Böyle bir mesaj aldım ne düşünmeliyim sizce yanlışlıkla mı yazdı

Böyle bir mesaj aldım ne düşünmeliyim sizce yanlışlıkla mı yazdı
Heh aldatıyor it. Sana değil de başka bir kıza yazıcakken kazara o mesaj sana gitti ve en belirgin kanıtı da büşra'ya küsmeeeeğğğ demesi. O son harfleri yazana kadar Büşra'yı düzeltseydi..
.
Ya zaten mesela gündüz full konuşmamıza rağmen bir anda günün nasıl geçti nasılsın falan yazıyordu ordan da şüphelenmiştim
Başka şüpheli şeyleri ar mı
Sadece bunlar oldu
Böyle durumlar cidden kafa karıştırıcı olabilir. 😅 Ama panik yapma hemen. Kız ismiyle seslenmesi tabii ki hoş değil ama belki basit bir dil sürçmesidir. Eğer bu durum sık tekrarlanıyorsa ve seni huzursuz ediyorsa, flörtünle açıkça konuşman en iyisi. İletişim, sağlıklı ilişkilerin temel taşıdır. Umarım durum açıklığa kavuşur! 💬💖
Cevap
6Cevap
seni aldatıyordur bence
otomatik düzeltmiş. yani büşra isimli biriyle konuşuyor
Zaten bu bariz ortada ama kendisi kabul etmiyor
O Büşra denen kıza yazacağım
Yanlışlıkla olmuş olabilir fakat yazdıktan sonra görmedimi
İşte bir de buraya büsraya dönüyorsa Büşra çok konular içinde demektir
Valla bilemiyorum adamın günahına girmiyim sen daha iyi tanırsın
Büşralardan nefret ediyorum ve yanlışlıkla yazsa bile klavye çubuğunda neden büşra ismi var?
Ayh yemin ederim şu an benimde bu isme gıcık kapma isteğim tuttu
Büşra ismini çok kullanıyor olmalı inanma asko valla inanma ya şu erkeklerden de nefret ediyorum
Bende öyle düşündüm otomatik düzeltme kız ismine çıkıyor artık ne kadar çok yazmışsa canım
Değil mi? Bir ara şu büşralarla denk düşelim
Ahahah olur kavga ederiz
Gel asko gösterelim şunlara gücümüzü girl power 😂😽
Bence otomatik düzeltme kurbanı olmuş üstelik bazen otomatik düzeltme kendiliğinden kullanılmayan bir ismi de oraya yapıştırabiliyor garip olan şey göndermeden önce fark etmemesi ancak bence sadece otomatik düzeltme yüzünden
Hislerinde haklısın allah sana yardım etmiş ayrıl direkt hiçbir tarafından tutulmuyor olayın
Çabalıyorum ama kendisini suçsuz görüyor
Hep öyle görecekler tabi. Ben beni aldattığını fake hesap açıp öğrenmiştim. Atama sıralarında Ankara yerine kocaeli yazdı ve baska sehiri ne kadar diretsem de yazmadı. Sonra atandı gitti ayrıldık. Bi yoklama cekim dedim. Fake farklı sehirden kız hesabı actım yok bulusalım falan diye. Sonra bana ben bi kere yaparım baska kız için şehir değiştirme hatasını yazdı. Öyle de şüphelerimden emin oldum. Aslında bunlar şüphe değil allahın bizi kurtarma cabaları. Bir şeyi kabul ettirmeye calısma ona direkt ayrıl. Eminim güzel bir kızsındır. Daha iyisini bulursun
Büşralar çok tehlikeli dikkat et ajjsd
Yeni öğrenmiş oldum
Ama orada anlamsız bi cümle kurmuş ve büşra ‘ya noktalama işareti yapmış klavye hatasıdır durumu sen yanlış anlamış olabilirsin
yanlış yazılacak bir isim değil gibi
Erkekler yine şaşırtmıyor
Yanlış yazmış olabilir
Klavyeden olabilir ama emin değilim.
Uzaylı gözlerim neler görüyor böyle
Yav klavye düzeltmiş
T9 bariz
O ne demekk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?