Aşk İlişkileri Bu gidişle tek yaşlanıp ölücem diyenler kimler sayımızı görelim? Yalnızkulgym Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor genç ihtiyarlar Güncellemeler1 yıl evet dinliyorum Bu gidişle tek yaşlanıp ölücem diyenler kimler sayımızı görelim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Bende öyle maalesef 0 0 Yorumla
kedikulagi Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Ben de ihtiyar gencim. Bunca zamandir evliydim gidisat yalniz genclesip olmek gibi duruyor. 1 0 Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yavrum daha memelerin gelişimini tamamlamadan tek derdin erkek mi 0 3 Yorumla Yalnızkulgym 1 yıl Knki 18 yasındayım ne diyon kafanmı güzel Yorumla OpınHaymır 1 yıl 20ye kadar gelişiyor yavrum Yorumla Yalnızkulgym 1 yıl Gördünmüde konusuyon mal mısın nesin ya bas git soru yerimden Yorumla
mode007 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. böyle konuşanlar herkesten önce evlendiği çok net bilgidir 0 5 Yorumla Yalnızkulgym 1 yıl Valla yas 18 ama bi tane bile manita yapmadım kendini bilenleri sayma Yorumla nicksiiisiiz 1 yıl Daha cok kucuksun kizim sen djjdjdj Yorumla mode007 1 yıl 18 yaş daha nedirki yahu manitan olmaması zaten doğru olan sen bu yaşta evde kaldım diyecek en son insanlardansın Yorumla Yalnızkulgym 1 yıl Sorun evde kalmakmı abicim devirde adam gibi adammı kaldı aşkmı kaldıda evlenicez aşk olmadan evlilik olmaz Yorumla mode007 1 yıl neyse bir şey demeyeceğim büyüyünce değişicek bu söylediklerin ilerde sana komik gelecek Yorumla
Allastor Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Ben. yaş 28 ama görüntğ 24. Çünkü elalemin kızını çekmedim😂😂 1 0 Yorumla
Hakkınınhakkından Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Hey beni de unutmayın hıı tertemizim 0 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Niye la neden kendine eziyet ediyorsun 0 0 Yorumla
ArananŞahsiyet Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Tek yaşlandım bile, darısı ölümün başına. 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Ben hâlâ bekarım evde kaldım yalnız yaşlanıyorum 0 0 Yorumla
atlass60 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Bende öyleyim maalesef 0 4 Yorumla Yalnızkulgym 1 yıl Sen niye sadece bei takip ediyon Yorumla atlass60 1 yıl Takip edilmeye değer sadece seni bulabildim çünkü Yorumla Yalnızkulgym 1 yıl Oda iyimis Yorumla atlass60 1 yıl Öyle diyosan Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Ben :D 0 0 Yorumla
Ars005 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Burdayım 0 0 Yorumla
LiarProphet Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bende varım 😂 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı. Yaz aga 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Düşünüyorum düşünmüyor değilim bunu🤣
Bende öyle maalesef
Ben de ihtiyar gencim. Bunca zamandir evliydim gidisat yalniz genclesip olmek gibi duruyor.
Yavrum daha memelerin gelişimini tamamlamadan tek derdin erkek mi
Knki 18 yasındayım ne diyon kafanmı güzel
20ye kadar gelişiyor yavrum
Gördünmüde konusuyon mal mısın nesin ya bas git soru yerimden
böyle konuşanlar herkesten önce evlendiği çok net bilgidir
Valla yas 18 ama bi tane bile manita yapmadım kendini bilenleri sayma
Daha cok kucuksun kizim sen djjdjdj
18 yaş daha nedirki yahu manitan olmaması zaten doğru olan sen bu yaşta evde kaldım diyecek en son insanlardansın
Sorun evde kalmakmı abicim devirde adam gibi adammı kaldı aşkmı kaldıda evlenicez aşk olmadan evlilik olmaz
neyse bir şey demeyeceğim büyüyünce değişicek bu söylediklerin ilerde sana komik gelecek
Ben. yaş 28 ama görüntğ 24. Çünkü elalemin kızını çekmedim😂😂
Hey beni de unutmayın hıı tertemizim
Niye la neden kendine eziyet ediyorsun
Gidişat öyle görünüyor ama memnunum ya
Tek yaşlandım bile, darısı ölümün başına.
Ben hâlâ bekarım evde kaldım yalnız yaşlanıyorum
Yalnız daha iyi yav
Bende öyleyim maalesef
Sen niye sadece bei takip ediyon
Takip edilmeye değer sadece seni bulabildim çünkü
Oda iyimis
Öyle diyosan
Ben :D
Bennn
En büyük hayalim
Burdayım
Bende varım 😂