Flörtüm önümde bi kızın üstüne çıktı?

selam, lise son sınıfım kolejde okuyorum yani insanları oyle cok olgun degil ben de dahil sımarık tipler. okulun belalı manyak bi cocugu var benim de iliskim yeni bitti sayılır ve gercekten cok ozluyordum onu hatta psikolojik yardım bile alıyordum ona ragmen unutamadım, sonra bu belalı dedigim cocukla flort etmeye basladım, başlarda eximi unutmak icindi ama sonra eglenmeye basladım konusmak iyi geliyodu. neyse bu beni okulda hep yanına cagırıyor bunun arkadas ortamı cok genis, en yakın arkadaşı benim de yakın arkadaşım. bugün beni çağırdı sonra baska bi kız geldi. solunda ben varım cocugun, sağında da o kız var. kıza sarılıyo falan su şişesinden su falan iciyo, sonra bunlar şakalaşmaya basladı cocuk kızı yere yatırıp ustune cıktı bildigin. şok oldum o an hani ne yapacagımı bilemedim sonra kız bi sekilde attı cocugu ustunden abi şaka mı flortu yanında cocugun. kolejlerde zaten büyük bi genislik var, herkes milletin manitasının kucagında geziyor ama ben oyle bi insan degilim abi yani. sonra iste ortak arkadaslarımıza sordum onlar yakın arkadaş falan dediler ama bilmiyorum. kız flort oldugumuzu da biliyor ayrıca yani sizce ne yapıyım

Flörtüm önümde bi kızın üstüne çıktı?