yardım edin bana?

18 yaşındayım sevgilim de 20. benim ilk sevgilim daha önce çocukluk aşkım dışında hoşlandığım biri bile olmamıştı. 4 aydır güzel giden ve devam ederse de ciddi düşündüğümüz (okullarımız bittikten sonra) bir ilişkimiz var. ilk ay sadece yüzyüzeydik üniversite kapanınca farklı şehirlerdeyiz. İlk bir ay hazır değilim diye elimi tutmadı hiç, öpmedi hatta baş başa kaldık bir yerde rahat edeyim diye odanın anahtarını bana verdi kapatmadı kapısını. Günde en az 5 saat konuşuyoruz bana her şeyini anlatıyor ben de ona ilişkimiz bu muhabbet üzerine değil ama bana kalsa 7 sene hiç konuşmayalım. Yani beni zorlayacak 1-2 ortamı oldu ama bir şey yapmadı. Neyse işte tabi bu 3 ayda deli gibi özledik birbirimizi. O bana karşı hep daha rahattı. Ben bir kere öpüyorum yanaklarından dedim neee sadece yanak mı dedi, komiğime gitti evet yanak dedim sonra o dudak oldu, gelince seni şöyle öpeceğim sarılacağım muhabbeti yapıyoruz her gece. bir kere başka bir şeyden konu oraya geldi “sana bir şey soracağım ama erken mi bilmiyorum” demişti ben de anladım konuyu, dedim benim için evlilikten önce ci**sel ilişki doğru değil yapmak istemiyorum hiçbir şekilde. o da normal karşıladı, bir sürü sene var önümüzde ama ben beklerim sıkıntı yok dedi. Bi kere ben ona sordum rüyalarına giriyor muyum diye sürekli dedi…hep seni hayal ediyorum sevgilimi istemek suç mu diyor. ben demiyorum gel fiziki yapalım ama sen de biraz tepki ver bana diyor bazen beni hiç çekici bulmadığını düşünüyorum falan dedi. ben de onu rüyalarımda görüyorum, öpüşmek sarılmak koklamak istiyorum ama ona hiç belli etmiyorum çünkü taviz tavizi doğuracak. Ayrıca ne yalan söyleyeyim li**dom da yüksek değil, onun bir şeyini görsem midem bulanır. Bana bazı şeyler için uygulama için erken de olsa teorikte senden bir şeyler bekliyorum dedi ama nereye gittiğini anlayamıyorum mevzunun. evlenmeden önce c**sel ilişki yaşamayacağımızı biliyor zaten ben bunun farkındayım diyor ama ne beklediğini anlayamıyorum. Bunu bana söylemesi kötü bir şey mi yoksa normal mi? O da küçük ben de. Belki fazla duygularıyla hareket ediyor bilmiyorum. Ama ben ne yapacağım bu beklentileri 7 sene boyunca

Nolur yardım edin bana?