Karnınızda kelebeklerin uçuşmadığı bir ilişkiyi yürütebilir misiniz? Bunu yaşadınız mı? 🤔👒

Hayır tabi ki sürdürmem. Sözlerden daha çok hissettiklerim önemlidir ve karşımda ki kişi bana bunu hissettirmiyor ise o kişi ile ilişkinin devamını getirmem. Böyle durumlarda en ufak sorunlar bile dağ olup büyüyor, sürekli tartışma ve gerginlik oluyor. Sadece aşk hayatınız değil sosyal hayatınız bile bunalımda geçebiliyor. En güzeli yol yakından veya değilken fark etmez, ayrılmak olur.
Aşkın anlamı ve yansıması her birimizde farklılık gösteriyor.. Kimi için aşk, huzurdur kimi için tutku, kimi için coşku.. Bana kalırsa aşk tüm duyguları içerisinde barındıran bir olay ve çok güzel be.. Birini düşünmek, merak etmek, onunla gülmek, heyecanlanmak, hatta bazen yanmak.. O sebeple bana duygusal anlamda bunları tattıramayan biriyle ilişki yaşamam mümkün değil.. Keyifli günler..
#smellsmoke
Kafanda tamamen bitirdiğin duygu hissetmediğiniz kişiye kırgınlığınız, kızgınlığınız kalır mı yoksa gram umrunuzda olmaz mı?
Cevap
42Cevap
Merhaba,
Hayatım boyunca gerçek anlamda bir aşk duygusu ne demektir tam olarak bildiğimi söylemem sizleri ve kendimi kandırmaktan başka bir şey olmaz, bundan dolayıdır ki 30 yıllık hayatımda gerçek anlamda Aşk denilen duyguyu sadece aileme karşı duyduğum Sevgi rabb'ime karşı duyduğum sevgi olarak ele almam daha doğru olacaktır. Şimdi genel olarak şunu söylemek isterim ki günümüzde sadece Aşk ilişkileri kelimesi geçtiği zaman insanlar sadece bir kadınla bir erkeğin ilişki yaşama durumunu ya da gayri meşru ilişki durumlarını ele alıyor. Mesela bir insanın arkadaşına Sevgi duyması değer vermesi kıymet vermesi bunlar önemlidir, bundan dolayıdır ki her ne olursa olsun eğer bir insanla aranızda sevgi aşk bağlılık anlaşma durumu söz konusu değil ise ne evlilik hayatınızda ne aşk ilişkileri hayatınızda ya da normal arkadaşlık ve aile ilişkileriniz hiçbir şekilde sağlıklı bir şekilde devam etmeyecek, aynı zamanda sizleri olumsuz yönde etkileyecektir. Fakat maalesef günümüzdeki sevgiler belli bir noktadan sonra paranoyak ilişkilere dönüştüğü için insanlar bir şeyleri kabul etmek yerine bir şeyleri akışına bırakarak kendi hayatına bakmak yerine bunu takıntı ve paranoya halinde yaşayarak karşısındaki insandan ayrılmak istemediğine o insanı zarar vererek şiddet uygulayarak ölüm ile tehdit ederek ya da öldürmek yaralamak gibi şeyler yaparak bunun adını aşk demek sevgi demik kesinlikle doğru bir yaklaşım değildir. Çünkü seven insan sevdiğine kıymet verir onun bir saçının telinin zarar görmesini hiçbir zaman istemez, bazı noktadan sonra olayları devam ettirmek iki taraf için de zarar veren bir durum söz konusudur. Tabii ki bunun için öncelikle evliliklerde insanların çok iyi karar vermesi gerekiyor günümüzde yapılan evlilik ve nikahların sadece ve sadece belirli bir yaştan sonra yalnız kalma korkusu, yanında ailesi annesi babası bir gün ölüp gideceğin korkusu yüzünden evlilik yapma, sadece cinsel ilişki amaçlı evlilik yapma, ya da toplum baskısı yüzünden evlenmek gibi sebeplerle insanlar bu yüzden evlilik yaparak evlilik ilişkilerini başlıyorlar ve daha sonra birbirlerine uyumlu olmadıkları çeşitli kültür uyuşmazlıkların meydana geldiği zaman kavgaları ve ayrılıklar başlıyor, bunun yanında da bir çocuk dünyaya geliyorsa en fazla zararı dünyaya gelen çocuk görüyor şöyle bir gerçek vardır Allahu Teala insana akıl fikir vermiştir. İrade gücü vermiştir, eğer kaldıramayacaksınız evlilik bakamayacaksanız çocuk sahibi olmayacaksınız. Netice olarak devam eden hiçbir ilişkiyi yürütmek doğru değildir ama burada önemli olan başında bazı kararları doğru alabilmek önemlidir.
Yürütebilirim, yürütebildim de ama uzun soluklu olmuyor.
Yürütmem, aşkı yaşayan bilir her güne enerjik uyanırsın, kuşların ötüşü bile hoş gelir, bazen miden bulanır bazen göğsünden bir şey fırlayacakmış gibi hissedersin, bunları yaşayamamışım bir ilişki benim için yoktur zaten
Bundan önceki iki ilişkim öyleydi kendimi seks partneri gibi görmeye başlamıştım artık aşk sevgi duygu olmayınca ilişkiler yürümüyor sadece belli bir amaç için beraber olunuyor
Saygı ve cinsel istek varsa, saydıkların da varsa, karnımda kelebekler uçuşmasa da olur. Gerçi aşk bunlardan bağımsız bir şey değil ki, hem hepsi, hem hiçbiri.
