ve bana gore alt seviyede yani anlamaniz icin anlatiyorum belirli yuksek bir maasi yok veya farketmez ortalama. Bunlar benim icin onemli degil hatta dis gorunusu bile. Bir tek sadik olmasini istedim ve bekledim bunca olumlu ozelligime ragmen ve ondan genc olup onun bana sadik olmasi gerekirken ben ona sadigim ve hic hata yapmadim. Beni surekli uzup aglatip bes para etmez es*rtlara bakmasi normal mi hic biseyi eksik etmedim, eminim bu insan 30 yasima gelince de utanmadan benden sikilip bunalip daha GENCİ icin ayrilir sirf onunla kavga ediyorum diye (duzelmesi icin ediyorum, etmesem cunku hala bekar hayatinda gibi davranip tinder bigo azar gibi seyler kullaniyor en ufak kavgamizda -ve bunu cok sonradan gordum iliski ilerleyip 2 sene gectikten sonra ve cok baglanmistim ayrilamadim) sucu benim ustume yikip ayrilmaya calisiyor bir de! normal mi cidden ben mi hastayim salagim manipule mi ediliyorum surkeli assagilaniyorum kabgada haksiz ciktigi zaman veya ysptigi sscma sapan seylere buyuk tepkiler gosterdigim zaman kaba kaba anlamsiz konuyla iglisi dahi olmaya n ve en agir yasadigim olaylari bile hani kavga baslayali iki dakka olmadan soylemez insan biraz sinirlenir oyle der! bunlari yapmasi normal
mi cidden bana hasta diyor bir de her boku yiyor ben ona guvenmeyince hasta oluyormusum? yaptigi hatalardan sonra kasiyere bile bakisindan rahatsiz oldum kolay gelsin iyi aksamlar gibi seylerinden! o duruma geldim. ben cogu insan goruyorum ya da erkek sevgilisi ondan cirkin veya ne bileyim ona gore olmasa dahi degerini biliyor sadece onun yuzune bakiyor onubla ilgileniyor. ben sevgilime bakma dissrida dikkatli ol diye diye dilimde tuy bitti yanimdayken bile bakip yanlislikla oldu diyor ses cikti ona baktim diyor ama insan dikkati olmaz mi? sevgilisiyle konusurken habire gozu disari kaysr mi bi erkegin yardim ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer