Hisler olmadan ilişki yürür mü?

Merhaba. şu an kız arkadaşımla yaklaşık 1 yıldır sevgiliyiz. 3 yıldır da tanışıklığımız var aynı ortamda uzun süre bulunduk. 1 yıl once ilişkimiz başladı ve aşırı sağlıklı bir ilişkiydi. Birbirimizi aşırı seviyorduk. Sürekli buluşuyorduk, hediyeler alıp veriyorduk, geziyorduk, eğleniyorduk. Her anımız beraberdi ve az tartışırdık ciddi kavgalarımız olmazdı. Sesimi 1 kere bile yükseltmemişimdir ona. Yaklaşık 3 hafta önce benden ayrılmak istediğini söyledi. Nedenini sorduğumda da hislerinin zamanla azaldığını ve artık aşık olmadığını söyledi. Başka birisi olmadığından eminim ama ona karşı asla hata yapmadım her an yanında olup mutlu ettim. Soğumasının net bir sebebi olmadığını zamanla olduğunu söylüyor. Ben tekrar denemek istediğimi söyledim hislerinin geri gelme ihtimaline karşı. O gelmeyeceğini düşündüğünü söyledi fakat tekrar denemeye karar verdik. Ben şu an ne yapacağımı bilmiyorum hisleri geri gelebilir diye düşünüyorum çünkü gerçekten çok iyi davranıyorum ve benle olduğu sürece asla üzülmesine izin vermem. Ama ortada aşk olmayınca tek taraflı yürümesi çok zorlaşıyor. Çok sevmeme rağmen onda hisler olmayınca kafam karışıyor. Ne yapmalıyım ilişkiye zaman verelim mi yoksa yaptığım yanlış mı? O da farkında benim gibi birini bulamayacağının ama hisleri olmadan benle olunca kotu hissediyor diye düşünüyorum. Onsuz yapamam diye böyle bir tekrar deneme zorlamasına girdim ama rahat mı bırakmalıyım?

Hisler olmadan ilişki yürür mü?