Aşk iyi bir şey değil aşk insanın aklını başından alır önemli olan aklı başında sevmek çok sevmek de değil önemli olan güzel sevmek
Sevgi varsa kafi. Aşkın gerçekliğini kim bana kanıtlaya bilir ki? Aşk denilen şey de fazla sevmek demek değil mi zaten
Aik dan değerli duygulara bakarım. Aşk sonradan da olabilir ama olmaması bir kayıp değil sevgi, güven, saygı, arzu, şehvet, sadakat varsa.
O duyguyu başta hissetmeden başlayamazsın zaten. İlerledikçe o duygu yerleşir ve sonunda mihenk taşı olur.
Aşk olmadan daha iyi oluyor... Ayrılık sonrası acı çekmiyorsun fazla... Aşık olupta sevdiğin zaman ve bir sebepten ayrıldığında çektiğin acı inanılmaz oluyor... Öyle bir ilişkiyi yürütür müyüm ; Evet...
Aşk zaten belli bi sure sonra kayboluyor iş aliskanliga dönüyor sevgi bittigi an biter iliski sevgi ve güven
Aşk hevestir sigara gibi hevesle paketi alır sigaranı yakarsın sigara biter onu çöpe atarsın
Erkekler cinselik olarak yürütür kadınlar heyacan olmadan yurutur
Hayır. Normal ilişkileri yürütmekte bile yeteri kadar zorlanıyorum.
evet ama başta saydığın şeylerde yok tuhaf bir durumun içerisindeyim ve seçeneksizim
Mantıkla yürür. Daima aşk yaşamak için hasret çekmek gerekir.
Aynı saydıkların biri vardı aynı durum. Bitirdim çünkü kafada bitmişti
Denedim yürümüyor. Mükemmel biriydi ama sevemedim. Gidip leş gibi birine aşık oldum sonra
Ben hiç aşık olmadım, sadece aşık olduğumu zannettim
Zannetmiyorum. Yani içimden onu istemiyorsam nasıl gidecek ki?
Saygı, sevgi ve mantık çerçevesinde yürütülebilir 🙂
Aşk sürekli yaşanan bir şey değildir aşk bir kez yaşanır ama sevgi bir çok kez yaşanabilir
O his yoksa devam etse bile hep bi eksik, hep bi yarım. Ve mutlaka bitişe gidiyor demektir.
sadece zaman geçirmek için ilişkiler kurdum..
artık olmaz..
Öyle bir ilişki yürütülemez
O kelebek uçuşması falan o kadar tehlikeli ki. Bunun olduğu hiçbir ilişkim güzel değildi hepsi travmalar yaşattı ama bunun olmadığı sevgi saygı mantık olan ilişkim tüm travmalarımı temizledi
Kafanda tamamen bitirdiğin duygu hissetmediğiniz kişiye kırgınlığınız, kızgınlığınız kalır mı yoksa gram umrunuzda olmaz mı?
Tutku hissetmen gerekir ilişki yürütmen için yani aşk giriyor devreye.. tensel çekim hissetmediğin biriyle ilişki yürütemezsin mümkün değil zaten
Aşk olmayınca değil evliliği, seks yapmayı bile sürdüremiyorum
aşk o kadarda lazım değil ya aşkta bulduğunuzu sandığınız huzur. Güven olmazsa eğer bi süre sonra acıya dönüsür güvenebilirsem sürer ilişkim
yürttüm acılarla dolu sonra sonuc bildiginiz gibi oldu nankör sevgisiz bi ilişki sadece zevk ve sorumluluk paylaşımı
Çoğu aşktan değil tipten sevgili yalnız
Güzele doyduk uyuma gelelim yaş geliyor
Karşılığını tatmadığın aşkı Karşılığını vererek yürütmek mecbursun duygularla yaşatır
Aşk bir yanilgi oldugu icin digerleri varsa yuruturum. Bir de tutku olsun.
Hissetmiyorsam yaşayamam aşk
zaten ölüyorum bitiyorum aşklarını gören var mı?
Yürümüyor. Geçmişte birkaç kez tattım.
Arada bağlılık var ise yürütülür.
Kesinlikle hayır.
Yürümeyen merdiven kullanırız 😂😂😂
Aşk bana çok saçma geliyor
Fatih gemileri yürütmüş, aşk neymiş pöhhh🤣🤣🤣
her türlü.
dibini bile sıyırırım.
niyetim başka değilse yürütemem heralde
Sixker gecersin yani ne diim ki
İlişki yürütebilmek için aşk gerekmez.
yürütmem
Yürütemedim
Hayır yürütemem
Yürütürüm.
Yuruturum ne var ki
Eğer hoşlanmıyorsam yürütemem
Sanmıyorum
Yürütemem
Hayır tabii ki
Yürümez net🙄🙏
Her iki taraf için haksızlık olur yürütemem.
hayir yurutemem.
Yürütebilirim
Yürütemem
Bende yürütemezdim
Aşk olmalı bir ilişkide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?